icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
15. máj 2019

@martinade ved to tak nemusi byt. O tyden uz bude po vsetkom.Mozno to urobia v nedelu.....vyckaj co povedia...

monu66
15. máj 2019

@moncicovka za mna ovu 16 dc. Nemyslim si, ze mas tento cyklus anovulacny (vzostup o 0,3 stupna), len z nejakeho dovodu mas v 1. faze skoro rovnaku bt ako v druhej faze (rozdiel o 0,1). Mozno nemas dostatok estrogenu, co moze mat negativny vplyv na kvalitu vajicok. Podla mna u teba ovu prebehla, ale vajka mozu, ale aj nemuseli byt kvalitne. Hormonalny profil ti robili? A nevesaj hlavu, kolke zeny maju cudesne grafy a otehotneli a tie co maju ukazkovy graf aj s ip, tak sa im z nezistenej alebo zistenej priciny nedari. Drzim palce, aby si co najskor uvidela krasne dve ciarky na tehu teste 🙂

monu66
15. máj 2019

@moncicovka aaaa zabudla som dodat, ze bt ti podla mna urcite este stupne, niektorym zenam stupa bt pomalicky a niektore maju hned extra vyskok 🙂

dolynkag
15. máj 2019

@martinade mám sa vcelku dobre, až na to tvrdnutie, dnes sme boli na usg u dankovčíka, 33 TT, maličká už má vraj 2 kg a všetko má ukážkové, tak sa tešíme, že rastie a všetko je ok, tebe držím palce silno silno, nech nám tu ešte tohto roku aj ty pošleš krásne foto z usg

alison11
15. máj 2019

@dadulik6 Nemysli si,mne pri prvom meškala ms a to mi načas chodilo od Duphastonu a nedošla ms a testy boli biele a keď začala som často chodiť na wc v práci a svrbeli mi bradavky kolegyňa mi dohovárala spraviť si test darmo som jej vravela že mám biele a to už bolo 2týždeň čo meškal tuším 10deň a boli riadne koľajnice .Držím palce.

alison11
15. máj 2019

@dolynkag Jej zlatunká je a už máte aj meno?

magic08
15. máj 2019

@dolynkag ahoj, gratulujem k babu, chem sa spytat? kde sidli teraz dankovcik, a ako sa k nemu viem dostat na vysetrenie? naposledy som bola pred vyse 7 rokmi a vraj sa prestahoval

ikonica
15. máj 2019

@dolynkag jeminecku aka zlatunka 😍😘🤗

butterfly333
15. máj 2019

@martinade no toho je teda neúrekom

dadulik6
15. máj 2019

@dolynkag naadherna a ta pusinka

dadulik6
15. máj 2019

@alison11 tal bodaj by to bol tvoj pripad ved pokial ms nepride mam malinku sancu a ked nie tak hadam v dalsom cykle 🙂

monu66
15. máj 2019

@dolynkag juuuuj prekrasna je princeznicka malinka ❤

butterfly333
15. máj 2019

@dolynkag bože ta je nádhera😘😘😘😘

alison11
15. máj 2019

@dadulik6 Moc Ti prajem aby si si našla za pár dní // na teste a ms neprišla aj bt bola hore.A veru ak by predca nevyšlo tak to vyjde nabudúce.

dolynkag
15. máj 2019

@magic08 pozri na nete adresu, je to v meste, ulica za auparkom, stačí napísať cez ich stránku a oni ti zavolajú a dajú termín, dovolať sa nemusíš, nedvíhajú vždy, ale zavolajú späť na správu ak napíšeš

dolynkag
15. máj 2019

@alison11 meno ešte nie je vybraté, nevieme sa dohodnúť, asi ked sa narodí, uvidíme, aké sa jej bude hodiť

alison11
15. máj 2019

@dolynkag 🙂Tak to už nemáte ďaleko 🙂 nech všetko dobre prebieha a ste obe zdravé 🙂

magic08
15. máj 2019

@dolynkag a vieš mi poslať link na stránku

dolynkag
15. máj 2019
taily30
15. máj 2019

@alison11 termin mam na 24.9. od uplneho zaciatku a vobec sa ani o den nezmenil. som prekvapena, lebo co poznam zienky, tak aj o tyzden dva im upravovali termin.

taily30
15. máj 2019

@dolynkag krasna babika.

dolynkag
15. máj 2019

@taily30 ani nám sa už nemení termín uvidíme ako sa mala rozhodne

moncicovka
15. máj 2019

@monu66 dakujem pekne 😘 hormonálny profil mi ešte nerobil ani som to zatiaľ neriešila nakoľko sa snažíme ešte len 4.mesiac,aj minuly mesiac mi pomalšie stúpala teplota ale nakoniec vyskočila na 37 takze môže byt že aj teraz neskôr veď uvidim

81anina
15. máj 2019

@evi38 nie meno este nemame..pre dievcatko sme mali Nina no chlapca zatial nie.Aj ked drahy od zaciatku vola male Boris ale ja nechcem take meno 😂

martinade
15. máj 2019

@dolynkag 😍 tá je krásna , ten novy život je niečo úžasné. Drzim prsteky nech to dobre dotiahnete 💗 . Mate uz vybraté meno?

dolynkag
15. máj 2019

@martinade nemáme uvidíme keď sa narodí. Tebe želám veľa šťastia najbližšie dni nech sa dočkas aj ty

martinade
15. máj 2019

@monu66 tusim ze sa pise ze rozdiel 0.2-0.3 by mal byť medzi fázami... a v prvej faze je 36,4-36,5 a druha Gaza 36,4-36,5
Radsej byt v pochybnostiach a zistit aj inou metódou ci ovulka naozaj prebieha, ako sa život falošnými nadejami...
@moncicovka

martinade
15. máj 2019

@dolynkag dakujem , tak už to 3 ročné trápenie už musi sa ukončiť 🙂

martinade
15. máj 2019

@butterfly333 no ked mi ta 42 rocna kamoska povedala, ze sa jej zvysilo amh z 1,8 na 2,xxx uz sa nepamätám, a pri ivf mala 16 folikulov a 6-7 vajíčok.... tak vysledky su vysledky... ale beriem len kratko, teda asi 2 tyzdne som brala... teraz som to prerušila aby som to nemiešala s hormony

martinade
15. máj 2019

Baby, tak nakoniec mam opu v pondelok rano..