icon

Fraxiparine - vzduchová bublina

vanda323
28. jan 2022

Dievčatá, opäť som dostala fraxiparin a zas sa ho bojim.
Keď tam je tá vzduchová bublina má.sa.odstrieknut či nie?

Strana
z2
savanna
28. jan 2022

Ach, ja som si ho daval len par dni po operacii, ale pichala som ho aj s tym vzduchom. Bolo to hroznee, bud rada, ze ti ho pichne manzel 😀 Keby mi ho pichal niekto iny, to by som brala v pohodicke, ale ten pocit, ked som musela sama, brr, este teraz mam zimomriavky. Neskutocne obdivujem ludi, ktori si ho dokazu pichat sami dlhodobo 😀

lenka188
29. jan 2022

@vanda323 tak moc drzim palce teda. Urcite to zvladnes, ci s epi, ci bez. Napriklad aj rajsky plyn vedia dat, aspon u nas davali. Ja som nemala, ale jedna baba ano a celkom si to chvalila.
@savanna 🤣 no ja obe tehotenstva celych 9 mesiacov, kazdy bozi den a potom este 6 tyzdnov po porode. To bolo uz take, ze hladas kde este sa to da pichnut, kde nemas modrinu, alebo hrcu z toho. A ja praveze som si to musela pichat sama, ja by som nezniesla keby mi to niekto druhy (este sestricku znesiem), ale takto laika, to radsej sama budem 🤣🤣

vanda323
autor
29. jan 2022

@lenka188 O Tom Entonoxe som počula...ale neviem bojím sa toho vraj jedna žena odpadla tak neviem....

gabika42252
30. jan 2022

@vanda323 staci spravit frcku/y po striekacke a bublinka prejde z hora dole 😊

vanda323
autor
31. jan 2022

@gabika42252 Ajoj, nakoniec sme to zvládli, len mám fraxik 0,6 a keď.mi to tam púšťa mammpocit že to strašne dlho trvá

anezka38
27. máj 2023

@petamich s takou ihielkou sa do svalu v žiadnom prípade nedostanete 😊 je to podkožná ihla.

Strana
z2