Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@olivia_0309 nic nie je stratené, teplota je este ok. kym nie si pod čiarou a este 5 dni do mrchane. nie je to stratene
@magic08 ved jasneee beriem to tak ako to je, ale mne BT v novom cykle vzdy klesne az po skonceni MS😁 Ja mavam pocas dni vzdy vysoke teploty...ako si ty pisala ze graf nevie ci chce byt hore,alebo dole🙈 Uvidim co sa z toho vykluje, neostava nic ine len si pockat😉
@olivia_0309 vsak ja si robim Tatry - Tatru, Matru uz mam, este chyba Fatra 😠😎 idem cez obed kupit ovulacny test a skusim, som 8 dpo, tak mozno uz mozem, ci?
@olivia_0309 ja ked som mala tehu graf, tak mala som stabile teploty, pred ms sadli ale potom znovu Islington hore. Drzim prsteky
@magic08 no ved moj graf si povedal: “nebudem taky pekny ked magic08 si kresli spice...” 😀 Neviem neni to moc skoro? Ale ak nevies vydrzat tak skus, ak nebudes sklamana...ja ani nie som, skor som bola ak to meskalo a test nic a potom MS jak za trest s vracanim, odpadavanim, krcmi atd...Sme posadnuteeee😈
@olivia_0309 nebudem... v podstate beriem lieky, ktore musim okamzite v tehu vysadit... cize aj z toho hladisla potrebujem zistit, ci by som mohla byt tehu. Tehu je biely, ale to je velmi skoro este
@magic08 som na tom podobne... tak drzim prsty, nech ti tie dni cakania lepsie ubiehaju😉
@carrot_apple teplota by mala po ovu vystúpiť o min 0.2 ° takže skôr myslím že ešte nebola...ale uvidíš aké budú ďalšie teploty , možno nakoniec 2.5. mohla byť ak bude teplota stále hore
@carrot_apple pockaj na zajtrajsiu teplotu, zatial sa to neda vyhodnotit... ak bude aj zajtra a dalsi den hore, moze byt ovu ten 11 dc, príp. aj 12 dc...
co hlien? sledujes ho? to je prvy cyklus co merias?
@magic08 vyskusam teda,skus aj ty...hm? velku sancu tomu nedavam sice, ale jeden test hore dole🙂 Som do 17tej v praci tak okolo 18tej by som testla😊 nech to slak trafi cele to cakanie

Dobre ranko vsetkym🙂
@magic08
@martinade
@ereska
Baby, moj graf uz neni az taky pozitivny, dnesna teplota 36,75 mi to cele pokazila😏 Snehobiely test sem ani zbytocne nedavam...ale mam 5dni do MS🤷🏻♀️