icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
1. máj 2019

@izy1661 možno blbá otázka,ale prečo si robila TT na 14dc?

evita2176
1. máj 2019

@claire1991 no veru bodaj by :D len ta bolest podbruška je neprijemna :(

izy1661
1. máj 2019

@kakatulik lebo minuly cyklus som mala ovu 15DC a dnes kedze 14 a ani náznak po.plodnom hliene, ba dokonca je taky poovulacny, tak mi to.bolo divne. Potom ma uz par dni raz pichne na jednej strane raz na druhej v maternici (co.som najprv pripisovala blížiacej sa ovu) a hlavne uz asi 3 dni mam nizky tlak a prvykrat v živote sa mi.spistila krv z nosa. A na 8DC som mala poovulacnu teplotu... Tak som.skúsila 🤔 ale neberiem to.nijak, takyto test som uz mala xkrat a nic z tohi, ale vzdy.to.bolo pred ms alebo ms neprisla a prišla s oneskorenim tyzden dva. Proste to bolo divne, ale ved uvidím

0507
1. máj 2019

@ikonica robila som si teraz vecer test, ale vyzera to asi na kanalik

ikonica
1. máj 2019

@0507 no je tam nejaky naznak len tiez neviem povedat, ci ciarka ci kanalik...

ikonica
1. máj 2019

@0507 chodis aj na folikulometriu?

kakatulik
1. máj 2019

@izy1661 tak to som teda zvedavá. Tak ale možné je všetko. Ak bola ovulka na ten 7dc tak si 7dpp. Nie je to skoro na čiarku? Aku dlhu ms zvykneš mávať?

0507
1. máj 2019

@ikonica nie

ikonica
1. máj 2019

@0507 a clostil si si nasadila sama? Nemal by tam byt dohlad dr? Ja pozeram na tvoj graf... Nebola ovula az o den dva neskor ako ju vyznacilo?

izy1661
1. máj 2019

@kakatulik no ja som ten den nahodne odmerala, to neznamena, ze bola (ak bola) ovu na 7DC.

0507
1. máj 2019

@ikonica predpisal mi ho lekar, na sono ma nevolal. Ovu je dobre, mala som vtedy bolesti, vzdy citim ked ju mam

kakatulik
1. máj 2019

@izy1661 mohla byť aj skôr no.🤔

ereska
2. máj 2019

@evita2176 ja som to mala. Na 5-6 dpo a dnes klesla BT
Ja včera ráno ma boleli kríže cez deň a v noci žalúdok úplne ma pálil skúšam či nemám horúčku a teplota 35,3 a BT 37,9 večer a ráno veľký pokles sama som zvedavá toto nemávam

alilka
2. máj 2019

@zuzik5891 ahoj .občas tá čítam..😊 aj ha chodím do Helios KE .ovu nemám if kedy som bola na stimulke..ja nemám vajcovody (3x mimomaternicove),takze mne je aj zbytočná..a aj bez nej nám vyšiel ket.🙏 Dokonca ja mám problém aj zo sliznicou pri vklade bola 5.5mm ale riskli sme to a vyšlo to..takže neviem či tá ovu ma vôbec nejaký vpliv ,oni to vedia všetko pekne nastaviť..držím prsty 😊

ikonica
2. máj 2019

@0507 ok

trdielko175
2. máj 2019

@0507 skus testik dneska ráno..... Strašne držím palce🙏🙏🙏

sandyka90
2. máj 2019

Ahojte, už sa neviem dočkať utorka keď pôjdem na preventivku k doktorke...a nech mi niečo povie, či ovulacia bola, bude, nebude😔
Chcela som 🤰 tak spontánne...a teraz som pri meraní BT, ovulacnych testoch...doteraz len pozorovanie hlienu...ale buduci mesiac ovu testy likvidujem😬
Už nech je utorok a som múdrejšia😔
Lebo moj graf je katastrofálny

zabka1987
2. máj 2019

@sandyka90 podľa mňa ovu len bude

sandyka90
2. máj 2019

@zabka1987 🍀🍀
Nech máš pravdu, len potom možno bude "problém" v krátkej fáze po ovu😔 najmä minulý mesiac ms na 26 deň... predtým na 32 deň..
Dúfam že to nebude anovulacny graf...pred 2 dňami som mala celý deň nádchu, možno preto vyskočila teplota 🙄 Čakám....🍀

zabka1987
2. máj 2019

@sandyka90 pri 30dnovon cykle je v pohode že ešte nebola, podľa mňa bude zajtra alebo pozajtra

sandyka90
2. máj 2019

@zabka1987 🍀 včera som spozorovala len hlien, už len vydržať... každý druhý deň si poviem vykaslem sa na to a nechám na osud 😁 Ale vykašľať sa na to nedá 🙄☺️tak zatiaľ pekný dník vam

olivia_0309
2. máj 2019

@sandyka90 podla mna zatial nebola...ale si este len 16DC mozno sa posunula a este len bude.Kazdopadne ked ti spravi sono bude vediet,aj keby ti vezme krv na 21DC bude vediet podla LH ci ovu prebehla...Drzim prsty a nestresuj sa😉🍀🌸

0507
2. máj 2019

@ikonica tak dnesny ranny biely, ten vcerajsi bol asi zly, lebo som ho teraz rano takto nasla, este sa mi to nestalo

ikonica
2. máj 2019

@0507 hmmm cudne... Vidiet tam ciarku... Mozno mas ku veceru vyssie koncentracie....

zabka1987
2. máj 2019

@sandyka90 tak super, hlien by teda sedel. Aspoň u mňa hlien 2-3dni pred ovu. Držím prsty 🙏

sandyka90
2. máj 2019

@olivia_0309 možno to vyzerá že stresujem ale nie...s pocitmi jak na kolotoči raz mi je to jedno, raz nie...ale ovu testy budúci mesiac zahodím...tento mesiac som skúsila od xy dní každý deň v rovnakom čase a cítim že to ma "zaťažuje"... meranie BT ma baví a toľko pekných grafov som tu videla s ovu... že tento mesiac budem rada keď už len ovu zachytí graf ... ☺️
Po vyšetrení dám vedieť ☺️

sandyka90
2. máj 2019

@zabka1987 doteraz keď som len hlien sledovala tak som mala aj 5-6 dní, vždy mi to prišlo veľa dní...sama som zvedavá a ďakujem za pozitívne slová 🍀

olivia_0309
2. máj 2019

@sandyka90 super kasli na testy aj mna nas...treba sa riadit svojim telom a BT ti len ovu potvrdi😉 Ja to s tym stresom myslim len tak,aby si si nerobila tazku hlavu lebo aj to ti ovlyvni teplotu. Ja som pre tie grafy dva mesiace po nociach nespala,budila sa ze ci uz mam merat s grafy boli cudesne lebo spanok ziaden suvisly, dva krat cikat k tomu chodim kazdu noc🙈 Buduci mesiac bude krajsi graf-vitazny😊🍀🙏🏼neboj.Pekny dnik

0507
2. máj 2019

@ikonica tak vzdy som mala krajsie testy poobede, ale zeby rano vobec nic? Asi skor chybny test ten vcerajsi

olivia_0309
2. máj 2019

@sandyka90 a ked sa ti nepaci graf,skus si inu apku😉 mne sa tiez v mojom Iphone nelubi moc🙂 tuto v uvode si jednu vyber a uvidis bude to lepsie👍🏼