Femibion 1 a infolic
Zienkyyyy ahojte 🙂 môžem naraz užívať infolic a femibiom 1? Chcem brat nejakú tu podporu lebo koncom roka sa chceme začať snažiť o bábätko 🙂
@hennyinnsbruck práveže niesom 🙂 mám zničené vaječníky stálym praskanim a tvorením cýst ,potrebujem ich nejak ,,posilniť “
@hennyinnsbruck a je lepší ten femibion 1 alebo GS Mammavit?
@macko1007 tak potom je inofolic dobra volba😊popr navsteva gynek a poradit sa aj s nim 😊
@macko1007 s mammavitom nemam skusenosti ja som brala pred otehotnenim obycajnu kys listovu a teraz Femibion. Femibion obsahuje nieco co napomaha kys listovej sa lepsie vstrebat. Ci to ma aj mammavit neviem.
@hennyinnsbruck ešte som našla aj Indol3C ten tiež zabraňuje tvorbe cýst 🙂 a plus ten femibion 🙂 skusim sa spýtať v lekárni čo je lepsie...
@macko1007 to bude najrozumnejsie... Kazda kocka napise co berie a potom si vyber😉 ale zas ak mas pestru stravu nemusis brat nic.... Ja ju nemam, ovocie a zelenina mi moc nejdu😂
@hennyinnsbruck sme na tom podobne :D
@macko1007 😂😂😂
@hennyinnsbruck no chcem zmeniť aj životosprávu ...ty si koľko brala tu kyselinu pred otehotnením ?na kolky krát sa podarilo ?
@macko1007 priznam pravidelne som nebrala, tak 3x do tyzdna.. Ako sme sa rozhodli pre babo som zacala brat, takze nie mesiace do predu.
Najprv sa podarilo na 1x ale bolo to biochemicke, a potom na 4 stvrty cyklus. Teda stvrta ms neprisla. Teraz som v 20tt.
No zmenit zivotospravu je fajn 😊 ja som mala krv stale ok(rocne kontroly) aj bez ovocia a zeleniny ale urcite to neni na skodu
@hennyinnsbruck držím palčeky aby všetko dobre dopadlo 😊
@macko1007 dakujem aj ja vam aby sa na 1x podarilo 😍
Pocujte, inofolic obsahuje 200 a femibion 800. Nie je rozumnejsie uzivat inofolic a k tomu radsej Pangamin? Nebude to az tak "chemicke".
@petrofka to neviem nie som lekarnik ani lekar.. To sa musi ona poradit, to je najlepsie😊
@hennyinnsbruck otazocka..a pred otehotnenim si brala ten femibion??
@romci22 nie nie pred otehotnenim len kys listovu
@hennyinnsbruck aha..lebi ja beriem feminion uz 3 mesiac..
@romci22 sak to ti neuskodi len podla mna je zbytocne drahy pred tehu brat.. (aspon u nas)
@hennyinnsbruck hej je dost drahy..ale obsahuje viac vitaminov..dufam ze pomoze..
@romci22 Drzim palce 😊😊
Existuje este pregnafolin v drmax, je lacnejsi a ma podobne zloženie ako femibion
@romci22 ja som ho tiez uzivala, nepozerala som sa na cenu, pretoze som vedela preco ho uzivam, ze to robime pre svoje dietatko, ze to neni len tak, ale ze to ma zmysel 🙂
@ertlovik18 no ved jasne..ja to tiez tak beriem.. 🙏🌞
@romci22 to je super 🙂 Pre moje dve deti by som urobila aj posledne na svete a myslim, ze to, ze im dame vitaminy uz v brusku tak to je to najmenej co mozeme pre ne spravit 😍😘
@ertlovik18 my este deticky nemame..ale uz teraz viem zeby som pre ne spravila aj posledne..
@macko1007 femibion obsahuje kyselinu listovú vo forme metafolinu. Táto forma je vhodná hlavne vtedy, ak máš poruchu spracovania kysl.listovej, napríklad pri jednej z heterozygotnych porúch mthfr-zistuju na hematologii alebo genetické. Vtedy telo nie je schopné spracovať klasickú kyselinu listovú a môže byť problém s homeocystinom, ktorý robí problém s udržaní tehotenstva. Femibion obsahuje aj ďalšie dôležité vitamíny a aj D vitamín, ktorý je tiež dôležitý pre plodnost. Na druhej strane inofolic obsahuje inositol, ktorý je vraj nápomocný pri PCO. Takze záleží od toho, čo chceš riešiť.
@romci22 ja ti z celeho srdiecka prajem aby ste mali, aby sa to podarilo. Nam sa tiez nedarilo, potom som si nasadila vitaminy a prisiel zlom, ktory ma spravil najstastnejsou zenou na svete. Len si to vyzadovalo tiez nejaky ten cas kym to prislo, kym som sa dockala. Ale stoji to zato. Chce to trpezlivost a verit. Drzim palce!!! ❤❤
Baby otazocka..pila som alchemilku,beriem inofolic..som 18 DC..ovu test som si robila 15DC ale nebol pozitivny(som si myslela ze na dalsi den uz bude ale zjavne bol den predtym)..potom 16 DC a uz bol bledsi a dnes uz skoro biely..podla apky by som mala mat ovu az v utorok..mohol mi inofolic az takto posunut ovu??
@hennyinnsbruck kazda si to musime zvazit, len vacsina z nas vitaminy potrebuje uz pocas snazenia aby telo malo potrebne vitaminy a hlavne v takom mnozstve v akom je treba aby dietatko mohlo prist do brusinka 😍

Ked si zdrava staci len obyc kys listova..😉😊