Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 tiez som citala rozne prispevky, beru to vselijako. ja som citila, ze mne to prospieva, nerobilo mi to ziaden problem, ziadne vedlajsie ucinky 🙂 dufam, ze aj tebe pomoze.
@butterfly333 aj ja cely cyklus, tak sa berie. Mne zabral hneď prvý mesiac 😮 teda myslím si, že mne vitex pomohol
@taily30 toľko? Ja som dnes pozerala že už tam mam 2 tabletky z 90 ďalšie balenie už nachystané tak pokračujem ďalej. A ty ako pokračuješ v ktorom TT si ako malinké?
@butterfly333 ja som tiež brala nepretržite,zabralo na tretí mesiac,s gynexom a inofolicom+,xy vitamínov, držím palce ❤️
@butterfly333 veru tolko a brala by som dlhsie ak by bolo treba 🙂. my sme teraz 23tt, nasa malinka dava o sebe riadne vediet. a normalne ti ma uz svoj rezim, viem kedy bude hore, kedy bude spinkat 🙂 v stredu ideme na kontrolu vseobecnu.
@butterfly333 ja som mala ešte vit e,zinok, b complex Forte, sem tam kvapky z kotvicnika,do ovulky čaj z alchemilky. A podarilo sa keď sme mali za mesiac tutumutu asi len 3x,žiadny maratón ako predošlé mesiace,a ten deň keď si myslím že sa zadarilo som po "tom" ostala ležať a zaspala až do rána,či mali viac času na docestovanie ktovie, viem že sa už dlhšie snažíte tak želám nech sa čím skôr podarí a dotiahnes to do úspešného konca ❤️
@taily30 už 23tt no ako to letí to je super že je všetko v poriadku som veľmi rada.
@bona69 no ja ešte občas koenzým Q10 si dáme no zas Bee fertile majú veľa vitamínov tak už iné neberiem. Ešte počkáme na tie výsledky z imuno som zvedava čo nájdu.
@butterfly333 ja som s vitexom brala este multivitaminy pre tehotne, alchemilku do ovu ale nie poctivo kazdy den, gynex a myoinositol (posledne tri som si doniesla z SK, takze som brala len jeden cyklus). ja som mesiac predtym, nez sa zadarilo bola doma na SK sama asi mesiac, prekvapila som maminku na narodky, bola som na masaz na otehotnenie (nepamatam si uz ten nazov), ... aj pre muza som doniesla folandrol a neviem co este a ani sa toho nedotkol (nebolo treba)
@bona69 musim sa usmievat, ked citam tvoj prispevok, lebo co sa tutumutu tyka, tak my len dvakrat 🙂 a presne ako pises, predtym to bola casovacka s maratonom.
@butterfly333 este som si dokonca doniesla aj dve balenia pregnylu (ani tie som nepotrebovala)
@taily30 ja beriem teraz 800mg, ale od dalsieho cyklu mi pridu silnejsie a budem brat 1000mg, tolko odporucali na zahr. strankach.

@taily30 ďakujem ja to tak tiež beriem no jedna baba v inej skupine presviedča že sa to ma brat len od ovu po MS. No ja to beriem v kuse. Ďakujem za radu.