icon

Graf BT - prosím o pomoc z vysvetlením.

sunny_g
23. feb 2020

Ahojte žienky.
V tomto meraní som celkom nová. Meriam 2 mesiac. Nie každý deň žiaľ, ale zatiaľ mám takéto výsledky. Je možné z toho niečo vyčítať? Napríklad ovuláciu? Som nováčik v tomto.
Ďakujem krásne

Graf BT - prosím o pomoc z vysvetlením.
giuli
23. feb 2020

Chybaju ti predposledné dve merania pred tym najvyšším...37,5st...prredchadzajuce teploty su nizsie o cca 0,5st...znaci ,ze ovul.prebehla,pokial nie si chora..co ovplyvnuje teplotu....ovulacia v tvojom pripade mohla byt na 15-16dc

sunny_g
autor
23. feb 2020

@giuli áno chýbajú. Osobne cítim, že ovu bola niekedy okolo 15 až 16.2. pretože aj hlien bol vodnaty vtedy. 17.2. som mala ružový výtok a aj ďalšie 2 dni a potom nič.
Chorá nie som. Štandardne mávam vyššie teploty

giuli
23. feb 2020

@sunny_g mohlo sa jednat o ovulacne krvacanie...a ak si citila a zbadala ine priznaky ovulacie,mozes s istotou povedat,ze ovul.bola....ake dlhe mas cykly...?

sunny_g
autor
23. feb 2020

@giuli mám 26 dňové ale nemávam ovu vždy na 14ty. Ale rôzne. Pri ovu mám väčší apetít, vodnaty výtok a tak intuitívne viem.
Minulý mesiac sme prišli o bábo takže sa to mohlo tento poposuvat.
A ovulačne krvácanie býva počas alebo už ku koncu?

giuli
23. feb 2020

@sunny_g ovul.krvacanie nastane po prasknuti,uvolneni vajicka z folikulu...
Ano,posunut sa to mohlo...

sunny_g
autor
23. feb 2020

@giuli dakujem, to už mi dáva zmysel

leuska15leuska15
23. feb 2020

@sunny_g pekny graf, keby aj mne sa tak viditeľné zvyšovala teplota 🙂 ja by som skôr povedala, že ovulácia bola na deň 14-15,ale nehadam sa 🙂 ešte by pasovali pokračovanie, či zostala teplota taka zvýšená pár dní... Zvyčajne sa ovulácia potvrdí tak, že zvýšenú teplotu namerias 3 ci 4x

sunny_g
autor
23. feb 2020

@leuska15leuska15 bhdem merať ďalej 🤗 dakujem krásne