icon

Graf bazálnej teploty

24. aug 2023

Ahojte, neviete čím by mohol byt spôsobý takýto nárast BT v prvý deň po menštruácii? MS trvala v podstate len 3 dni, zvyšné 2 dni bola veľmi slabá. Nárast bol z 36.28 na 26.89. Ďakujem za vaše rady a názory.

Graf bazálnej teploty
autor
•
24. aug 2023

*36.89

nevenka
•
25. aug 2023

Tu je moj graf, ale ja som noc predtym malo spala a zle, ale aj ta dalsia je vyssia a potom standardne nizka, ovu test pozitivny este nebol. Aleee...takyto podobny vyskok som mala pred rokom v aprili, maji a mame z toho dievcatko. BT sa mi zdvihla az 25 DC a to uz bol pozitivny tehotensky test ☺️.

autor
•
25. aug 2023

@nevenka ďakujem za odpoveď 🙂 Dnes znovu teplota 36.93, tak som zvedavá ako to bude pokračovať. Nemáš prosím náhodou fotku ako vyzeral tvoj graf počas tohto obdobia, kedy si si našla 2 čiarky? Príde mi len zvláštne, že vzostup nastal hneď po MS, avšak aj MS bola úplne iná ako bežne.

nevenka
•
26. aug 2023

Najdem. Teraz mam to iste, ale mne ostala nizka teplota teraz, ked by podla mna mala prist ovu, MS normalna. Nechapem.

nevenka
•
26. aug 2023

Tam som ale poriadne nemerala, bola som tam po covide a a este dalsej viroze a potom som brala antibiotika.

nevenka
•
26. aug 2023

Tam, kde je taka zlta bodka, tak tam som zacala brat ATB.