icon

FertiDuo a Inofolic - pomoc k otehotneniu

12. júl 2023

Ahojte pomohli vám tieto vitamíny k tehotenstvu ? Manžel má 20% pohyblivých spermii s 31
Podľa Vho 2021...
Ja PCo 6.6
Je tam možnost že sa nám to podarí ? mS mám každý mesiac
Len ovulku nie
Ďakujem

wishes
12. júl 2023

Ahoj 🙂 uzivala som 3 mesiace inofolic a gynex… po troch mesiacoch som otehotnela na prvu supu, nechela som tomu verit, kedze sme spolu spali len 2x v dany mesiac a dokonca pred ovulkou… takze urcite odporucam inofolic, len po nom som mala aj vacsiu chut do jedla, takze mam aj zopar kil gratis 😀

simonatom
12. júl 2023

Ja som si len tak zo srandy kúpila inofolic a neviem, či vlastne kvôli nemu som aj otehotnela, ale podarilo sa nám tiež mimo plodných dní, ktoré som mala, akože v apke a ovulacny test bol negatívny a v ten mesiac som otehotnela. Takže sa podarilo hneď na druhý mesiac "skúšania".

autor
12. júl 2023

@wishes počula som na neho samé chváli aj ja
Len či sa to podarí aj pri pco
No uvidíme ... Mňa ale boli dosť žalúdok od kedy ho beriem
Neviem teda či kôli nemu alebo čo

autor
12. júl 2023

@simonatom tak to je super

wishes
12. júl 2023

tak skus gynex este, ked ti inofolic nerobi dobre

majkagu
12. júl 2023

Ja beriem Inofolic premium uz 3 mesiace, na dalsie 3 som si objednala…zatial sa nepodarilo, ak sa nepodari ani tie dalsie 3 mesiace, uz nekupim…🙂

autor
12. júl 2023

@wishes tak už mám kúpené na dva mesiace
Uvidím ako sa to dopadne

pet888
12. júl 2023

Mna pri jednom druhu bolel zaludok,tak som si potom kupila inu znacku a uz neboli potiaze (to uz bol cisty inofolic bez dalsich vitaminov).Inofolic ma pomoct k ovulacii a skvalitneniu vajicok,ci tebe pomoze,musis si odsledovat sledovanim ovulacie (napr meranie bazalnej teploty).Ale samotna ovulacia je len jeden faktor na otehotnenie,je tam dalsich xy inych,cize nie je to vzdy len vdaka nejakemu produktu.

autor
12. júl 2023

@pet888 takže predsa mi nesibe a boli má z neho žalúdok ... Kokos ja už si myslím že mám raka ...
Roky som sa liečila na helikobactera a takto ma to nebolelo ako keď som začala užívať Inofolic kks

misik1234
12. júl 2023

@majkagu Ja pijem inofolic už pomaličky 3 mesiac a tiež nič. ale niekto ho pije 2 3 mesiace a niekto a pol roka a viac ale podari sa čiže ja nestracam nadej a pijem ho nadalej mne velmi dobre robi aj čo sa tyka menštruačneho cyklu a držim palce a verim že Vám pomože ♥

pet888
13. júl 2023

Tiez som bola vyplasena,ale ked som ho skusila vysadit,tsk to prestalo.Mne tie bolesti,krce,prisli ako ked je extremny hlad a krce od hladu.Preto aj niektore kocky priberu,ked ho uzivaju,lebo podporuje travenie.
Ale ako vravim,kupila som potom iny a pri nom som to nemala.

majkagu
13. júl 2023

@misik1234 dakujem aj ja drzim palce 😊 ano niekomu viem ze pomohol az ked sa bral dlhsie takze stale dufam

bety19
13. júl 2023

@wishes a sedi to ze pred ovulkou bude pocate dievcatko?😃

wishes
13. júl 2023

@bety19 fuuha, to je este skoro 😀 ale tak uvidime, mozno…. dam vediet 😋

bibuska2
13. júl 2023

Ahojte baby tiež beriem inofolic premium lebo niesom štíhla mam pco a manžel pije folandrol kôli zlému spermiogramu pijem ešte aj duphaston skusila som tehu test značky pepino kazetovy ale ta druhá čiarka je čudná lebo nieje v predu ale v zadu ďakujem za odpoveď ☺️

bibuska2
13. júl 2023

Tento testik

autor
16. júl 2023

@bibuska2 to je pozitívny