Fungovanie ovulačného testu
Ahojte. Vedela by mi niektorá z vás vysvetliť nasledujúce? Ovulacny test ukazuje ovuláciu ktorá nastane za 24-48 hodín. Ok, chápem. Včera ráno som mala obe čiarky rovnako silné. Znamená to pozitívny test, čiže ovulácia príde do 24 až 48 hod. Dnes ráno ovulacny test znova pozitívny, čiarky obe rovnako silno sfarbené. Rada by som teda vedela, kedy vlastne treba rátať s ovuláciou, keďže aj oddnes by som podľa pozitívneho testu mohla rátať 24 až 48... Alebo mi ovulácia trvá tri dni? Vďaka za každý postreh.som z toho totiž jasná
@emv ja sa už prestávam po ročnom sledovaní aj ovu testami riadiť nimi, aj dr. mi potvrdil ovuláciu v deň keď bol pozitívny, nie ako sa píše že pozitívny test znamená, že prebehne od 12-48 hodín. Tak už sledujem len fyzické prejavy, ktoré mi telo dáva najavo 🙂 a bolesti aj plodný hlien mám tiež v ten deň.
@jaruska_12 21 dc?? kolko dnovy mas cyklus??
@emv veľmi veľmi nepravidelny niekedy 28 niekedy až 40
@jaruska_12 no ja si myslím, že ráno ho budeš mať pozitívny 100%
@emv na mojom jednom pise v letaku 12-48 🙂), na dalsom 12-36 😂 no proste, netreba zalahat

@emv Ovulacia príde do 24 až 48 hod od posledneho pozitivneho testu. Samotna ovu ale trva iba par minút alebo sekund, ale vajicko je schopne oplodnenia niekoľko hodin