Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ladysmurf toto je velky problem. aj moja gynekologicka ma upozornovala na to,aby som velmi nezatazovala chlapa a nepripravovala ho na ten den D. vela chlapov to odradi. dokonca amala pacientku,kt.chlap sa tak zablokoval,ze mu pred sexom musela davat viagru. nakoniec museli na umele,ale problem podla nej bol len v tej jeho psychike. no a nam sa stalo to iste. ja som zacala rozpravat o dietati ,mm riesil peniaze a proste este nechcel a tak sa bal,ze otehotniem,ze sme prestali skoro spolu spavat a uz ked,zacal zadrziavat,az sme v sucasnosti na tom tak,ze mm ma.problem s vyvrcholenim,lebo sa akosi zablokoval. ja rieism endometriozu,ale uz teraz mam husaciu kozu z toho,ake to bude,ked sa fakt budeme snazit,nakolko na dietati sme sa dohodli na jesen,ale jeho problem ostal. mame kvoli tomu dost konflikty. snad sa to da dokopy. mna dost vycerpava na to mysliet a aj dnes gyn.ma povzbudzovala,ze ja po prelieci urcite hned otehotniem,lebo podla.nej som pohode,ale pritom mna psych.nicia tie muz.problemy. aj on z toho.nestastny. nastavil si stravu,cvicenie,tak veri,ze to preklenie a bude dobre.
@zuzik5891 2x denne ber rano a vecer.neviem či ti to privodi ovulku ale skvalitnuje foliky
@ladysmurf vies co? Ja by som to takto nesilila...daj si vo svojom vnutri taje dva-tri cykly pauzu...venuj sa sebe. Chod do kadernictva,plavat,behat cvicit...co chces a vôbec ,ale vôbec nespominaj tehotenstvo,ci deti.....ale skusila by so odignorovat par krat jeho snahy o sex...uvidis ako to bude pokracovat....
@ladysmurf neviem,ci mam byt za nieco rada. uvedomuje, ale tie jeho kroky k naprave su dost chape. po nedelnajsej hadky,kde som sa uz isla rozvadzat sa zmobilizoval,ale ....... proste,keby sme mali normalny sex a nedarilo by sa nam,tak bolo by to urcite jednduchsie,ako kazdy mesiac ,vlastne den trpnut,aky bude mat den v ten den 😣. tiez radim vypnut a dat si pauzu. ja ju mam do jula a fakt sa venujem sebe,chudnem,cvicim,zahradka atd...... moja dr.tiez hovori,ze vela robi psychika a.je to skoro 100 per.uspechu. xy parov dlhodobo sa snaziacih oehotneli uz ked mali ist na ivf,lebo sa na to nesustredili, len si sex uzivali, ziadne vnutorne napatie,ziadne stiahnute brucho ci to vyjde atd..... ak sa da,porozpravajte sa o tom a vypnite. chlapi na taketo veci potrebuju cas. drzim palce,nech si cim skor v pohode.
Ahojte žienky tak včera som bola na gynekologii na preventívnu prehliadku a všetko ok sliznica na 5dpo bola 13,7mm a videla som aj žlté teliesko tak to vizera všetko ok zastavili sme sa u svagrinky dala som kávu kým som prišla domov len sa mi vygrgovalo zle mi bolo zimnica vracala som a večer prišla horúčka dala som si Paralen horúčka klesla na 36,4 bola ráno no teplota ktorú som namerala bazalku bola dosť vysoká 37,6c neviem či mám nechať takúto hodnotu?? A čo vy ostatné meracky,???
Baby dnes som mala bazalnu teplotu 38,2 😮 však to je blbosť, nie? Skúsila som druhýkrát a nameralo zase
@zuzik5891 presne ako pise @verona1989 2 kapsule 2x denne. Ja sice ovulku mam a brala som 3 kapsule denne, ale kebych sa mala k inofoliku vratit, tak nasadim 2 kapsule 2x denne. Asi ho znovu objednam 🙂 Odkedy ho neberiem (cca 2 mesiace) , tak uz nemam take silne ovu bolesti, ze ani krok spravit. Hlavne ho treba uzivat dlhodobo a nevzdavat sa, lebo ucinky prichadzaju podla toho, aky ma zena problem.
@trdielko175 Jeeej🙏🏼opatrne a tisko sa s tebou tesim💗vyzera to slubne a nadejne! Vela stastia nech silneju na poriadne kolajnice🍀🍀🍀

@ladysmurf len k tomu snaženiu ti poviem, nemilujte sa keď musíte, a hlavne nehovor chlapovi že dnes musíme lebo mám pozitívny ovulačný test, chlapov to dokáže pekelne odradiť...takže šup to nejako urovnať a skús ho nejako zviesť bez toho aby mal pocit že je len darca spermií, ale aby cítil že si to užívate 😊