icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pupik2508
3. máj 2019

@evi38 no pokračujem tak, že som začala včera špiniť a dnes sa mi rozbehla ms. Ešte som teda nemala takýto cyklus-23 dní. Nemám žiadne bolesti, len trochu prsníky, ale tie ma tento cyklus začali bolieť deň po ovulke.

dominika_sk
3. máj 2019

@evi38 ani som nemala chuť o tom pisať. Vysledky rovnake, cely kolotoč znovu. O štyri mesiace kontrolny odber...😔

martinade
3. máj 2019

@butterfly333 jejej... tak super zábavu želám 🙂

magic08
3. máj 2019

@ereska ale ta tvoja čiarka je oveľa výraznejšia. Vidím na na väčšiu šancu na tehu

ereska
3. máj 2019

@magic08
Ale tá tmavšia bola ráno ťa svetlejšia poobede verím že to dáme a záleží aj od druhu testu ráno idem zase testovať či bude tmavšia ale tá poobedna sa mi zdá tvoja tmavšia ;)

magic08
3. máj 2019

@ereska aha, no uvidíme ako to dopadne nakoniec. Čas ukáže

butterfly333
3. máj 2019

@ikonica áno za chvíľu no už sa veľmi tešíme môj má zajtra rozlúčku zo slobodou.

butterfly333
3. máj 2019

@trdielko175 gratulujem

butterfly333
3. máj 2019

@evi38 ďakujem. No zatiaľ nepokračujem nijako teraz riešime svadbu po svadbe nás čaká imuno potom uvidíme ci to pôjde alebo skúsime IVF.

butterfly333
3. máj 2019

@martinade ďakujem moja😘

ereska
3. máj 2019

@butterfly333 hlavne si užite svadbu naplno gratulujem

butterfly333
3. máj 2019

@ereska ďakujem 😘

ereska
4. máj 2019

Ahojte graf dnes takto ale testik slabí ten včera neviem buď chybný alebo som veľa pila uvidíme čo bude ďalej

veja28
4. máj 2019

Ja dnes takto aj ked neviem ci mam dnesnu teplotu brat do uvahy ked som hodinu a pol pred meranim musela vstat a ist k dcere.. no ak ju v uvahu brat budem tak sme zrejme ovu nestihli drahy pride len dnes vecer domov :/ co uz

magic08
4. máj 2019

Dobre ránko. Azda všetky ešte spíte. Ako vaše grafy a testiky? Ja graf takto test som nerobila aj keď ma svrbia prsty neskutočne

alison11
4. máj 2019

@veja28 Ešte dnes môžete stihnúť vajíčko žije 12-24hod. od uvolnenia sa z folikulu.Držím palce.

alison11
4. máj 2019

@magic08 Úžasné už aj bez testou je to tam držím palce aby sa bt držala hore.
Tak ja som včera bola u gyn. keďže ma bodajú po stranách maternice a aj meškajú ale bt na dne a dnes už aj bolesti sa pridali ako na ms. Meriam len posledné dni čo som bola zvedavá že kde je menzes. testy boli negatívne a aj včera u gyn.Dal mi Duphaston a po vysadení ak nepríde 14dní mám sa hlásiťu neho,čo neverím,že by neprišla.

alison11
4. máj 2019

@ereska Gratulujem testuj z ostupom aspoň 2dni a budeš vidieť väčší rozdiel tmavnutia.

olivia_0309
4. máj 2019

Ahojte😊 Vidim, ze grafy pribudaju od skoreho rana.Pridavam aj ja svoj. Moje stabilne teploty sa nejako rozskakakali😁Ani ja som netestovsla @magic08 a @ereska, vcera som prisla neskoro a tehu test skusim az v stredu najskor(podla teplot).

veja28
4. máj 2019

@alison11 kiezby sme stihli pride az niekedy v noci :/ nuz uvidim aj zajtrajsia teplota aka bude posledne cykli som mala ovu na 15dc..mozno dnesna teplota bola ovplyvnena ze som chodila po byte hodinu a pol pred meranim ale to je tazko povedat...

alison11
4. máj 2019

@trdielko175 Gratulujem

alison11
4. máj 2019

@veja28 Pre istotu poistite.

veja28
4. máj 2019

@alison11 urcite si dnesok nenechame ujst 😊😂

ereska
4. máj 2019

@olivia_0309
@magic08 žienky krásne grafiky
Držím všetkým päste a skóre //

olivia_0309
4. máj 2019

@alison11 a nerobila ti sono ci nemas cystu na vajecniku? och skoda tej teploty, nebyt nej tak by to bolo nadejne... snad sa cim skor ukaze co ti robi sarapatu🙏🏼to cakanie je hrozne😏 Drz sa😉

alison11
4. máj 2019

@ja197 Ak máš pravidelnú ms 28dc tak rpesne o 4týždne by si mala mať zas ovuláciu.

olivia_0309
4. máj 2019

@ereska diiiky no tak si drzime prsty v cakani na tie kolajnicky! Baby dajte si🍍ananas,niekde som citala ze podporuje uhniezdovanie! Ja som uz jeden zjedla, druhy je v chladnicke a treti zdobi ovocnu misu😀Ciarkam // zdar!💕

alison11
4. máj 2019

@olivia_0309 Nie práveže povedal že všetko je vporiadku a že to vyzerá na graviditu. Pomeral vaječníky a tam folikuly a niečo na sliznici hrúbku a dáky fliačik sa mi tam zdal ako vak to meral ešte.Vravel že mám vysokú sliznicu dal Duphaston šte keďže včera som už len na večer mala jeden že ešte 5dní brať a potom čakať 14dní ak nepríde ms ja mám ísť na sono.Ja neviem sem tam ma dvorce bradavky akoby pálili a aj tá bodavá bolesť po stranách maternice a aj podbrušie mám citlivé ako počas tehotenstva.Ale občas ma bolí ako na ms sotva som vnoci spala aj ráno som sa zbolesťou zobudila keď sa vycikám tak je lepšie aj častejšie chodím cikať podľa muža som tehotná...zaujímavé je že sme sa nechránili 21.4. a 25.4. ale keďže testvčera u gyn. najcitlivejší bol negatívny tak to mohlo byť len z 25.4. proste pár dní aspoň do štvrtka by som mala vydržať kým doberiem Duphaston a potom testnem ak nepríde ms to by už malo byť vidieť aj druhú čiarku.Ale aj bt je dosť nízka pravda býva mi zima v posteli asi som len podchladená dnes si dám deku ešte a uvidím keď budem nasledujúce dni merať bt či vyjde vyššie ak nepríde ms.

magic08
4. máj 2019

@alison11 ako to môžeš vedieť z mojich teplôt že je to tam?

olivia_0309
4. máj 2019

@alison11 jaj tak takto je to! Tak to ti moc moc drzim prsty aby to pokracovalo dobre a aj to dobre dopadlo! Verim ze tvoj muz ma pravdu!!!💕Vela stastia🍀