Folandrol a Inofolic
Ahojte žienky, chcela by som poradiť. Snažíme sa o druhé dieťatko. Bola som u lekára ktorý mi povedal že okrem myómu na maternici som ok a môžeme začat plodiť 😉 poradil mi FOLANDROL a INOFOLIC. Moja otázka je či máme toto užívať obaja či stačí pokiaľ to budem užívať len ja. Dr. mi povedal že kedže už jedno dieťa máme nemal by myóm nejako ovpl. druhé otehotnenie, keby som ešte dieťa nemala tak by to vraj problém mohol byť. Máte niekto skúsenosť prosím. Ďakujem :*
Ahojte zienky, ak mate zaujem tak ja mam nepouzite 2ks partnerskych balickov (Folandrol + Inofolic) . Oba predavam za 48 Eur. Osobny dber BA - Ruzinov.
Dievčatá ak by ste mali záujem, zostal mi nenačatý partnerský balíček inofolic + folandrol + ešte načatý balík folandrol 10 ks a inofolic 2 ks. Ak by ste mali záujem, ozvite sa
@jajoda
Ahoj
Za koľko by si mi predala partnerský balicek Inofolic+Folandrol ?
Môžeš mi aj napísať postu 😉
Ahojte aj ak máte niekto na predaj Inofolic alebo Folandrol za rozumnú cenu poprosím správu, ďakujem 😉
ahojte predám 1 balenie Folandrolu plus dva sacky navyse
Dobry den ...ja by som sa chcela opytat ..kto ma dajake skusenosti prosim poradte....s manzelom sa snazime 2 roki ..o babo..a nic..chodim u gyn..a vsetko mam v poriadku.....odporucil manzela na spermiogram...ale sme sa rozhodli pockat...este...kupili sme si folandrol a inofolic..pomoze nam to ?
My sme to a partnerom uzivali a nezabralo to vobec len som vela po tom.pribrala
@martina7905 fakt? A ties sa vam nedarii ?
Ahojte, my sme sa z manželom snažili nieco cez rok a nič, zacali sme užívať obaja, po dvoch mesiacoch som bola tehu 😁
@ssstanka mate stastie..ja som uz na dne..neviem co mam robyt na nic ine nemislim len na to
@smutnucka123 no chyba bola v inom takze som to brala zbytocne
@smutnucka123 skús na to nemyslieť, tiež som to veľmi riešila, mm chcel ísť na vyšetrenie, že preco sa nam nedarí, no ja som to zamietla s tým, že nechcem vedieť, v kom je problem a prečo, povedali sme si vyskúšame ešte toto a keď nič, fungujeme ďalej a podarilo sa
@ssstanka chapem...no predsa len vise 2 r..a nic...nie len ja ale aj muz...oboch nas to trapi..a pytame sa preco ?....strasne mame radi deti. Zboznujeme ich...aspon jedno keby sa vidarilo aspon jedno jedine...nic viac nechcem....
@martina7905 neviem ci sa mozem opytat..ze v com ?
@smutnucka123 ano.kludne uzivala som.to 3mesiace pribrala 5kg anakoniec som.mala nepriechodne vajcovody
@martina7905 hm..mne doktor ties chce urobit laporoskopiu vajcovodov ..ale az vtedy ked uvidi. Spermiogram muza.....
@smutnucka123 ano aj my sme boli na spermiograme a na chybe som.nakoniec bola ja
@martina7905 no ja si myslim ze ties bude chiba vomne hoci zatial vsetky vysetrenia mam vporiatku..uz len tu laporoskopiu ale to az vtedy ked bude spermiogram....
Zienky chcela by som sa opytat na produkt ladeevita.. Kto ma skusenosti ,,,
Mam na predaj jedno cele balenie Folandrol
Vobec neviem ci je to take ucinne alebo ako komunto pomoze no ale ja som dobrala vsetky sacky a vcera som dostala kramii..:(((((((( a zas nic ..ocakavanieeee a zase niiccc
Ahojte, zostalo mi takmer celé balenie Folandrolu (26 sáčkov) s dátumom expirácie 06/2019. Ak by mal niekto záujem, predám za 10 € (Bratislava).
My sme sa snažili o bábo takmer 2 roky, potom sme už od zúfalstva začali užívať Inofolic a Folandrol a približne po 3 mesiacoch som otehotnela. Nebudem tvrdiť, že je to 100 % vďaka tomu, netuším, ale niečo na tom možno predsalen bude...
Každopádne, mne až po otehotnení zistili ochorenie štítnej žlazy, zníženú činnosť (hypotyreózu) a to je jeden z dôvodov, prečo sa nedarí otehotnenieť. U mňa k tomu nakoniec nejakým zázrakom došlo (možno trochu dopomohol ten Inofolic...), ale keby mi nenasadili včas liečbu na tú štítnu žľazu, by som určite potratila.
Takže, ak sa vám nedarí otehotnieť, dajte si ešte vyšetriť štítnu žlazu, pokiaľ ste to ešte neurobili!
@zagiel aj ja mám štítnu žľazu od malička no ale mám to v norme pracuje mi tak ako má beriem lieky takže... A ináč dom v poriadku.. Manžel mal zlý spermiogram... Má malo pohyblivé spermie...... A zápal....
Ahojte, mam na predaj 66 sackov Infolic za 20 € a 30 sackov Folandrol za 10 €. Pripadne dohoda. Kontakt endzel@centrum.sk Osobny odber mozny v BA.
Baby predavam folandrol, v krabicke 30 ks, spotreba do 06/2019 za cenu 10 Eur s postovnym. Je to v original krabici. Mam velmi pomohol 🙂 Toto balenie sme uz nestihli vyuzivat.

@laurellay za kolko by to bolo ?