Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ak sa podari nas bude cakat konzultacia k ivf buduci stvrtok 🙂 a v ten den mi aj zrusia cystu
@ersp no tak super... teda nie super, ale super... ja už mám tlaky dosť silné, takže dnes si ani nedám progesterón. Ideálne, keby dostanem hneď zajtra ráno/doobeda menzes a ideme na to. A se teda rozhodnutí, že idete v ďalšom cykle na to, či ako?
@bambulka711 uvidim ako sa dohidneme, kedze v polke novembra chceme este ist do tepla, ze ci odber vajicolby sme stihli a mohla by som potom letiet 🙂 ale chcela by som to stihnut a vklad po dovolenke
@ersp rozumiem. My sme dnes tak, že dnes si spravíme ešte pekný večer s vínom a filmom a už si nedám progesterón. Ideálne, keby hneď ráno dostanem menzes a vo štvrtok môžeme začať... PMS už aj tak funguje, tak niet dôvod to naťahovať na ďalší deň. Zajtra do Brna, vo štvrtok alebo piatok dúfam prvá injekcia. A budúci piatok prvé sono...
@bambulka711 jeeeej ta to pojdeme ibe v piatok na sono. Tak dufajme ze ty budes mat vela vajicok a ja uz srdiecko. 😍😊
@ersp baby velmi vam drzim palce 🤞🤞🤞🤞
@andyka105 ďakujem. No sú to moje predikcie, keďže ešte neviem, kedy menzes dostanem. Istota je, že mám prísť na 7DC, tak verím, že to nevyjde na víkend...
A nie je ešte skoro na srdiečko? V koľkom si TT?
@bambulka711 no teraz som 5+0 buduci piatok by som mala byt 6+3 tak uz je sanca ze moze byt srdiecko
@andyka105 držím palce nech to tam je už vidieť, hneď človeku odľahne aspoň trošku 🙏 tuším som bola 6+2 keď sme videli srdiečko prvýkrát
@bambulka711 od 1 dc sa pichaju injekcie? 🙂
@bambulka711 držím palce, aby bilo ako zvon 🙂
@ersp 2DC -k príde menzes do 16:00, tak na druhý deň, ak príde menzes po 16:00, tak až na 3DC, lebo v podstate vtedy rátaš ako 1DC až nasledujúci deň.
@bambulka711 uvidim ci mi to postihame, maju mi volat na cas na ten buduci stvrtok a skusia to spojit aj s konzultaciou ak dr bude mat volny termin...v tom pripade by sme vedeli dalsi cyklus hned zacat ivf, lebo ze po prepichnuti cysty do par dni dojde ms
@ersp tak vy viete začať hneď, takže aj v deň MS ti staci konzultácia ✊
@bambulka711 teoreticky, ale ms ocakavam na vikend ak v stvrtok praskne cysta 😀 uvidime je to teraz vo hviezdach, ale verim ze to vide
@ersp držím veľmi palčeky ✊✊✊ ja som do rána presne podľa očakávania začala špiniť, takže dnes alebo zajtra očakávam krv.
@bambulka711 tak to super 🙂 uvidime dam im cas do pondelka ci sa ozvu a ak nie budem ja volat, este to nevedeli uplne naplanovat, predpokladam ze musia to nejak naplanovat aj s odbermi vajicok, lebo ak som dobre pochopila tu cystu budu odstranovat na operacke a potom tam musim 1-2 hodiny lezat...a tt hor sa po injekcie nech to mas rychlo za sebou 🙂
@ersp no áno, to je presne ako odber vajíčok. Krátka narkóza a dve hodiny ležíš. Ale mne povedali, že to kontrolné sono sa robí presne kvôli tomu, aby vylúčili cystu, že vtedy sa stimulovať nesmie.
Ja už na ceste, čakám v RJ na kávu 😊
@bambulka711 preto chceme cystu dat do pr*ele, nech nerastie dalej a nezavadzia folikulom 🙂 no ja budem bez narkozy 😀
@ersp akože, mne chlap práve oznámil, že si naplánoval 4 dňový výlet v čase, keď bude zrejme odber. Skoro ma porazilo. A že zamrazíme. Akože, na prd spermiogram, polka ich ešte neprežije rozmrazenie a ďalšie peniaze. Myslím, že dnes asi budem naozaj zlá, že či je fakt už normálny, že celý čas sa to snažím posunúť, lebo maratón a on mi zabije zas toto.
@kristinkaris Podľa mňa 17dc alebo 18dc, myslím že je to v podstate aj jedno, veď snaženie vám pekne vyšlo ako vidím 😀 dôležité je že prebehla. Držím palce!
@murka27 veľmi dobre to vyzerá 😍 držím palce nech všetko dobre dopadne ❤️
@bambulka711 ach..ten tvoj chlap má teda nápady.. celý čas dúfaš že všetko vyjde načas, že postíhate a on takto.. 😒 tiež by som mala riadne nervy za taký prístup
@katariiinkaa akože, ja už som sa normálne rozplakala, či to akože myslí vážne, že mi možno po odbere povedia, že nemajú dobré spermie a cyklus v keli, lebo on má výlety a program, že či som ja kalkulačka, aby som to vedela presne a vopred a na minútu ideálne. Odviezť sa mám naspäť asi taxíkom potom naspäť do BA.
@katariiinkaa áno ☺️ len neviem či som mohla už dnes dať ten duphaston lebo som čítala že to musí byt aspoň od 3dpo a keď dnes poklesla tak som zneistila :D
@bambulka711 kks to by ma porazilo by som sa naňho asi vykašľala a vybrala darcovské spermie
@bambulka711 fakt ma mrzí že ti nie je aspoň teraz normálnou oporou, predsa len celý ten proces bude zrejme náročný.. 😕 asi si ani nedokáže predstaviť čo všetko v sebe držíš a čo prežívaš, aspoň podľa toho jeho správania usudzujem.. Fakt ma mrzí že ešte aj v tomto ti pridáva, akokeby toho nebolo už dosť aj bez toho..
@kristinkaris
@katariiinkaa veď uvidíme, hodila som si ešte jeden progesterón, ale myslím, že už to nezachránim a už budem musieť len dúfať, že odber nevyjde skôr ako na 13-14DC. Inak som vyhodila 500€ - 1000€ do koša, lebo výlet.
Tak žienky volala som o výsledky a hcg mám 109, minulý týždeň vo štvrtok som mala hcg 7, čo si o tom myslite ? 🙏🏼

@bambulka711 to ano, nech sa to nerozmrazuje na x krat a nepokazi sa nieco