icon

Fraxiparine a pozitívny digi

atomiclena
25. feb 2022

Ahojte som emocne rozkladena. V minulosti som mala opakovane neúspešné biochemicke tehotenstva kvôli vrodenej trombofili, na co sme prišlo nedávno. Včera som na 9dpo urobila test a vyšiel pozitívny tak som hneď behala na hematologiu ako mi doktorka povedala po fraxyparine nech si picham hneď od začiatku každý deň. Po ceste od nej som zbehla na wecko urobila digi test a je to tam. Vrátila som sa za ňou do ordinácie a obidve sme sa tesili. Strašne zlaté to bolo. Prosím držte mi palce aby ten fraxyparine pomohol, ja už nechcem ďalšie biochemické tehu. Pomôže ten fraxyparine? Prosím povedzte ze áno a ze to dobre dopadne., ❤️❤️❤️❤️

Strana
z2
atomiclena
autor
25. feb 2022

Dobre nepichnem si dvojitú dávku cez víkend, snáď mi dnešná 0,6 nič neurobi. Zavolám hneď v pondelok lekárke pre kľud.

lorin29
25. feb 2022

@atomiclena na krabičke to nevyznačili lekárničky? Mali by

petamich
25. feb 2022

aj na e-recepte to byva pozri do apky 🙂 ale klud, bude to vsetko v poriadku

atomiclena
autor
25. feb 2022

Mam to

atomiclena
autor
25. feb 2022

Dievčatá inak, digitálny test nemôže klamať pokiaľ viem ze? Preto som si urobila tento lebo nemôže ukázať falošný výsledok, proste to hcg musí byť v tele.

bejba18
25. feb 2022

@atomiclena nemal by . Samozrejme hcg môže byt zvýšené aj z iného dôvodu , ale to už by bola veľká náhoda , že sa teraz snažíte aby tam bol iný problém zrazu

petamich
25. feb 2022

@atomiclena no a mas tam napisane 1x1 = 1 injekcia za 24 hodin a nie test reaguje na HCG, takze ak je pozitivny HCG je v tele

keksicok
26. feb 2022

@atomiclena 1krat denne 1 injekcia.

atomiclena
autor
26. feb 2022

Dievčatá dnes môžem byť tak 9dpo, picham 0,3 fraxi, a musím sa podeliť o dnešok, bola som ráno kúpiť pepino testy :D priznám sa a mrzí ma to, že som sa smiala, keď som videla ako ženy lovia duchov na teste. Najprv nič nebolo vidno. Ale pozerám, zameriavam. A je tam pekný duch!!!! Až mi je smiešne zo seba lebo si idem oči vyocit :D ze keď vyschol tak som ho tam videla, bohužiaľ to sa nedá ani odfotit mobilom, lebo fotoaparát to ani nezachyti. Ale zase si nemyslím ze som slepá, áno treba zaostriť očami pozrieť na svetle ale je tam ❤️najprv ma to sklamalo ze nič nevidím, ale som kľudnejšia, asi pochopíte môj stres keď som mala už 4 alebo 5 biochemickych

brona235
26. feb 2022

@atomiclena ja som dva krat potratila. Potom som pichala fraxik a pomohol. Mam tri krasne deti, pri vsetkych som pichala. Ale pri poslednom az od 4teho mesiaca, lebo dovtedy som ani nevedela, ze som tehotna...🙈
Tak potom mi ho predpisala pre istotu, ale myslim, ze to by sme dali aj bez neho..

bejba18
26. feb 2022

@atomiclena ak si chceš byt skutočne istá a nelovit duchov tak skus zájsť niekde do labaku a zaplať si hcg len neviem ako cez víkend

atomiclena
autor
26. feb 2022

@brona235 súcitim s tebou, a som rada ze sa podarilo 🙂

atomiclena
autor
26. feb 2022

@bejba18 nepôjdem na hcg takto skoro, mam ísť k hematologicke 7.3 na krv 🙂 uvidíme ako sa to vyvinie, myslím keďže hcg stúpa obden tak pozajtra už nebudem loviť ale postnem vám tu viditeľnu čiarku

atomiclena
autor
26. feb 2022

Ja sa len zo seba smejem aké zameriavace schopnosti dokáže oko mat :D

atomiclena
autor
26. feb 2022

Ale obdivujem inteligentne ženy, ktore nie sú nedočkave, nestresuju sa a pekne počkajú do menstruacie ci mešká alebo nie a až potom testujú, akože klobúk dole za takú rozvaznost

atomiclena
autor
26. feb 2022

Ani si neviete prestaviť ako sa bojím, že ti bude zase biochemické, verím ze ten fraxiparine tomu zabráni, a v pondelok na pepino teste uvidím peknú slabú ciarocku. Budem pichať každý deň fraxi 0,3 až do 7meho kedy idem na odber. A kyselinu listovú beriem na predpis už druhý mesiac. Bojím sa. Už mi to zlomilo srdiečko veľakrát. Ale hematologicka ma objímala a vravela neboj sa zlatko, všetko dopadne dobre. Perfektný prístup naozaj. Keby niekto potreboval v BA hematologiu jednoznačne ona.

atomiclena
autor
26. feb 2022

Taktiež beriem psychiatricke lieky, a všetky sme upravili tak aby neuškodili plodu keď sa náhodou zadari už pred mesiacom, takze to beriem zodpovedne.

atomiclena
autor
27. feb 2022
atomiclena
autor
27. feb 2022

Duchov už nelovime ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

atomiclena
autor
27. feb 2022

Lacný pepino

lorin29
27. feb 2022

@atomiclena pepino je najlepší gratulujeem❤️

atomiclena
autor
27. feb 2022

@lorin29 ďakujem ti od srdiečka 🙂

luci_ba
28. feb 2022

@atomiclena paráda, gratulujem👌 nech vsetko dobre dopadne

atomiclena
autor
28. feb 2022

Je normálne pociťovať takto skôr niečo ako menštruačné bolesti, síce slabšie ale cítiť ich?Menštruácia je ďaleko, mam dlhý cyklus

lorin29
28. feb 2022

@atomiclena ja som mala počas tehu do 4 mesiaca také bolesti a aj krce

atomiclena
autor
4. mar 2022
zuzka2662021
4. mar 2022

@atomiclena držím palčeky nech to dobre dopadne

cherry_cherry
4. mar 2022

@atomiclena ahoj, velmi ti drzim palce. Ja mam za sebou 2 potraty (v skorom stadiu cca 6tt). Potom mi tiez zistili trombofilne mutacie a pichala som si cele tehotenstva fraxiparine a neskor clexane. Mam teraz doma 2 krasne zdrave dievcata 😊😊 takze v mojom pripade to zabralo na 100%

atomiclena
autor
5. mar 2022

Ďakujem, aktuálne som v Bruseli na svadbe, a bolo to vtipne lebo som si tieto urobila v lietadle, a letuška mi klopala prečo som tam tak dlho 🤣❤️. Ďakujem ešte raz 🙂

Strana
z2