icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
14. máj 2019

@dadulik6 držíme silno päste nech neklesne a ciarocky sa ukážu

martinade
14. máj 2019

@dadulik6 😞, dufam ze sa to zmeni

dadulik6
14. máj 2019

@martinade
@ereska bodaj by ste mali pravdu baby taky pekny graf som este nemala 😕

taily30
14. máj 2019

@martinade Mati, nam sa zatial dobre dari, dnes je to 21tt. brusko uz viditelne, pohyby citim uz dlhsie ... mame za sebou velke sono a to dopadlo dobre, rastom a vyvojom je o tyzden vopred. na dalsie sono idem za 8 tyzdnov.
co sa tvojich vajok tyka, tak si myslim, ze ich mas veru dost a aj krasne velkosti. len nech riadne rastu a mas co najvacsiu urodu. ako si spokojna s Prahou? su mili?

kakatulik
14. máj 2019

@martinade mati,tiez si myslim,ze lepsia kvalita ako kvantita.

ikonica
14. máj 2019

@dadulik6 ✊ ✊ ✊ nezufaj

dadulik6
14. máj 2019

@ikonica 😕 podla mna je to jasne na 14dpo by uz muselo nieco ukazat

ikonica
14. máj 2019

@dadulik6 vydrz, ms este nedosla... Ovulacne testy nerobis? Ja pozeram na ten graf stale na tie dva poklesy po vyznacenej ovule... Ci nemohla byt az tam... Nezajdes za dr, ci nemozes chodit na folikulometriiu?

dadulik6
14. máj 2019

@ikonica praveze som bola u dr na preventivke a potvrdil mi ovu inak by som tiez pochybovala a muslela si ze bola az kde su tie poklesy... ovu nerobim nikdy som nemala pozit aj ked podla bt ovu prebehla

evita2176
14. máj 2019

Tak a zacína novy mesiac merania... dúfam že už bude aj posledny na dlhsiu dobu 🙏 drzim nam všetkym palceky ✊✊
Zajtra ide muž na spermogram.. dúfam že sa pohneme dalej a budeme vediet ako dalej pokracovat 👨‍👩‍👧‍👦

martinade
14. máj 2019

@taily30 to ma tesi ze sa ti tak dari.... sem tam napíš 🙂
S prahou som spokojna, super pristup, do hodky dve mam odpovede na mail. Lekar he velmi zlaty a srandista, stale vyjdem vyrehňaná a jeho ordinácie.

81anina
14. máj 2019

@dadulik6 mna bolia prsia na bokoch od zaciatku az doteraz 😉🍀

81anina
14. máj 2019

caute zienky mne dnes konecne volala dr.z genetiky.Trizomie sa nepotvrdili babo je zdrave a bude to chlapcek 😍👶

c_est_la_vie
14. máj 2019

Baby vidite toho dusika aj vy? 28. Den cyklu ( cyklus cca 32 dni), merane vecer

butterfly333
14. máj 2019

@81anina gratulujem

sticker
butterfly333
14. máj 2019

@c_est_la_vie ja vidím držím palce. Ja som dnes 29dc no netestujem keďže viem ze tam bude len /.

butterfly333
14. máj 2019

@martinade berieš niečo na rás vajíčok a na kvalitu?

c_est_la_vie
14. máj 2019

@butterfly333 dakujem velmi sa tesim 🙂. Predpolrokom som mala MA a toto bol prvy mesiac kedy som si povedala ze uz som psychicky v poriadku. Tak dufam ze toto je vacsi bojovnik 🙂 prajem vsetko dobre aj tebe, urcite sa podari ❤️

butterfly333
14. máj 2019

@c_est_la_vie aj si niečo brala tento posledný cyklus ci úplne si všetko vysadila? Ja som minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič.

martinade
14. máj 2019

@zuzik5981 ako tvoj cyklus? Ozaj preco si minuly cyklus pila/brala protein?

ikonica
14. máj 2019

@c_est_la_vie ✊✊✊

c_est_la_vie
14. máj 2019

@butterfly333 praveze vobec a cudujem sa ze sa to hned podarilo pretoze mam endometriozu a hormonalne problemy. Nechcem tu tym provokovat lebo viem ze vela kociek tuna si musi ozaj sledovat ovulaciu ale u nas to vzdy vyslo na 1. Krat. Len teraz budem trosku nervozna ci je vsetko v poriadku.

81anina
14. máj 2019

@butterfly333 dakujem

sticker
ereska
14. máj 2019

@81anina gratulujem moc
@c_est_la_vie no niečo sa tam črtá ;)

ikonica
14. máj 2019

@81anina jeeeeeeej super tesim sa

sticker
c_est_la_vie
14. máj 2019

@ereska akurat sa smejem ako si to moj chlap dobre poistil. O 2 mesiace svadba a na rozlucku mozem ist tak do cukrarne kym on neviem co bude vystrajat 😀

81anina
14. máj 2019
diaalex
14. máj 2019

@c_est_la_vie neboj, nie si v tom sama 😂 my mame svadbu o 3 mesiace a vtedy nielen brucho budem mať, ale úplne žiaden alkohol

c_est_la_vie
14. máj 2019

@diaalex v ktorom budes mesiaci? Ja dufam ze to este nebude vidno, tie saty sa mi dost pacia 😀

martinade
14. máj 2019

@butterfly333 no teraz beriem počas hormonov len myo isonitol, kys. Listovu, selen, vit a,b,e,d3, k2, sem-tam zinok, večer melatonin, ale to beriem kratko.
Inak doteraz som brala vitex, gynex, mk, omega 3, q10 , evening primrose oil, caj frauenmantel, pred tym macu ale ta mi asi skor skodila ako pomahala.
A teraz som si pridala q10 ale Ubiquinol, vit a, k2, d3, e, melatonin, L-arginin, glutathione, Dhea, insulin, fembion alebo vitamin code , chlorella, sem-tam wild yam a spirulina a acidophilus.