Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 zas si o krôčik bližšie k vytúženemu človiečikovi ❤️ veľmi sa z toho teším
@bambulka711 tak to super ked uz vybavene vsetko 🙂
@katariiinkaa ja tiež. Vkladám do toho veľké nádeje. Veľká pokora ale... Normálne ma emócie premáhajú 🥹
@ersp hej, ešte budúcu stredu pôjdem po lieky, ak test neprekvapí. Ale už som pripravená vnútorne, už sa teším, som odhodlaná...
@bambulka711 a potom je aky dalsi postup?
@ersp no, od 2DC začínam dávať injekcie, 7DC sono a potom podľa potreby ďalšie soná a odber. Potom sa oplodnia vajíčka a 5-6 dní sa čaká, ako na tom budú. Ak budú nejaké dobré, odoberieme vzorky na genetiku a embryjká sa zmrazia a budú čakať na výsledky. Ak budú ok, tak sa plánuje vklad...
@bambulka711 takz eeste nevies ako casto sono ta caka a kedy asi odber 🙂
@ersp no cca 13-14 deň, ale to sa uvidí podľa stavu. To je presne ako pred IUI, riešiš za pochodu 🤷
@bambulka711 a chlapa si jak poriesila, pojde pred odberom vajicok odovzdat material ci dade zamrazit?
@ersp zatiaľ vyzerá, že pôjdeme fresh.
@bambulka711 tak potom drzim palce nech sa to podari na 1x csetko 🙂
@bambulka711 tak skvele spravy, drzime palce aby to vyslo vsetko podla tvojich predstav. Lieky teda riadny rozdiel medzi cenami. Ale tak oni su odbornici oni musia vediet.
@andyka105 gratulujem a tíško závidím v tom najlepšom ❤️
@andyka105 gratulujem ☺️ koľko si dpo? ☺️
@kristinkaris dneska 17dpo
Ahojte, viete mi poradiť kedy mi appky vyznačia ze prebehla ovu? Ovuview nič ani premom...
Zato včera som stiahla fertility friend všetko tam nahadzala a vyznacilo presne ako som predpokladala 4dpo... Diki 🙂
Ja dnes ovulacny pozitívny tak očakávam zajtra ovu ☺️
@kristinkaris juchuuu tak dnes sup na muza 😍
@andyka105 rozmýšľam že až zajtra aby boli lepšie spermosky lebo včera večer sme mali :D
@kristinkaris jaj tak to hej, to by som skusila zajtra rano alebo doobeda aby mali cas… ale zas uvidis ako budete mat chut. 😉🤞
@andyka105 jasne nechám to spontánne 🍀
Čaute baby🙋♀️ Potichu vás tu sledujem, len som toho mala tento týždeň veľa a stále niečo…
@bambulka711 super! Už ste od toho len krôčik♥️ Tak to ti dobre okresali sumu za lieky, že z tisícky na 400! A hlavne dobrý pocit z lekárov je na nezaplatenie☺️
@ersp som myslela, že s ms tá cysta odíde😏 A nepovedali, že aká je prognóza pri nej? Či zmizne, alebo čo s ňou?
@andyka105 tebe z celého ♥️ gratulujem! A ty @kristinkaris šup, šup na to! Nech o dva týždne tu mamé pozitívnu správu!😁
Ja dnes 9 DC, čakám na ovu, test zatiaľ slabota…
@evelyn1986 super veru. Ešte teda neviem na isto, keďže si len v stredu po ne pôjdem - ak ma teda MS neprekvapí, ale to nečakám. To by som tam nabehla na počkanie 😂 zatiaľ 10 dpo, ak v pondelok nebude ani náznak čiarky na teste, tak ráno volám, nech mi nachystajú lieky a faktúru 🥹
@evelyn1986 cysta by mala byt svojim sposobom neskodna, kedze sa kontrolovala aj krv, v utorok idem na sono a bud sa da gonasi alebo na konci cyklu sa prepichne na pockanie v ambulancii (je moznost mal na 2 min narkozu, ale ked som zvladla porod hadam to zvladnem aj bez narokozy) a mala by splastnut..nie je vylucene ze narastie znova, ale je to moja prva takze sme optimisti ze uz nenarastie 🙂
@kristinkaris tfuj tfuj tfuj......

@katariiinkaa tak tiež to bolo pomerne rýchle, ale inak úplne super. Žiadne čakanie, nervy, chaos. Ani z lekárky, ani zo sestričiek nešiel stres. Taká útulná atmosféra. Mám z toho veľmi dobrý pocit. Už sedím v mekáči na káve a čakám na vlak domov ❤️