Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 ahoj no tak ako teplota? A test? Určite je silnejší...... Strašne držím palce🙏🙏🙏🙏🙏
@ereska nevadi,mozno z toho este nieco bude...a ked nie tak baby dobehneme v majovom😉🙏🏼
@trdielko175 ahoj, tak teplota rano bola 36,8, sa mi nepacila, tak som odmerala este raz a 36,9 😀 tu som aj zaznacila do grafu ha-ha-ha 🙂 test som nerobila dalsi... počkam 🙂
@magic08 gratulujem, parádna čiarka 🙂
@alison11 podarilo sa ti nakoniec ukecať muža na tretie bábo? 🙂
@sisullii vitaj 🙂 určitr nebola ovu na 9 DC a ešte pred pozitívnymi ovu testami, za mňa ako písali niektoré kočky 12-13 DC 🙂
@lucya_n je to normálne 🙂 ovu ešte neprebehla určite 🙂
@martinade ako pokračuješ? 🙂
@lucya_n ahoj,to ci prebieha/prebehla ovu uvidis za par dni...ale ano,pred ovu teplota by mala teplota stupnut a v case ovu klesnut vyrazne. Po ovu zase vystupit a drzat sa nad tou hranicou...aby bol vidno ten teplotny rozdiel v predovu a poovu teplotach😉 Zatial ten graf vyzera tsk divoko,este je skoro ho nejako vyhodnocovat. Merias prvy krat?
@olivia_0309 prvý krát áno, mavam dosť silné bolesti občas počas celého mesiaca (pred rokom sme prišli o drobca a odvtedy sa to stupňuje) a dr zatiaľ nevie čím to je tak skúšam či tá bolesť nebude ovplyvnená fázou cyklu ...
@martinade júj to mi je ľúto, ja som 10 DPO, ale musela som to teraz vyrátať :D, vôbec nemám čas sa sledovať, ale nič necítim, za mňa tento mesiac opäť nič, máš prosím aj graf? Silno držím palce zajtra 🙂
@lucya_n určite by som sa snažila, podľa mňa máš plodné dni, ale nie si ešte po ovu, lebo máš pred tým vyššie teploty
@evita2176 môže byť uhniezdenie, o 2 dni môžeš skúsiť test ako píše @ikonica 🙂

@sisullii za mna 12-13 dc... Aj mne tak kleslo pred ovulou a potom este raz.. Ovula bola az na ten druhy pokles.. Teraz by uz mala ist hore a drzat sa ak sa zadarilo...