Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dadulik6 tak to mame rovnako, ja budem mať 29 v septembri a kyret v januari 2018
@dominika_sk haha sranda ja som mala teraz v maji ..bodaj by aj to tehotenstvo vyslo aj mne 😊 ja som nastastie vtedy nemusela na kyret
Baby, neviem či veríte v horoskopy a také srandy (ja sa tym nezapodievam, ale minule mi to vyskočilo na facebooku a v tomto pripade tomu veriť chcem), ze je v čínskom horoskope rok prasata a bolo tam vyslovene napísané, ze to bude plodný rok hlavne pre tie, ktoré sa snažia dlhšie. Moc som tomu nejak neverila... Ale ked vas tu tak pozerám kolko tehuliek ostalo tento rok, možno na tom niečo pravdy bude 🙂)
Tak sa držte, a majte rady prasiatka 🤰😍🤣🐷🐖🐽
@dominika_sk 😂😂😂 tak dufam ze sa k vam pridam v najkratsom case .. manzel ako zareagoval na pozit. Test
@dadulik6 ten je cely bez seba, ovladač do chladničky, mlieko do obyvačky na stol 😅 už ma nič nenecha robiť, dal mi inštrukcie čo nemožem - že nerozčuluj sa, sadni si, pospi si, napi sa, berieš tie vitaminy, čo si jedla , daj si jablčko 😂😂😂 už mi lezie na nervy po dvoch dňoch, ale je zlaty 😀
@dominika_sk 😂😂 zlatyy uzivaj si to kym ho to este bavi a setri sa 😊 potom sa namakas dost

@dadulik6 snad ano. zatial ziadna zmena 🙂 akurat ciarky silneju, vo stvrtok idem k dr. no dovtedy mi asi aj rohy narastu 🙂 ciarky z dnes rana taketo... skusala som aj ovulacny, zo zvedavosti... nabehli okamzite ako som ponorila palicku. Len ma picha v lavom vaječniku, tak snad to nic nie je...