icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

magic08
13. máj 2019

@dadulik6 snad ano. zatial ziadna zmena 🙂 akurat ciarky silneju, vo stvrtok idem k dr. no dovtedy mi asi aj rohy narastu 🙂 ciarky z dnes rana taketo... skusala som aj ovulacny, zo zvedavosti... nabehli okamzite ako som ponorila palicku. Len ma picha v lavom vaječniku, tak snad to nic nie je...

beatinka
13. máj 2019

@dadulik6 práveže skúšala.. včera aj dnes. Ale žiaľ ani náznak.

veja28
13. máj 2019

@dadulik6 och chvala bohu ze dosla 😊😂😂 snad to pojde kus rychlejsie to cakanie 😊😂

dadulik6
13. máj 2019

@magic08 krasne kolajnice ziadne negatívne myslenie jasne ze to nic nieje ✊ uz sa tesim spolu s tebou na stvrtok 😊

dadulik6
13. máj 2019

@beatinka ja sa preto tiez bojim testovat ze bude test biely a dalsie sklamanie radsej ostavam v nevedomosti

magic08
13. máj 2019

@dadulik6 dakujem, snad mas pravdu, a vsetko je v poriadku 🙂

beatinka
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
13. máj 2019

@beatinka ja mam cerstvych 29 a jedno biochemicke januar 2018 a od vtedy nic ... ja som rada ze nemam ziadne testy po ruke a dalsie kupim az ked pojdeme do mesta lebo tu u nas na dedine jedina lekaren a to by hned cela dedina vedela ze som si kupovala test 😂

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 tak to mame rovnako, ja budem mať 29 v septembri a kyret v januari 2018

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk haha sranda ja som mala teraz v maji ..bodaj by aj to tehotenstvo vyslo aj mne 😊 ja som nastastie vtedy nemusela na kyret

dominika_sk
13. máj 2019

@magic08 a kolko si dpo prosim ťa? samozrejme držim 🍀🙏

beatinka
Autor odpoveď zmazal
magic08
13. máj 2019

@dominika_sk dnes 18 dpo a dakujem 🙂

ersp
13. máj 2019

nejak mi to nedalo a spravila som test s tym ze som neratala ze bude iny ako negativny nehala v kupelny a ked som po par minutach dosla mi skoro oci z jamky vypadli 🙂 som dnes 10 DPO a hadam bude silniet a v sobotu mam krasny narodeninovy darcek 🙂

beatinka
Autor odpoveď zmazal
ikonica
13. máj 2019

@ersp tisko gratulujem ✊

ersp
13. máj 2019

@ikonica dakujem, verim ze bude silniet v najblizsich dnoch 🙂

izy1661
13. máj 2019

Baby, neviem či veríte v horoskopy a také srandy (ja sa tym nezapodievam, ale minule mi to vyskočilo na facebooku a v tomto pripade tomu veriť chcem), ze je v čínskom horoskope rok prasata a bolo tam vyslovene napísané, ze to bude plodný rok hlavne pre tie, ktoré sa snažia dlhšie. Moc som tomu nejak neverila... Ale ked vas tu tak pozerám kolko tehuliek ostalo tento rok, možno na tom niečo pravdy bude 🙂)
Tak sa držte, a majte rady prasiatka 🤰😍🤣🐷🐖🐽

dadulik6
13. máj 2019

@ersp kraasa tisko gratulujem len nech pekne silnie

dadulik6
13. máj 2019

@beatinka 😭

ersp
13. máj 2019

@dadulik6 dakujem 🙂

monu66
13. máj 2019

@ersp tisko gratulujem a prajem, aby testik kazdym dnom pekne silnel 🙂

dadulik6
13. máj 2019

Tento mesiac sa to tu riadne rozbehlo teda 🥰🥰

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 chceme ešte stihnuť rok prasaťa 😀

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk 😂😂😂 tak dufam ze sa k vam pridam v najkratsom case .. manzel ako zareagoval na pozit. Test

dominika_sk
13. máj 2019

@dadulik6 ten je cely bez seba, ovladač do chladničky, mlieko do obyvačky na stol 😅 už ma nič nenecha robiť, dal mi inštrukcie čo nemožem - že nerozčuluj sa, sadni si, pospi si, napi sa, berieš tie vitaminy, čo si jedla , daj si jablčko 😂😂😂 už mi lezie na nervy po dvoch dňoch, ale je zlaty 😀

dadulik6
13. máj 2019

@dominika_sk 😂😂 zlatyy uzivaj si to kym ho to este bavi a setri sa 😊 potom sa namakas dost

jannali
13. máj 2019

Ahoj, bola podľa vás ovulka 6.5.? Dakujem

magic08
13. máj 2019

@dominika_sk o com je rok prasata?