Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evita2176 to čakanie je na nervy 😤 do pijem pohár a idem spať, nech je čím skôr ráno a meriam zas 🤭😲😁 hej no, pre nich auto ako dieťa, navyše so športovou úpravou si kúpil a píšem mu ze si nechávam auto a on bude chodiť na mojom. 6e sme v prevahe, vozím 2 deti a on väčšinou sam, tak ze dáme vážnu debatu zajtra, mi odpísal. Už vidím ako v službe do rána vymýšľa argumenty pre čo mi nemôže dať svoje auto 😂😂😂😂😂 a ja zo srandy. Nepotrebujem ten jeho kamión 😂 no zabávať sa nejako musím, nie?, 😂😂😂😂
@verona1989 idem ráno na siedmu na krv a sono...a vlastne vypočuť si to čo už viem...
@verona1989 budem na teba myslieť a silno držať palce aby to bolo to šťastné IUI 🙏❤️🍀
@zuzik5891 jooj velmi mi to je luto leho viem jake to je trápenie toto :( skus si mesiac urobit pauzu od ďalšieho vkladu nech hlavu precistis a trochu vypnes a potom s nejakou aspon trochu pozitívnou náladou ist do ďalšieho ket.... hadam toto jedno embrio bude nakoniec silnejšie nez to prve ;)
No a ja zajtrajšie iui beriem ako relax ;) vecer s mužom dame vínko a ked tak poistime ale viac menej som zmierena uz s ivf
@verona1989 no ja sa musím riadiť sliznicou...ona si totiž rada rastie ako sa jej páči...ET som práve kôli tomu nemala a mohla som mať až KET...bola by som šťastná keby moje telo už konečne spolupracovalo 🙏
@zuzik5891 mozno je to aj tymi všetkými tabletkami a injekciami...treba nechať oddychnut telo...skús fakt si dať pauzu aspon mesiac , dva a potom chodte na dalsi vklad
@verona1989
@ereska už čakám na vlak do Košíc...tak na mňa myslite dievčatá...🙏🍀❤️
@trdielko175 ja myslim, ze je to jasne... uz len nech ciarocka silnie, pockaj 2 dni a sprav test, nech vidiet vacsi rozdiel
@trdielko175 ani ja nevydrzim, a od 1 dc si vravim ze testujem az v den ms.... no uz sa vidim ako na 10 dpo zacnem
@trdielko175 Tie “Xka” pocas celeho mesiacs zrejme priniesli vysledok🍀🙏🏼✊🏼Silno drzim prsty nech ciarky silnu poriadne!
@zuzik5891 Vela stastia🍀pripajam sa a myslim na teba, nech to dobre dopadne!✊🏼
kika123kika Ahoj, myslim na teba uz druhy den, ako sa mas? mne sa snivalo v noci ze v skrini prekladam detske oblecko🙈tak baby zrejme je tehotenstvo vo vzduchu, tak vsetky cihajte😍💗👍🏼

Asi som zaťažená na sivú farbu 😂😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁😁