icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magic08
30. apr 2019

@zabka1987 skoda, ze si neodmerala. teraz je to tazko posudit, vyzera, ze mohla yt ovu prave v ten den, ked si nemerala

olivia_0309
30. apr 2019

Ja dnes takto, v apke sa stale stracam, no ked zapisem zaklad tak mi “robi” pekny graf😊😁

zabka1987
30. apr 2019

@magic08 no ani som nečakala tak skoro ale na 9dc som mala pocit, pichanie a bolesti

kika123kika
30. apr 2019

@olivia_0309 ahoj no tak u mna nic 😭 dom 2DCpredsa lrn prisla 😏 nevadi dalsi mesiac dalsia sanca 🙂 nooo tak krd sa min. mesiac podarilo tak vtedy som sa videla v sne s velkym bruchom :D ovori snar pokial sa vidis tehu alebo s rymto spolocne stane sa to tak drzim palce 🙂 kolko dpo si? 🙂

magic08
30. apr 2019

@zabka1987 tak by to mohlo byt vtedy, bud ten 9 dc, alebo ten den, ked si nemerala

nikk3y
30. apr 2019

@olivia_03 tu je 🙂 tak som zvedavá čo nato poviete

magic08
30. apr 2019

@nikk3y ze ak budu teploty hore aj zajtra, tak ovu bola28.4.

olivia_0309
30. apr 2019

@nikk3y podla mna ti tu ovu apka nedala dobre...myslim ze bola 17DC toho 28meho posledny den nizkych teplot😉a priznaky-ovu bolesti nemavas?

olivia_0309
30. apr 2019

@kika123kika Ach to je skoda, ale neva ako pises,dalsi mesiac dalsia sanca a uvidis maj bude lepsi💗tento mesiac to uz bude pre vsetky lepsie a stastnejsie🍀Verim tomu,ideme dalej! Hlavne sa daj do pohodicky a vsetko bude ako ma byt😉 Ja som este len 8DPO,ale stastna som uz aj teraz,lebo vcera mi lekarka povedala ze prolaktin a TSH zo stitky konecne klesli a vyzera to slubne,takze veselo papam lieky a kedy sa zadari,tak sa zadari hlavne ze lieky a vitaminy co tlacim upravuju hormony a cyklus. Konecne mam stabilnejsie teploty a to je taka vyhra v malej bitke,kym vyhram vojnu😀

zabka1987
30. apr 2019

@magic08 snáď zajtra už vyznačí.

monu66
30. apr 2019

@zuzik5891 drzim silno ✊✊✊

kika123kika
30. apr 2019

@olivia_0309 nooo sak jasne 😊 uz len dobre musi byt 🙂 noo tak super to som rada ze to ide k dobremu smeru 🙏tak drzim palce aby sa vydarilo 🙂

zuzik5891
30. apr 2019

@taily30
@0507
@ikonica
@martinade
@evita2176
@verona1989 tak dievčatá...4 dni dozadu pozitívny digi test +1-2 a dnes hcg rovná 0...na jednej strane to bolí na druhej strane som rada že mmt mi nehrozí... kúpila som si fľašu vínka a idem čakať na ms...objednala som si inofolic combi...kedy ho mám brať?...tento cyklus som mala anovulačný... veľmi by som chcela aby som v ďalšom cykle mala ovuláciu a tak šla na vklad môjho druhého posledného mraziačika🙏👶❤️🍀 ďakujem že ste na mňa mysleli ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@olivia_0309
@monu66

ikonica
30. apr 2019

@zuzik5891 och to mi je luto, ale som rada ze sa nevzdavas a ides dalej... Daj si vinko aj za mna... Inofolic podla mna kludne aj hned mozes zacat brat... Naco cakat?

zuzik5891
30. apr 2019

@ikonica no chcem aspoň nech sa mi spustí ms nech ho náhodou niečím nezabrzdím... inofolic som ešte nikdy nebrala... vôbec netuším ako účinkuje...jedine viem že podporuje ovuláciu

olivia_0309
30. apr 2019

@kika123kika Dakujem, drzme si teda prsty nech vsetky si najdeme tie // 💗

vierka987
30. apr 2019

@zuzik5891 to ma mrzi. v tichosti vas tu viacere sledujem a je mi uprimne luto,ked to dlhodobym snazilkam nevychadza 😓 ja riesim 2.uz vyse roka.momentalne som na hormonalne liecbe endo. je to tazke ,ale verim a drzim palce,aby to vyslo uz tento cyklus. ja by som pila alchemilku,k tomu inofolic a mat.kasicku. ptuj,ptuj,nech sa zadari ❤

taily30
30. apr 2019

@zuzik5891 och Zuzik, to mi je luto.

verona1989
30. apr 2019

@zuzik5891 joj skoda. Som aj na teba myslela.musis veriť že to druhé uz bude a hotovo 😉
Inofolic combi beriem uz 3 mes a mam kvalitne ovulacie.aj teraz som bez clostylu bola a pekne mi 2 foliky rovnakej veľkosti narástli.to kludne ber uz aj teraz.dokonca pri ivf sa odporúča brat inofolic combi na skvalitnenie folikov.
Ja som bola na iui dneska a akurat nejako pravu stranu pociťujem. Neviem či mi foliky teeaz praskli abo co

kika123kika
30. apr 2019

@olivia_0309 tak tak 🙂

zuzik5891
30. apr 2019

@vierka987 no o alchemilke som uvažovala no samo o sebe mi dosť rýchlo rastie endometrium a práve alchemilka má tú schopnosť ten rast ešte podporiť takže ju radšej vynechám... držím palce nech liečba zaberie...ja sa už na štítku liečim dlhšie a mám ju konečne stabilizovanú...
@taily30 moja...dostanem sa z toho hneď ako budem mať pri sebe bublinku 👶🍀❤️
@verona1989 inofolic budem mať doma najskôr vo štvrtok...a nemôže mi posunúť nástup ms ak ho začnem brať ešte pred spustením?

evita2176
30. apr 2019

@magic08 to sme veru poistili :D uvidíme ;)

verona1989
30. apr 2019

@zuzik5891 nie inofolic combi neposuva menzes nijak .Len skvalitnuje folikuli. Kludne si ho nasad ;)

ja197
30. apr 2019

Och aký ovulák dnes 🙁 a chlap mi včera odišiel do nemecka 😫 počkajú tie mršky na vajko ? 🤷‍♀️

ereska
30. apr 2019

@ja197 kedy má prísť??? Vizera že v noci už bude pozitívny a potom zajtra myslím ovulka

ja197
30. apr 2019

@ereska kedy má prísť chlap? O 4 týždne 😭 ovulka býva 1 max 2 dni po pozitivnom teste takže strácam pomaly nádej, 3 dni aby počkali spermie je už moc 😯

zuzik5891
30. apr 2019

@verona1989 skvelé...a koľko denne mám brať...vo štvrtok si pre neho skočím.... verím že vďaka ovulácii bude moja maternica lepšie pripravená 🙏❤️🍀

monu66
30. apr 2019

@zuzik5891 je mi to moc luto... Ja som uzivala Inofolic combi velmi dlho a potom som presla na Nosifol forte, lebo tych zloziek ma viac + obsahuje viac tych ucinnych latok. No ovulku som mala dost bolestivu a sice nie kazda zena, ale ja som z toho priberala. Aj ked mne sice nepomohol, tak aj tak doporucujem uzivat 🙂

zuzik5891
30. apr 2019

@monu66 my sa prirodzene snažiť nemôžeme... takže ja potrebujem len zovulovať pred vkladom bublinky... predtým som ovulku mala každý mesiac ako hodinky...

ladysmurf
30. apr 2019

Ahojte dievcata, mozno to sem nepatri ja sa len nemam komu vystazovat. Vsetky vas tu sledujem a drzim palceky k vytuzenym //. Mozno uz niektore viete, ze som mala problem s nepravedlnostou cyklu. Toto som uz viacmenej vyriesila, aj ovu chodi. Problem je skor v tom, ze som az priliz tlacila na pilu a manzel jednoducho sa zlakol. Poslednu dobu nic neriesime, len ze ked bude babo z coho ho budeme zivit a dookola len peniaze peniaze peniaze. Pri tom strese sa ani necudujem ze este nie som tehotna, lebo doteraz sme sa celkom intenzivne snazili. No dnes rano mam ovu test pozitivny a ked som mu povedala ze asi by aj sex mohol byt tak sme sa poriadne pohadali. Oh prepacte ze to tu takto pisem ale fakt nemam komu 😔. Som na konci zo silami, asi si idem kupit psa alebo macku. Z casti ma pravdu ale kedze mam 35, pocujem biologicke hodiny. Asi na to vyprdnem uplne a co sa ma stat nech sa stane....