icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
6. máj 2019

@ikonica no ja si skôr myslím že už mi začínajú ;(

ikonica
6. máj 2019

@evita2176 vyckaj casu ;) uvidis zajtrajsiu a pozajtrajsiu teplotu... Ak bude pozajtra hore, tak skus test... Ale desiatkovy... Napr mamatest..

olivia_0309
6. máj 2019

Pekný večer,dievčatá...je tu nejaká,ktorá je pozitívne naladená,mne akosi s príchodom ďalšej MS ten pozitivizmus klesol😏 Prestala som s alkoholom od nového roka, v rámci zdravého životného štýlu a prípravy na tehu, no teraz mi manžel nalial kvalitné červené...Nejako sa toho z každej strany na mňa valí, tak som svoj post porušila. Pripíjam na MS,nech ďalší mesiac nedorazí a dá si na 9mes.pauzu...🍷

zabka1987
6. máj 2019
olivia_0309
6. máj 2019

@zabka1987 😉nazdravie a natehu🥂

zabka1987
6. máj 2019

@olivia_0309 🥰 bodaj by veru. Nazdravie

rula
6. máj 2019

@olivia_0309
@zabka1987
@kakatulik
Nazdravie! Dnes mame 2 vyrocie svadby a v stredu sa dovali ms.
Aj ked uz moc nesnazilkujeme, vzdy to skazi naladu ked ma prist.
Drzim Vam palce.

zabka1987
6. máj 2019

@rula krásne výročie a v stredu nech nedorazi 😍

olivia_0309
6. máj 2019

@rula jej krasne vyrocie💕a nech to tretie oslavite traja😉 Vďaka za podporu!

kakatulik
6. máj 2019

@rula my sme mali minuly tyzden.🙂

sticker
kakatulik
6. máj 2019

@martinade ja som mala lutealku normalnu 15 dni. Mne sa len posunula ovulka veeelmi dopredu.Ved uvidime kedy sa dostavi,az na to ze od stredy do soboty som prec a pri mojom stasti bude akuraaat vtedy.

ereska
7. máj 2019

Tu aká dobrá naladicka baby teplota klesá ms čakám streda štvrtok Max piatok tak si pripime na novú nádej do oplodnenia 😘😘 pripájam graf

dadulik6
7. máj 2019

Dnes nad ciarov ale nic moc 😕 myslela som ze bude vyssia teplota 🤷‍♀️

veja28
7. máj 2019

tak dnesny pokles celkom vyrazny.. nuz som zvedava na zajtrajsiu teplotu

beatinka
Autor odpoveď zmazal
ereska
7. máj 2019

@beatinka záleží aj kde merias či v ústach alebo dole

ereska
7. máj 2019

@magic08 ahoj moja ako čo testik a teplota

beatinka
7. máj 2019

@ereska v ústach meriam... no počkám čo ďalej. Podľa tej tabulky by to mohlo vyzerať na tú nadmernú funkciu. No počkám čo ďalej a prípadne skočím za doktorkou. Ďakujem

olivia_0309
7. máj 2019

@beatinka ahoj😊myslim ze tvoje teploty su vpohode, len ta apka v mobile ti nevyhodnocuje tu hranicu horitontalnu spravne podla tvojich teplot,ale len tak vseobecne a potom to vyzera akoby si mala teploty nizke.Skus apku odtialto z uvodu pre porovnanie😉ja mam dve apky, aj tuto apku P.C. v mojom ajfóne tak to poznam no mam aj excel tabulku v PC a tam si zo posuvam sama podla jedneho pravidla co znie velmi zlozito😀vyskusaj

olivia_0309
7. máj 2019

@beatinka jaj tak ked merias v ustach tak si trosku vyssie to je fakt, odsleduj si este jeden cyklus a ked to bude takto, povedz lekarke a nech ti urobi hormonalny profil😉

ja197
7. máj 2019

Och baby, som v šoku z toho môjho cyklu, tými ovulačnými testami z 25 a 26dc som si nebola vôbec istá, tak som ich vymazala a FF to takto vyhodnotila, tak teraz netuším či mám už teraz očakávať ms alebo kedy ...

olivia_0309
7. máj 2019

@ja197 ake dlhe mavas cykly? toto sa tvari trocha ako anovulak...😏

magic08
7. máj 2019

@ereska ahoj 🙂 testik som dnes nerobila, vcera poobede som robila na 11 dpo, teplota dnes naspat hore na 37,0. priznaky ziadne, akurat ma vcera chytila taka hrozna panika, ze som sa rozplakala. muziček chudak nechapal. strasny strach z toho mam. no neviem, snad je to normalne. dnes uz je trosku lepsie, tak dufam, ze uz to tak ostane. posielam graf a testy zo vcera. doma mam este 3 ks testov, termin na mrchu mam vo stvrtok, tak zesre 2 dni do.

olivia_0309
7. máj 2019

@magic08 ahoj😊 pekne to vyzera...nebud v strese ani smutna,dobre to bude😉 Drzim prsty, nech silnie aj dalej a MS uz mam ja a tebe neni treba,aby dosla!🙏🏼

ja197
7. máj 2019

@olivia_0309 dlhé cykly mám, posledné dva boli 42 a 48 dní...je možné že bola až ten 27dc len teplota sa akosi pomaly dvíha

magic08
7. máj 2019

@dadulik6 ona pojde hore, neboj... uvidis, ze o par dni si najdes //

olivia_0309
7. máj 2019

@ja197 ach jaj no tak potom vyckaj ci sa dvihne teplota najblizsich dnoch vyssie. V pripade ze mavas take dlhe tak to vyzera ze ovu bola 27DC aj podla hlienu...testom ja osobne verim pomenej😉

magic08
7. máj 2019

@olivia_0309 dakujem, snad to boal posledna panika co ma chytila... sposobila to ta reklama, kde zena rodi... moz muz aha co ta caka a ja slzy

olivia_0309
7. máj 2019

@magic08 jaaaj moja,tak ty si jasnaaa🤰🏻Usmev prosim😊

magic08
7. máj 2019

@olivia_0309 uz to tak asi naozaj bude 🙂