Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 ani nevieš s akou radosťou pozerám na tvoj test, ktorý silnie, veľmi veľmi veľmiii ti to prajem a verím, že to skutočne vyšlo ❤👶🙏
@evita2176 verím moja...dnes som robila test s takou malou dušičkou 🙏🍀
@ja197 veď ja ju ľúbim od prvého dňa čo sa začala vyvíjať 👶❤️❤️❤️
@fany051081 poviem ti pravdu že aj ja naň stále pozerám 🍀🙏
@martinade presne...v nedeľu večer mi brali krv a hcg bolo 0,30... včera len dohlásili hcg do labáku lebo ho zabudli spraviť...ale vyšetrovalo sa to z pôvodnej vzorky krvi...keď som prišla domov poobede nevedela som prestať plakať...ale spravila som test... hneď tam bola slabulinká čiaročka... neskôr som spravila ešte jeden a bol tam len tieň a aj to som ho musela presvietiť...tak som si povedala že spravím ráno...s malou dušičkou som sa pozerala na test a čiaročka tam bola okamžite po namočení...tak veľmi si prajem aby to všetko bolo dobré...Mati... nemám potuchy ako rýchlo rastie HCG v prvé dva dni...
@martinade Oni všeobecne rozmýšľali čo somnou...zrejme im s tak obrovským bruchom po transfere často baby nechodia...ale prišla taká mladá doktorka a vravela že každopádne sa mám ďalej riadiť postupom centra... pýtala som sa čo na upchatý nos a vravela že radšej max.morskú vodu...
Moja...viem presne ako sa to ťahá...a cítiš aj nejaké zmeny?
Takze opakovany screening negativny DS 1:2900 ;) a na sono sa objednam na 20 tt a doktor dostane vysledok neskor...
@martinade ja som predvčerom začala mať citlivé bradavky... včera ma už pobolievali prsia a podbruško a dnes je mi divne...nie zle ale mám pocit že mi strašne treba na veľkú... také tlaky nepríjemné...a od 1dpt som bola chorá.. konečne sa dnes cítim lepšie i keď nos mám stále trošku upchatý...

@zuzik5891 začína silnieť 🙂