Fo-Ti prírodné vitamíny. Váš názor

kikusa100
4. sep 2007

Ahojte baby. pri hladani a surfovani po nete som nasla jednen zaujimavy pripravok. Totizto ja mam problemy so stratou pigmentu, vitiligo, tak som hladala nieco prirodne na nete a nasla som tam jeden pripravok.Je to sice pripravok proti sediveniu vlasov, ale ma mnoho ucinkov a okrem ineho aj ten ze pomaha navodzovat ovulaciu. Okrem toho aj PABA, ktora je tiez dobra na vitiligo ma dobre ucinky na plodnost, co som bola prekvapena. Takze zabijem dve muchy jednou ranou.
Dole som prekopirovala nieco o tom pripravku. Ked mozte tak mi napiste svoj nazor.Dik.

Výživový doplnok proti šediveniu a na regeneráciu vlasov. Extrakt z koreňa Fo-Ti, tiež pôsobí na zníženie krvného tlaku a cholesterolu a podporuje funkciu obličiek. Pôsobí:
proti šediveniu a vypadávaniu vlasov
na regeneráciu vlasov
znižovanie vysokého krvného tlaku a cholesterolu
pri ateroskleróze
podpora funkcie obličiek a pečene
Pôsobenie účinných látok v prípravku na odstraňovanie príčin ochorení na základe najnovších skúseností:

Fo-Ti (Polygonum multiflorum, He Show Wu – v preklade „čierna hlava“) sa podľa tradičnej čínskej medicíny používa na udržanie a stabilizovanie pigmentu vo vlasoch - má účinky proti šediveniu vlasov. Fo -Ti zároveň spomaľuje starnutie, zabraňuje strate vlasov a svalovej hmoty, znižuje krvný cholesterol, pomáha v prevencii aterosklerózy (chráni cievy pred hrubnutím a následnou nepriechodnosťou), znižuje vysoký krvný tlak (hypertenziu). Fo-Ti pozitívne vplýva na plodnosť a na navodenie ovulácie u žien, pomáha pri liečbe vaginálnych výtokov a rôznych infekcií. Mužom pomáha pri impotencii a zvyšuje ich sexuálnu aktivitu. V tradičnej čínskej medicíne sa Fo-Ti používa aj na podporu funkcie obličiek a pečene - na zlepšenie ich očistnej a eliminačnej funkcie, ktorá sa postupne znižuje so zvyšujúcim vekom. Pri nedostatočnej eliminačnej funkcii obličiek sa v tele zadržiavajú škodlivé látky a splodiny metabolizmu bielkovín, ktoré sa hromadia v krvi alebo sa ukladajú do dôležitých orgánov a vážne ohrozujú zdravie organizmu. Pretože obličky filtrujú krv a odstraňujú z nej nepotrebné látky, Fo-Ti zlepšením funkcie obličiek zabezpečí očistu krvi od škodlivých látok.

krpcatko
5. sep 2007

no podľa mňa ak je to vytamnová báza tak tým uškodiť nemôžeš a za pokus nič nedáš. no nie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre