icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

olivia_0309
6. máj 2019

@lucya_n To mi je luto...hm, to je divne s tymi bolestami...aby to nebola endometrioza. Uvidis ako BT ber to ako skusobny graf😉Uvidis...

dadulik6
6. máj 2019

@magic08 bodaj by si mala pravdu

magic08
6. máj 2019

@dadulik6 som presvedčena, ze to tak je.. uvidis, ze zajtra rano vystupi teplota opat hore a na 10 dpo mozes robit test

dadulik6
6. máj 2019

@magic08 ved uz teraz sa neviem dockat rana 😂😂 co prezradi teplota

magic08
6. máj 2019

@dadulik6 daj potom graf, verim, ze vybehne hore... ja som mala takyto graf pred par rokmi no vtedy tehu nedopadlo dobre

lucya_n
6. máj 2019

@olivia_0309 no nech je to už čo chce hlavne nech viem na čom som a môžem to začať riešiť, lebo takýmto tempom ani nebudeme mať to malé ako spraviť. Počas sexu mám pocit že mi niečo tlaci až k vaječníkom tak akoby mi ich išlo roztrhnúť, a ja mám taký pocit že to začína od kŕčka a tá bolesť vystreluje od neho všade 🙄 a ako sa hovorí topiaci sa aj slamky chytá tak preto sa snažím nájsť aspoň minimálnu súvislosť s čímkoľvek možným

dadulik6
6. máj 2019

@magic08 to mi je luto dufam ze teraz bude vsetko ok ✊ hned zajtra podam hlasenie 😂 dufam ze pekne stupne a nebude strajkovat

magic08
6. máj 2019

@dadulik6 verim, nedokazem to ovplyvnit, takze sa snazim nestesovat. urcite stupne... tesim na graf zajtra

jeanne0
6. máj 2019

Zajtra by mala prísť ms....opäť sa modlím aby neprišla 🙏

olivia_0309
6. máj 2019

@lucya_n uf to znie dost neprijemne a urcite to nie je ok.Naliehaj na lekara-gynekologa,alebo zmen alebo konzultuj s niekym kto bude otvoreny riesit s tebou tento problem, lebo zrejme aj to je dovod ze sa s babom nedari.Drzim prsty🍀

baaskaa
6. máj 2019

Ahojte, co si myslite?
Potratila som a 2.aprila mi urobilito kyret,. Povedali mio, ze o mesiac mam ocakavat MS. Podla bazalky mi 23dc klesla no MS neprisla, naopak zacala stupat, bolia ma prsniky a jemne picha v podbrusku. Mozem byt opat tehotna? Ten pokles nemohla byt oneskorena ovulka?....nechapem

kakatulik
6. máj 2019

@martinade ahoj Mati. Aj ja som mala minuly cyklus len 23dnovy a pripisovala som to soji. Ale ked sa teraz nad tym zamyslam,tak veru neviem,neviem,ci to nebude tym progesteronom,ktory saom brala mesiac pred tym dlhsie,maby som si posunula ms......cize som bola bez progesteronu,lebo sme sa nestihli snazit...tento mesiac aj napriek soji 9DC a este to vyzera tak,ze ovu nebola...som uz z toho setkeho na nervy....

dadulik6
6. máj 2019

@magic08 veru treba pozitívne mysliet urcite to bude uz dobre 😉✊

baaskaa
6. máj 2019

Zienky co si myslíte o tej mozej bazalke a tyzdnovom meskaní???prosím

olivia_0309
6. máj 2019

@baaskaa a po potrate a kyrete ti nevraveli dat si pauzu nech sa telo vysporiada so sokom a nech sa zotavi? vy ste hned v ten mesiac hupli na to naplno? Ak ano tak mozne je vselico,akurat si myslim ze najvacsia pravdepodobnost je taka ze si cela rozhadzana po potrate este...treba dat tomu cas,urcite jeden cyklus nechaj telo vydychnut lebo v tomto ti nikto jednoznacne asi neporadi...lebo co poznam baby tak po potrate tak cca 3mesiace sa nesnazili o babo lebo sa im daval organizmus dohromady...hormony,cyklus atd...aj teplota s tym suvisi

dadulik6
6. máj 2019

@baaskaa skus spraviť test ale po kyrete je normalne ze ms meska

baaskaa
6. máj 2019

@olivia_0309 samozrejme ze sme si davali pozor, ale raz sa manzel pozabudol...

katka1304
6. máj 2019

@baaskaa ja som mala po kyrete pokles bt a bolesti ako na ms, krvácať som nezačala a teplota o 2 dni začala stúpať.. potom znova ovulacia a teplota hore.. a pri poklese prišla ms.. doktor mi povedal, ze som mala normálny cyklus, akurát tak slabú sliznicu, ze sa nemalo co odlúčiť. Preto som krvacala az v druhom cykle. Aj aplikácia FF mi po prvom poklese písala, ze sa začal nový cyklus a asi som zabudla poznačiť krvácanie. Ak to nie je tehotenstvo, kedže ste si nedali pozor, tak to môže byt cyklus bez krvácania ako som mala ja.

baaskaa
6. máj 2019

@katka1304 dakujem katka

baaskaa
Autor odpoveď zmazal
olivia_0309
6. máj 2019

@baaskaa rozumiem, ale zrejme to bude ako pise @katka1304...je to tym ze sa telo dava po potrate dokopy.Drzim prsty, nech sa das dokopy a mozte pokracovat v snahe o baby🙂

ereska
6. máj 2019

@baaskaa ahoj ja som po potrate dostala až po 7 týždňoch

baaskaa
6. máj 2019

@olivia_0309 najskôr to bude tak, počkám a pre istotu pojdem k lekárke.... som pokojnejšia. Ďakujem

alison11
6. máj 2019

@evi38 Kdeže moja,my sa len pred ms nechránime a keďže mám nepravidelnú občas dúfam,že sa zadarí aj nechtiac :D .Sama neviem či chcem ešte jedno...mávame viac ťažších chvíľ než radostných z chalanmi aj teraz sú chorí obaja a neposlúchajú...A samé behačky po lekároch občas mám nutkanie mať ešte dcérku,lenže ani to nie je garancia že sa podarí a že aj ostane potom čo vlani nám odišla ☹.A vy ako ste natom?

sandyka90
6. máj 2019

@olivia_0309 ahoj ☺️ tak ja som veľmi zvedavá čo mi zajtra povie dr🤔 dnes aj ovu bolesti...ale stale "plodny hlien"...dnes ovu test najsilnejší...a teplota...🤔

ja197
6. máj 2019

@sandyka90 ten test vôbec nieje pozitívny

ersp
6. máj 2019

ahojte, rada by som sa s vami poradila...ovulaciu som mala podla teploty v piatok (ovulacny test pozitvny vo stvrtok vecer) teplota je cca na 37,1 ale ako sa zvysila ma dost pobolieva hlava, je to v norme ?? docitala som sa ze to moze byt hormonmi v druhej fáze cyklu, ale nechcem nieco pripadne zanedbat...dakujem 😊

olivia_0309
6. máj 2019

@sandyka90 Ahoj🙂 Ovu test ked je taky tak nie je pozitivny...ale, zalezi kedy si testovala,nemusela si vystihnut kolisajuci LH, mne take testy vychadzali tiez ked som testovala vecer okolo 17tej, tento mesiac som zmenila znacku a skusila testovat poobede okolo 14tej a boli +. Tento cyklus idem skusat aj tak aj tak nech vidim co a ako🤷🏻‍♀️ Kazdopadne teplota je jasna a smerodajna, ak bude krivka vpohode tak ovu bola bezohladu na vysledky testu. To mi ak lekarka vravela...inak podla mna di ovu mala vcera😉a ked vidim tie same💕💕💕tak to proste musi vyjst🙏🏼😁

olivia_0309
6. máj 2019

@sandyka90 lekar/ka ti zajtra naisto povie,ci uz ovu bola,ci bude atd. fakt skus aj graf ukazat a opytat sa. Zvedava som sama co ti povie,urcite daj info potom😉

martinade
6. máj 2019

@kakatulik no asi ten kratky cyklus fakt bude progesteronom.. . Sa hnevam na seba ze som 10 dni nebrala tento cyklus. Minuly cyklus som mala lut fazu 17 night, normalne mavam 13 a tenth cyklus len 11.
Podla mna sa ti ovulka posunula a isto aa den, 2 3 dojde. Drzim prsteky