Graf bazálnej teploty

9. sep 2024

Ahojte, viete mi tu hodiť vaše grafy bazálne teploty keď ste otehotneli? 🙂 Mali ste pekne vyznačenú ovulaciu alebo ste to mali také hala bala a aj napriek tomu ste otehotneli?
Ďakujem.

katariiinkaa
9. sep 2024
nikapuggioni
9. sep 2024

@katariiinkaa april 2020 🥰🥰

transtuzumab
10. sep 2024
adka3321
10. sep 2024
michaela789
10. sep 2024

@transtuzumab ty kokos. Moja úcta pred takouto dôslednosťou 👌🏻 tomu vravím graf. Môj zdravotný záznam nie je takýto podrobný 😅

transtuzumab
10. sep 2024

@michaela789 to sa zdá ale ďakujem 😅 keď som to tak dala na jednu stránku sa to tak zhustilo. ale áno pár mesiacov som bola trochu dôslednejšia.. ale verte vždy to tak nebolo 😄 STM robím už 8 rokov ale takto to vyzerá len posledných par mesiacov. 🤭🤭

autor
10. sep 2024

Ženy keď ste také skúsene, záleží veľmi na čase kedy meriam? Doteraz meriam od tej pol 5 do 7. Vždy inak ale v tomto rozmedzí, hneď po zobudeni. Keď sa zobudím o pol 5 ráno viem že už nezaspim tak rovno zmeriam, aj keby ešte zaspim mám tam potom spánok napr len 2 hod a to už nie je tak ook nie?

Napr teraz som krátko po ovulácii, merala som o 4 hod ráno a teplota 36,5 ale potom som ešte zaspala až do 8. Vtedy som skúsila znova a teplota ukázala už 36,8 :D

katariiinkaa
10. sep 2024

Malo by sa merať každý deň +-v rovnakom čase 🙂

michaela789
10. sep 2024

Najväčší prijateľný rozdiel medzi časmi merania je polhodina. Od 5 do 7 je veľmi veľké rozpätie a nevyjde ti hodnoverný graf. Dôležité je aj koľko a ako spíš, či chodíš na wecko, či ťa nebudí dieťa (ak už nejaké máš), atď.

ludkai15
24. feb 2025

Baby ja ešte neviem, či to bude víťazný graf. Ale väčšinou mam cyklus 32 dňový..niekedy bol aj 38..ale čo poviete? Včera mi test vyšiel negatívny, som aj mierne nachladena, nechvem si robiť zbytočné nádeje ale po troch rokoch snaženia by to bolo krásne 😊 ak by to konečne došlo do úspešného konca🥰

michaela789
24. feb 2025

@ludkai15 hmmm na 14dpo (aj keď neviem, či ti dobre vyznačilo ovuláciu) by už bol test pozitívny... Takže buď zle vyznačilo a si menej po ovulácii ako nakreslilo, alebo to tehotenstvo nebude.
FF som nikdy nepoužívala - tie prerušované čiarky znamenajú odchýlku v čase merania alebo ako?

ludkai15
24. feb 2025

@michaela789 mám tam dvojdňový odstup merania, možno kvôli tomu...test som robila v priebehu dňa, tak možno aj preto..😏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre