icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
14. máj 2019

@martinade moja ideš na IVF?

martinade
14. máj 2019

@butterfly333 ano, od 2dc si picham hormony , dnes som 9dc. Opu asi piatok, mozno vikend...

dominika_sk
14. máj 2019

@ikonica tak ono to ma tri dovody prečo takto. Prvy že obe sme sa zhodli že pojdeme už na istotu, druhy že som u nej bola prvykrat kvoli krčku a rovno som sa rozhodla že chcem u nej ostať lebo som hladala niekoho kto ma zoberie a možem byť jej pacientka až od juna a treti že ma menej času keďže aj operuje a po porode ak bude treba bude mi ona robiť ten krčok. Samozrejme keby sa niečo dialo mam sa ozvať.

dadulik6
14. máj 2019

@dominika_sk a aspon krv na hcg nebrala? Pre potvrdenie tehu?

butterfly333
14. máj 2019

@martinade mooooc držím palce je to dlhý proces od začiatku po vklad? Ja som bola na reprodukčnuj imuno tak výsledky budú 25.6 potom uvidíme co ďalej

martinade
14. máj 2019

@butterfly333 neviem ako to myslis či je to dlhy proces

alison11
14. máj 2019

@shellynda 1.5. podľa najnižšej bt podľa mňa mohla byť ovu a terajšie bt vyzerá na tehu ráno si sprav hcg test Držím palce 🙂

butterfly333
14. máj 2019

@martinade no ze od prvej navstevi po vklad že to asi dlho trvá dlhý čas.

martinade
14. máj 2019

@butterfly333 a nie, boli sme v marci na pohovore a ak by som mala spravene vsetky testy tak by som uz sla na ivf v aprili. Takze v aprili som si spravila chybajuce testy, teda moje testy boli rock stare musela som ich mat nove...a v dalsom teda v tomto cykle uz od 2 dna beriem hormony...

evi38
14. máj 2019

@dadulik6 držím silno palce pri testovaní 🙂
@martinade pekne ustálené teploty, včera ti nerobili utz?
@dominika_sk čiarku máš na 12 DPO veľmi peknú 🙂 gratulujem ešte raz 🙂
@butterfly333 gratulujem k svadbe 🙂

martinade
14. máj 2019

@evi38 ahoj Evi, a teba sa ako dari? Kolky DC si? Musim ze mame cca tyzden rozdiel medzi ms 🙂
Ano, vcera som bola na sone a zajtra idem znovu

butterfly333
14. máj 2019

@evi38 ďakujem veľmi pekne

evi38
14. máj 2019

@martinade u mňa 2 DC, ale asi o 80% ma boleli menej prsia po ovu, keď užívam tie kvapky ako pred tým 🙂...aj ti niečo povedal, že koľko máš zatiaľ folikulov?

dominika_sk
14. máj 2019

@dadulik6 nie, ešte nie som jej pacientka
@evi38 ďakujem, ale uvidime o mesiac🙄

dadulik6
14. máj 2019

@evi38 dakujem🙂 ked vidim ako sa to tu rozbieha s pozit.tt tak sa veeelmi tuzim pridat 😊 o to vacsie bude sklamanie ked bude len jedna ciarka 😕

martinade
14. máj 2019

@evi38 mas nejake one kvapky ako od akupunkturistu? Pises, ze uzivas tie kvapky ako pred tym. Či to su tie od aku?
Na jednej strane mi nasiel 5 folikulov, na druhej 6. Mala som 14,5; 13,5; 12,5; 11 ci 11,5 a zvysok cca 10mm

evi38
14. máj 2019

@martinade tie od aku 🙂 a po nich ma skoro vôbec neboleli prsia, čo mi vyhovuje, lebo mňa dosť bolia po ovu 🙂...wau to si mala super, silno držím palce 🙂

pasikavamacka
14. máj 2019

@evi38 tie kvapky su nejake byliny? je tam napisane aj zlozenie? beriem nejake byliny a som zvedava, ci nejake podobne

martinade
14. máj 2019

@evi38 to je super cislo? Od vcera mam hlavu v smutku ze len 11 , ked vsade citam 16 alebo 21... ale hlavne budu vajka ... podla dokiho ked som sa pytala na statistiku, tak pre moj vek cca 4-5-6 vajicok a preživšie 2-3

evi38
14. máj 2019

@martinade určite je to super, to zas ak je veľa je menej kvality a veľkosti 🙂...to mi dal podľa toho, čo mu vyšlo, že mi chýba, je tam jód, meď a ešte niečo proti alergii, ale jód a meď sú na tú štítku a mozog, prepracovanosť, to čo mám nedostatok 🙂

martinade
14. máj 2019

@evi38 dobre je vediet čo telu chýba...

taily30
14. máj 2019

@martinade drzim silno palce Matka, aj na nohach 🙂

dadulik6
14. máj 2019

Och baby 😭😭😭😭

katka1304
14. máj 2019

@dadulik6 to nie je možné!! 😧 Zlý test ..

dominika_sk
14. máj 2019

@dadulik6 😔

ereska
14. máj 2019

@dadulik6 a nič sa tam nečrtá?? Ani po zaschnutí

alison11
14. máj 2019

@dadulik6 Nezúfaj,tak meraj ďalej bt ráno a pokiaľ bude bt hore skús o 2dni testnúť aby bol viditeľný rozdiel by malo byť niečo vidieť.

katka1304
14. máj 2019

@dadulik6 ked som naposledy testovala, tak top test ukazoval slabú čiarku a taký pepino ani netušil, ze by mal niečo ukázať.. možno je to podobný prípad ako pepino. Ja by som sa stavila o čokoľvek, ze tam bude čiarka.. začína ma ta bazalna teplota rozčuľovať.. minule jedna dievčina, co podľa grafu bola ovulacia a podľa utz nie.. teraz ty.. 😕

dadulik6
14. máj 2019

@katka1304
@ereska
@katka1304
@dominika_sk
@alison11 nie baby vooobec nic beloba uplna 😭 ale strasne dlho mu trvalo kym sa zafarbil ale uz neverim zajtra isto teplota klesne 😕

martinade
14. máj 2019

@taily30 dakujem a teba sa ako dari? Brusko rastie?