Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 v 101 drogerii maju 6 testov za nejakych 4,60. su lepšie ako tie pepino z dm.
To si uz kupte tehu testy...vyhodene peniaze. Ovutest vam ukaze tehu az po pozitivnom TT. Ked vobec.
@kakatulik tiez si myslim ze ak maju baby sancu si kupit test, nech radsej siahnu po tehu. Hormone lh je pritomny pocas celeho cyklu. HCG len ked je tehu....
Ja som vtedy raz robi la ovu test, lebo ma niekto poziadal ci nevyskusam ovu.... A vobec nebolo pozitivny.... hoc par dni uz som mala pozitivne tehu testy. Ale ved ked chce si kupit ovu, tak im to neberme... aspon vyskusaju....
@martinade ved mne je to jedno. Ja by som si ovulaky odlozila na inokedy😌.
Ty ako pokracujes? Ja dnes uz 6DC. MS prisla na 23 DC,cize ovu bola podla mojho predpokladu na 7dc. Som zvedava,ako pride teraz,lebo ak normalne ako zvykne,tak z toho zas nic nebude. Taka skora ako minuly siac by mi bodla viac. 😂
@magic08 ja už meriam asi rok, hlien nemám nikdy ani bolesti, tak neviem kedy mám ovulku, sledovala som to aj podľa ovu testov,ale to boli zbytočne vyhodené peniaze, moja teplota pôjde už len hore, cyklus mám ukážkový 25dní vždy...
@carrot_apple a kedy zvyknes teda mavat ovu? vobec ziaden hlien, nikdy, pocit klzka, pocit lepkavy... nic?
@carrot_apple mala si uz aj ovu potvrdenu lekarom? Na hlien je dobre pit z cerveneho grepu dzus .
@magic08 cyklus sa mi upravil cca pred pol rokom ako som brala vitex..hlien...horko ťažko, raz za dva mesiace som pár krát zachytila na toaleťáku, pocit mokra nemávam vôbec,akože je výtok ale 0 bodov, nenaťahuje sa ako bielok..
@martinade ovu nemám potvrdenú lekárom...to až tak treba riešiť?skúsim ten grep..a kedy ho piť?
@carrot_apple no ovu test ukaze bliziacu sa ovu, ale to ze ak mas ovu test pozitivny, ze ovu prebehla (vacsinou ano). A bazalka zase potvrdi spatne ci ovu prebehla ak mas 3 dni vyssia teploty ako v 6 predchadzjucich dnoch...
@carrot_apple nemusi sa natahovat, staci ze je vodnaty, riedky, aby mali spermošky lahsiu cestu k vajku. sku ten grepovy dzus.
@carrot_apple ja som minuly mesiac mala vela hlienu, pila som grep. tento mesiac som tiez pila grep a ziadny hlien.😨 ale skusit treba
@alilka ďakujem moja ani nevieš ako veľmi som sa potešila tej tvojej úžasnej správe neskutočne mooooc ti držím palčeky aby všetko dobre dopadlo. A dúfam verím že po svadbe sa pridám k tebe aj ja.😘😘😘
@ikonica ďakujem pekne za info, kúpim teda ten 🙂
@pupik2508 ahoj, ako dnes pokračuješ? Graf je podľa mňa ok, toto nie je kolísanie 🙂
@martinade
@zabka1987
@kakatulik tu je kočky link: https://www.akupunkturacentrum.sk/
stálo to 65 € + 15 tie kvapky, kontrola v 9/2019, povedal, že všetky orgány musia byť v norme, to je základ aj pre tehu, u mňa výrazne ubrať v práci, dovolenka a že on verí, že budem tehu, keď bude všetko v norme a aj tak by som nebola tehu až potom akupunktúra 🙂
@trdielko175 krásny test, gratulujem, aj ste niečo užívali či sa hneď podarilo? 🙂
@beatinka vitaj, ovu včera, ak sa budú ďalšie dni držať teploty hore 🙂 sedelo by to aj s ovu testom 🙂
@carrot_apple ak budú teploty hore, tak za mňa bola ovu včera 🙂
@dominika_sk ako ti dopadli výsledky, ako pokračuješ? 🙂
@butterfly333 držím palce na svadbu 🙂 ako pokračuješ?

@olivia_0309 ja idem teraz cez obed do DMka... kupis tam 5 ks testov za asi 7-8 eur. tak asi pojdem kupit tie... idem ieste kuknut online drogerky ake mam moznosti. Nikdy som ovu nepouivala