Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@c_est_la_vie kedy si mala ovulku? Pri predpoklade ze 13 bol BD takze niekedy v tedy mohla byt ovu, tak si 8-10 dpo. Pockaj par dni a test zopakuj.
Praveze sme sa este oficialne nezacali snazit preto si ovulaciu ani nesledujem. Len citim na sebe zmeny, niektore si vsimol aj partner ( prsia, opuchnutost, vraj ked ide po mne na wc tak tam velmi citit moj moc aj ked je splachnutr a aj spravanie- ja som sa po potrate o detoch nemohla ani pocut a teraz sa rozplyvam 😀. Samozrejme tie priznaky prisli postupne, najprv prsia a bolesti v brusku po 5 dnoch a az teraz prichadzaju dalsie ako ta unava a moc) . Pri poslednom tehotenstve sme otehotneli tiez na 13. Den cyklu, tak predpokladam ze ovulka bude 14-15. Preto som si chcela overit ci sa podla bazalky neda predpokladat tehotnost, ale samozrejme ze viem ze iste to bude az na cca 30 den cyklu. Tak uvidim aku mam intuiciu.
@c_est_la_vie bola som 4x tehotná ale aby som cítila moc, tak to teda nikdy a aj prisua som cítila od 5tt aspoň. Tie môžeš cítiť aj pred ms aj hocikedy
@c_est_la_vie ved si nepridala graf ani tehu test. A bazalka nepredpoveda tehu. V pravidlach sa pise ak ma zena viac ako 16ci 18 dni zvysenu teplotu, tak to naznacuje tehotenstvo.
Tak podla mna je to dost individualne, mna minule uz v nedokoncenom 4 tyzdni cyklu napinalo od kavy a prsia som citila tyzden pred tym . Ja nie som v takej situacii ze by som opakovane mesiac co mesiac dennodenne testovala od pol cyklu a stresovala sa tym, ale citim zmeny na tele a som zvedava na ich povod 🙂. A kludne to moze byt tehotenstvo aj nevyvazene hormony, nemam dovod si to vymyslat a preto som pisala cisto informativne ( prave preto ze to tak nehrotim tak sa v tych bazalkach ani nevyznam a neviem ci to moze nieco znacit takto skoro 🙂 ) Prijemny den prajem
@c_est_la_vie k tomu moču... Ak ho cítiš, tak to jednoznačne znamená, že si dehydrovaná. Mala by si viac tekutín piť a najmä vodu 🙂
Ahojte, snažíme sa o bábätko a nejako sa nám nedarí, začala som si druhý mesiac merat aj bazalnu teplotu, cyklus mávam pravidelny 27-28 dňový.
Tento mesiac som vyskúšala robit aj ovulacne testy, najtmavsi mi vysiel 5.5. v ten den som si na nohavičkách nasla aj trošku krvi mala som aj ovulacne bolesti, hlien sa mi na dalsi den uz zmenil na taký kremovejsi, ale teplota stale ostala nejaká nízka, teplotu si meriam v ustach ale vobec nemá az také velke rozpätie medzi jednou a druhou fazou cyklu, co myslíte? Kedy bola ovulácia?
@nellye9 ahoj neviem okolkej robíš testy možno bol toho 5. Ale ja už keď mám takú čiarku robím viackrát z deň možno on4 hodiny mohol byť úplne pozitívny a nezachytila si to najvyššiu hladinu uvidíš teraz podľa teploty ako pôjdu hore graf ti vyznačí keď budeš mať pár dní vyššiu teplotu tak pekne meraj veľa šťastia

@c_est_la_vie tu len ostava ti pockat den, dva a znovu zopakovat test . Drzim ✊