Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Pekný večer,dievčatá...je tu nejaká,ktorá je pozitívne naladená,mne akosi s príchodom ďalšej MS ten pozitivizmus klesol😏 Prestala som s alkoholom od nového roka, v rámci zdravého životného štýlu a prípravy na tehu, no teraz mi manžel nalial kvalitné červené...Nejako sa toho z každej strany na mňa valí, tak som svoj post porušila. Pripíjam na MS,nech ďalší mesiac nedorazí a dá si na 9mes.pauzu...🍷
@olivia_0309
@zabka1987
@kakatulik
Nazdravie! Dnes mame 2 vyrocie svadby a v stredu sa dovali ms.
Aj ked uz moc nesnazilkujeme, vzdy to skazi naladu ked ma prist.
Drzim Vam palce.
@beatinka ahoj😊myslim ze tvoje teploty su vpohode, len ta apka v mobile ti nevyhodnocuje tu hranicu horitontalnu spravne podla tvojich teplot,ale len tak vseobecne a potom to vyzera akoby si mala teploty nizke.Skus apku odtialto z uvodu pre porovnanie😉ja mam dve apky, aj tuto apku P.C. v mojom ajfóne tak to poznam no mam aj excel tabulku v PC a tam si zo posuvam sama podla jedneho pravidla co znie velmi zlozito😀vyskusaj
@beatinka jaj tak ked merias v ustach tak si trosku vyssie to je fakt, odsleduj si este jeden cyklus a ked to bude takto, povedz lekarke a nech ti urobi hormonalny profil😉
@ereska ahoj 🙂 testik som dnes nerobila, vcera poobede som robila na 11 dpo, teplota dnes naspat hore na 37,0. priznaky ziadne, akurat ma vcera chytila taka hrozna panika, ze som sa rozplakala. muziček chudak nechapal. strasny strach z toho mam. no neviem, snad je to normalne. dnes uz je trosku lepsie, tak dufam, ze uz to tak ostane. posielam graf a testy zo vcera. doma mam este 3 ks testov, termin na mrchu mam vo stvrtok, tak zesre 2 dni do.
@magic08 ahoj😊 pekne to vyzera...nebud v strese ani smutna,dobre to bude😉 Drzim prsty, nech silnie aj dalej a MS uz mam ja a tebe neni treba,aby dosla!🙏🏼
@olivia_0309 dlhé cykly mám, posledné dva boli 42 a 48 dní...je možné že bola až ten 27dc len teplota sa akosi pomaly dvíha
@ja197 ach jaj no tak potom vyckaj ci sa dvihne teplota najblizsich dnoch vyssie. V pripade ze mavas take dlhe tak to vyzera ze ovu bola 27DC aj podla hlienu...testom ja osobne verim pomenej😉
@olivia_0309 dakujem, snad to boal posledna panika co ma chytila... sposobila to ta reklama, kde zena rodi... moz muz aha co ta caka a ja slzy

@ikonica no ja si skôr myslím že už mi začínajú ;(