Fraxiparine a pozitívny digi
Ahojte som emocne rozkladena. V minulosti som mala opakovane neúspešné biochemicke tehotenstva kvôli vrodenej trombofili, na co sme prišlo nedávno. Včera som na 9dpo urobila test a vyšiel pozitívny tak som hneď behala na hematologiu ako mi doktorka povedala po fraxyparine nech si picham hneď od začiatku každý deň. Po ceste od nej som zbehla na wecko urobila digi test a je to tam. Vrátila som sa za ňou do ordinácie a obidve sme sa tesili. Strašne zlaté to bolo. Prosím držte mi palce aby ten fraxyparine pomohol, ja už nechcem ďalšie biochemické tehu. Pomôže ten fraxyparine? Prosím povedzte ze áno a ze to dobre dopadne., ❤️❤️❤️❤️
Ďakujem, najbližšie týždne sa budem asi poriadne báť, ale musím veriť
@atomiclena mne pomohol. Drzim palce!!!!
Ku gynekolicke sa nedostanem, premýšľam ešte nad pohotovosťou, netreba nasadiť ešte niečo ďalšie nejaký duphaston aby sa to udržalo? Ci zatiaľ mam len pichať ten fraxiparine. Gynekologicka mi ordinuje až v stredu a ja tieto veci musím riešiť hneď akutne.
@atomiclena drzim palčeky 🙏🍀
Ďakujem dievčatá veľmi si to prajem
@atomiclena určite ano💗, hlavne, že si to podchyti la hneď od začiatku. Gratulujem💗 a držím palce.
@atomiclena mne tiež pomohol
Mala som prvé potrat a doma dcérku a teraz čakáme ďalšie a musím pichat a všetko v poriadku
Takze držím silno palce!
Strašne rada čítam pozitívne skúsenosti, ukludnuje ma to, už viac asi nemôžem urobiť, samozrejme beriem kyselinu listovú, som fajčiar takže okamžite vysadzujem nikotín. Možno doplnim nejaké vitamíny
@atomiclena ja som duphaston brala na udržanie... Držím palce🍀🍀
Pomôžte ja trdlo, ona mi predpísala 6 balení po 0.3 fraxyparine, a ze 7.3 mam prísť na odber hcg. Na co by mi dala 60 injekcií? Nemám si pichať dvakrát za deň 0.3? Pichnem si do pondelka každý deň pre istotu dvakrát 0,3? A v pondelok jej zavolám? Lebo v pribalovom letáku je napísané že je to podľa váhy, na moju váhu mala dávka
@atomiclena nemáte na ňu kontakt? Picha a sa jedna inj zvycajne
Nemám, nechcem to riskovať do pondelka, nezdá sa mi načo by mi dala 60injekcii, ved ta 0,6 by nemala nič urobiť ci nejak ublížiť
Do 90kg je myslím dávka 0,6 ml
@atomiclena Aj mne pomohol... Hlavne pokoj...
Hm co teda s tým fraxikom?
@atomiclena co ti povedala doktorka?
Nepamätám si, bola som v strese u nej, neviem ci si pichať dvakrát za deň 0,3 alebo iba raz, pichnem si dvakrát až do pondelka? A potom jej zavolám?
@atomiclena Neviem, či toto je správne. Nemôžeš si zavolať na pohotovosť, nech ti poradia. Vysvetliť im situáciu, určite pomôžu. V žiadnom prípade by som si to sama neordinovala.
ja som si cele tehotenstvo pichala najnizsiu davku bez ohladu na vahu - nikdy sa nepichaju dve injekcie a to som mala aj trombozu, ved si to pre boha nebudes mat kam pichat, to zistis o chvilu, budes mat problem najst miesto pre tu jednu 🤷♀️ vzdy mi predpisala maximalny pocet krabic, aby som vydrzala do dalsej kontroly, bezne som ich doma mala 4-5-6
ja ta chapem ale prosim ta prestan stresovat, bezne sa to tak predpisuje, aby si jej nemusela volat kazdych 10 dni, pri preventivnej davke malokedy zvysuju, ked som mala trombozu pichala som si konske davky a aj mi prisne sledovala vahu, nie je to sranda, su to lieky na riedenie krvi, nie lentiky, pri vysokych davkach moze dojst ku krvacaniu do vnutornych organov (co nevravim, ze 0.6 je ale na vysvetlenie), podla mna si mas pichnut iba jednu, ked by ti chcela dat 0.6 predpise ti 0.6 ale mozem sa mylit, mozno tvoja lekarka sa rozhodla, ze si mas pichat kazdych 12 hodin (co je podla mna hlupost) - ja by som si pichla len 1 a pondelok jej volala ak sa neda skor s nou spojit, tiez by som v ziadnom pripade netipovala a neordinovala si sama
Dobre mate pravdu, pichla som si síce práve druhu, ale zajtra zavolám do lekarne alebo sa inde poradim
Ďakujem. Svätá pravda.
bude to v poriadku ❤️🙏🏻 a teraz vyloz nohy a pusti si nejaky pekny film
Ďakujem, som sprostá, že som nepočúvala podrobne co hovorila :(.
a nedostala si nejaky papier od nej? zaver a liecbu? tam to byva napisane 🙂 aspon moja mi vzdy davala
@atomiclena je to normálne keďže sa tešíš na babo... Ja som sa tak tešila na malu ze kolkerazy som si po poradni niektoré veci zapísala aby som nezabudla❤️
Dúfam že tých dnes 0,6ml mi neublizi. Mam perfektnú hematologicku ale nevystavila papier, len ma vybavila, povedala ako pichať, že mám e recept a išla som preč
Ja tiež picham a len 0,3 raz denne . Však keby ti chcela dať vyššiu dávku tak rovno predpise taký fraxik načo by ti dávala 2x denne keď by mohla dať jednu silnejšiu? Mne napr vždy predpisuje 40 striekačiek , nebude ti predsa dávať po 1 krabičke aby si volala každý týždeň o recept
@atomiclena nepichaj si viac. Ja som mala dosť kíl aj na začiatku a pichala som si 0.3 a až potom asi v 7-8 mesiaci mi predpísala 0.6
A 0.6 ti predpise potom tiez ako jednu injekciu.

mne pomohol 🙂 drzim paste 🤞🏻❤️