icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
27. máj 2019

@kakatulik krv zo 7 dpt negatívna baby...to bola naša posledná nádej 😭😭😭😭😭😭
@alison11
@ceklis
@martinade je mi nenormálne ťažko... prejsť teraz cez pôrodnicu bol strašný zážitok... nám nepomohla ani medicína...baby držte sa... verím že by to tu všetky dáte ❤️❤️❤️

martinade
27. máj 2019

@zuzik5891 prajem zo 💗 mech sa vam to coskoro podari prirodzene. Je tam mala sanca, ale je... hlavne nevzdavajte to 💗💗💗

kakatulik
27. máj 2019

@zuzik5891 jemine Zuzi. To ma veľmi mrzí. Fakt neviem, čo v takýchto chvíľach povedať. Asi len aby si bola silná a nevzdávala sa. Oddýchnite si dajte sa psychicky dokopy a čas ukáže čo ďalej. Skúste ísť na dovolenku....nerobila by som teraz závery...život musí byť žitelny aj bez detí.. ale ktovie. Keď sa rany zahoja,ukáže sa možno nová cesta. velmi ťa objmam a plačem s tebou. 🤗😘💓

ikonica
27. máj 2019

@bona69 tebe ako vysli tripple? Ci si si dala aj ine testy robit?

bona69
27. máj 2019

@ikonica ja len Triple, mala som tesne pred 35, idem pozrieť či mám ten papier doma

zuzik5891
27. máj 2019

@martinade nepodarí moja... môj to nechce skúšať...a ani sa mi nečudujem...52%fragmentácia je strašná...nad 50%sa už ide do darcovských spermií... nám to povolili lebo ostatné hodnoty sa mu upravili

bona69
27. máj 2019

@ikonica joj, nemám doma,som si nezrobila kópiu,škoda,len viem že vraj všetko ok, mám len z utz papier s rozmermi v 22tt

81anina
27. máj 2019

@ikonica moja ten tvoj doktor ta takto nahana ?😲 morfo sono sa robi az v tom 20tt ako ti uz pisali ja som bola v 19+2tt normalka sa objednaj na ten 20 tt a tvoj doktor nech pekne pocka.Ja som sa dnes mojim dohodla na dalsom uvz o 2tt aby sa pozrel ako vyzeraju tie oblickove panvicky co boli troska mimo normu.Ale aj moj doki povedal ze mozem byt kludna ze je to v poriadku 😊 a dnes som dostala na poradni kufrik tak sa vytesujem 😁

81anina
27. máj 2019

@zuzik5891 mrzi ma to moja...posielam objatie.Dnes som tiez bola na poliklinike na genetike a potom na poradni, cely cas som na Teba myslela...

ikonica
27. máj 2019

@81anina tak vidis same zmatky robi.. Nechapem... zajtra sa opytam sestricky a objednam sa tu do Po.. Tu ma vezmu skor ako v KE a uz kaslem na to... Poviem mu, ze skor ma nechceli objednat...

81anina
27. máj 2019

@ikonica no veru robi a hlavne on by mal vediet ze az 20tt sa to robi.Drzim palce aby sono dobre dopadlo a hlavne klud 😉👌

ikonica
27. máj 2019

@81anina ved som sa ho vyslovene opytala ci to je to sono, na ktore sa chodi v 20tt... On ze ano, ale ze chodte uz teraz aj s oboma vysledkami z tripple a o 3t sa vidime s vysledkami... A to som bola 15+5 ked som u neho bola 🤦‍♀️ja neviem ci nevie ratat ci co...

ikonica
27. máj 2019

@81anina vies co cely cas som v klude ale taketo koko*iny ma uz vytacaju... Najskor prepasiem vysetrenia v 12 tt a teraz toto... Kvoli jeho poctom...

ereska
27. máj 2019

@zuzik5891 Zuzka moja čo to čítam 😭😭😭 a není to ešte skoro ja som raz na 10 deň po transfere mala 40 tak tiež možno na 7 by bola ešte negatívna a ako ideš domov ??

verona1989
27. máj 2019

@zuzik5891 ach bože je mi to ľúto.dr hladký vam v centre co povedal že ako ďalej? Ten spermiogram sa fakt nijako neda upravit?

nelka9
27. máj 2019

Ahojte baby prosim vas bola som na prvy screning v prvom trimestri...dnes mi volali ohladom vysledku kombinovaneho testu z krvi...vraj vyslo vsetko v poriadku 1:7 a doktorke mam pivedat vysledok 7000...ale co citam 1:7 nieje zly vysledok?

ikonica
27. máj 2019

@zuzik5891 och boze co to citam... :( to uz je definitivne? :( neprestavajte verit a skusat prirodzene dalej... Drzim prsty ✊✊✊

zabka1987
27. máj 2019

@nelka9 1:7 je výsledok čoho, no to je veľmi zlý výsledok podľa mňa 😪

nelka9
27. máj 2019

@zabka1987 to boli testy na dawnov syndrom...

ceklis
27. máj 2019

@zuzik5891 😢 mojko, neskutočne mi je to luto. Čo povedali doktori? Nie je už žiadna nádej že to hcg ešte len bude? :( a to čo sa ti stalo, to bolo čo? Ja ani len testovať nejdem, tak veľmi sa bojím práve tohto sklamania. Život je ozaj veľmi nespravodlivý :( veľmi

ikonica
27. máj 2019

@nelka9 nerozumela si len nieco zle? Chcelo by to vidiet papier

nelka9
27. máj 2019

@ikonica skusam volat este naspet ze sa opytam este raz len mi nedvihaju...lebo mi nejde do hlavy ze mi povedala ze vyskedky vysli dobre...len ta hodnota 1:7 ma metie...😢oni davaju vysledky len po telefone...vo stvrtok idem na kontrolu ku svojej dr a ona mi ma robit ten triple test...

dolynkag
27. máj 2019

@nelka9 Nemalo by to byť 1:7000?

ikonica
27. máj 2019

@nelka9 no nerob si zatial tazku hlavu, zrejme len nejaka dezinformacia... Pockaj do stvrtka, lekarka bude mat tiez vysledky na papieri a uvidis co ti povie...

nelka9
27. máj 2019

@dolynkag a ak by bolo 1:7000 je to dobre?sestricka mi povedala ze mam svojej dr povedat vysledok 7000...

dolynkag
27. máj 2019

@nelka9 Áno 7000 je super

nelka9
27. máj 2019

@ikonica uz maju asi dnes zavrete tak skusim rano zavolat ze sa spytam este raz...a doktorka mi uz vysvetli vo stvrtok...

dolynkag
27. máj 2019

@nelka9 Úplne presne to znamená že jednom zo 7000 tehotenstvuev s takým výsledkom ako máš ty nie je ok čiže jedna ku 7000

dolynkag
27. máj 2019

@nelka9 Ak ti povedali že výsledky sú negatívne je to v poriadku

nelka9
27. máj 2019

@dolynkag vazne???to si ma potesila...🙂ulavilo sa mi