icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
15. máj 2019

@martinade om ja ale dobra vestica cooooo😇

ikonica
15. máj 2019

@martinade ✊✊✊🍀🍀🍀

simusiatko83
15. máj 2019

Ahojte baby aká má byť optimálna BT pred ovu? Teraz namiesto menzesu som mala iba také špinenie a BT mam stále 36,79 - 36,89

zabka1987
15. máj 2019

@simusiatko83 skus test. Toto je poovulacna teplota podľa mňa, u niekoho môže byť aj tehotenská nemusí byť nad 37

monu66
15. máj 2019

@martinade ano pise sa, ze rozdiel medzi dvoma fazami by mal byt min. 0,2, ale su zeny, ktorym bt stupa velmi pomaly, tak mozno aj ona je ten pripad. Napr. aj @dadulik6 ma rozdiel medzi dvoma fazami pod 0,2 a predsa mala ovulku lekarom potvrdenu. Co sa tyka zistenia ovulky aj inou metodou, tak plne s tebou suhlasim 🙂

simusiatko83
15. máj 2019

@zabka1987 poslednú MS som mala minulý mesiac som užívala duphaston od 14DC 6.5 kedy som mala dostať MS, namiesto nej to bolo iba také špinenie ktoré trvalo deň a pol...tak som robila test a negatívny.... doktor mi povedal ze si to mam teda označiť ako MS a meriať BT.... Tu mam od skončenia ,, MS,, teda ak to vôbec sa tak dá nazvať 36,8 a vyššie... A co tu všade čítam tak pred ovu mávate tak 36,4-36,6 a po ovu sa to do MS drží hore.... Ale ja mam furt zvýšenú a som z toho jeleň... Krcok aj počas tej kvázi MS tvrdý furt a sem tam po styku také zašpinenie

martinade
15. máj 2019

@kakatulik hej este mi prosím vyvešti dvojčata 😋😁

taily30
15. máj 2019

@martinade budem na teba silno mysliet. dovtedy to budu riadne vajka

martinade
15. máj 2019

@taily30 dufam tiez , kus sa obavam kolko vajek najdu vo folikuloch... prognoza je nízka

taily30
15. máj 2019

@martinade nevesaj hlavu vopred, hlavne nech su kvalitne. uz vies, ze tam ich mas, bude dobry zber, neboj

kakatulik
15. máj 2019

@martinade no Problem.....mas 13 folukov povedzme......vydoluju 6 vajok,z toho sa oplodnia 4 a dve ti vlozia...vualaaaa Janko a Marienka su na svete....🙂
Ale nieee, chcela som iba odlahcit situaciu...bude dobre uvidissss.❤👶👶

dadulik6
16. máj 2019

🤷‍♀️ tak pisala som dr mail ze mi 3 dni meska test negativny a teplota stupa tak som mu poslala aj graf 😂 tak som veeelmi zvedava co odpise 🙈

veja28
16. máj 2019

Dnes mam mierne stupnutie 😂 takto rovnake teploty som u seba este nepozorovala.. dnes som merala ale o 15 min skorej 😂 no zatial sa dake vysiny nekonaju

alison11
16. máj 2019

@taily30 A bodľa bt ti sedí tiež?Alebo máš potom veľkostne podľa tabuľky drobčeka 🙂super dátum. Ja som chcela tiž mať septembrové aspoň jedno k výročiu svadby brali sme sa 29.9. 🙂

alison11
16. máj 2019

@dadulik6 Tak podľa grafu je možné že si 22 dc mala ovulku a tak si len 8dpo čiže vyčkaj 2-4 dni a testu potom by už malo byť // vidieť.od 10dpo zvykli duchovať testy väčšinou.

alison11
16. máj 2019

@veja28 Tak ako vidím si 4dpo čiže zajtra na 5 až 7dpo zvykne byť implantačný pokles až potom stúpa bt ak sa uhniezdilo oplod. vajíčko.Držím palce

dadulik6
16. máj 2019

@alison11 uz som tu pisala vela krat ze ovu som mala potvrdenu doktorom takze bola vtedy ako je aj vyznacene😉

moncicovka
16. máj 2019

Dnes takto

taily30
16. máj 2019

@alison11 co myslis, ze ci podla BT sedi tiez? Ak sa mala narodi o 4 dni skor, tak to bude manzelov darcek k narodkam 😀

dominika_sk
16. máj 2019

@magic08 držim ✊🏻 Daj potom vedieť ako bolo

beatinka
16. máj 2019

@dadulik6 silno silno držím palce!!!

shellynda
16. máj 2019

@alison11 juj to by bolo radosti 😍... Ale musím ešte 2dni počkať a uvidíme, lebo ja to mám vždy presne ako hodinky... Graf dnes takto😀

dadulik6
16. máj 2019

@magic08 myslim na teba drzim palce a cakam spravy ❤

veja28
16. máj 2019

@alison11 ano som 4dpo ale co som doteraz meravala tak uz som mala nad 36,7 a teraz tak zauimavo 3 dni rovnake teploty a dnes kus vyssia 😊😂 aj tehu graf co mam tak boi uz kus vyssie teploty ale samozrejme uvidime co bude dalej moze to kludne vybehnut hore 😊

magic08
16. máj 2019

@dominika_sk jasne 🙂 a dakujem

magic08
16. máj 2019

@dadulik6 dakujem, dam vediet 🙂

evi38
16. máj 2019

@dolynkag nádherná 🙂
@martinade ti dnes volali či si ešte bola na utz? Silno držím palce 🙂...aj ti niečo vraveli koľko zhruba býva vajíčok, myslím podľa tej prognózy 🙂
@kakatulik pekne si vyveštila :D
@dadulik6 dnes si neskúšala test? Silno držím palce 🙂

dadulik6
16. máj 2019

@evi38 nie neskusala v sobotu skusim ak dovtedy nepride a ked nic lekar mi odpisal ze niekedy je zena tehotna .a nema pozit tt tak ze ak do pondelku ms nepride mam prist na krv

martinade
16. máj 2019

@evi38 uz ziadne usg, v piatok posledny hormon, v sobotu v noci ovitrelle a potom v pondelok rano punkcia.
Vajicok byva 4-5 , preživšie 2-3 ak sa dobre pamatam. Vravel ze niekedy zeny okolo 40 maju lepsie vysledky ako zeny 30-35...

martinade
16. máj 2019

@kakatulik asi by som ich nazvala inak 😊 ale nebranila by som sa