Fertilityfriend. Ako to všetko vypisovať?
Ahojte dievčatá.
Zakladám novú tému pre snažilky mladé aj pokročilé. Nie každá sme mali v škole Angličtinu, mňa bohužiaľ obišla.
Veľmi sa snažím o 3 dieťa. Prvé dve deti som mala hneď ako som sa rozhodla teda som nemusela nič riešiť, až teraz, keď túžim po
3 dieťatku sa problémy objavili, príroda ku mne nie je priaznivo naklonená a tak pomáha doktor a lieky.
Čo je najdôležitejšie je, že by som chcela poznať svoje telo a jeho správanie a tak by som si to rada zapisovala do tabuľky.
Ale bohužiaľ tam asi strávim zbytok svojho života kým to vyplním a začne to fungovať a na snažilkovanie mi ostane málo času,
tak vás baby prosím aby ste mi s tým pomohli a určite pomôžeme
viacerým babám, ktoré sa iba rozhodujú do toho ísť. Veľa žien ani netuší či má ovulku a kedy má plodné dni a podobne.
Ďakujem za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
@iknella http://www.otehotnenie.sk/post/bazalna-teplota-...
skus tento graf, toto je po SK 🙂
@klaudia001 ďakujem. Táto s mi zdá príliš jednoduchá ale uložila som si ju. 🙂
ja som si vyrobila aj svoju ale strašne rada by som prišla na to ako sa vypisuje tá z fertilityfriend...naozaj by ste ma baby potešili 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@iknella stiahni si Google Chrome prehliadač, tú stránku ti automaticky preloží 😉
@iknella noo otvor si okno že googletranslate a ked niečo nevieš tak si to tam daj preložit, inak Ti neporadím 😉
neni to tak zložité, teraz som sa na to kukla, je to jednoduché len si dávaj prekladat ked nevieš spíkovat
@klaudia001 keď si to dám preložiť tak ma vždy hodí na prvú stranu, skúšala som google translate, asi robím niečo zle. 😒
@iknella 🙂 čo robíš zle ? skopíruješ si to čo chceš preložit do googletranslatoru a tam si nastavíš , že z angličtiny do SK a dáš preložit ......ako to robíš ?
http://merenibt.xf.cz/index2.html tam som našla viac, keď si kliknete na otvoriť všetko a je to tam...nie je to presné, ale je tam viac, išlo to aj cez prehliadač google chrome.

@iknella ahoj ahoj, co by si chcela vediet? snad ti niecim poradim