icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
•
13. jan 2024

Dobre ráno dievčatá 🙂 tak ja dnes uuuplne biely test ale teplota mi tak vyskočila ako som mala naposledy keď pár dni po ovu keď som bola tehu 🙂 tak ktovie čo príde

zanzilady
•
13. jan 2024
dracik07
•
13. jan 2024

Dobré ránko 🌞
@zanzilady krásne vyskočila a ja na tom teste aj tak niečo vidím 🙏

nikol114
•
13. jan 2024

Ahojte žienky , ja stále nič :(

dracik07
•
13. jan 2024

Ja dnes takto, ale vôbec tie testy nezosilneli, takže asi z toho nakoniec asi nič nebude 😔
@nikol114 😔 tieto anovulaky sú na porazenie

nikol114
•
13. jan 2024

@dracik07 no to áno ale keby to už aspoň skončilo nech môže prísť další cyklus

majoralka
•
13. jan 2024

@zanzilady tak ale teplota je krásna, na teste ani ja nič nevidím 🥺 pokial neprišla MS, tak šanca je 🤞
@dracik07 aj ty mas teploty stale krasne 👍🏻 skus porovnať zajtrajší so včerajším, ked hcg stúpa obden…za jeden den nemusí byt rozdiel viditeľný
@nikol114 ta riadne naťahuje 🥺

dracik07
•
13. jan 2024

Nechcem nič privolavat ale ak by išlo o biochemické tehu. Kedy začne teplota klesať hneď alebo až casom? Strašne sa bojím 😭

ersp
•
Autor odpoveď zmazal
•
ersp
•
13. jan 2024

@dracik07 podla mna ten mamatest silnie 🙂

kristinkaris
•
13. jan 2024

Ahoojte ja som vydržala netestovat 🥰 tak uvidíme :D

tmavovlaska93
•
13. jan 2024

@dracik07 pri biochemickom klesne teplota deň pred alebo v deň krvácania. Testy mi zostali niekoľko dní slabé a mrcha sa omeškala o dva dni. Pri spontánnom potrate mi bazálna teplota klesla tiež až pri krvácaní.

tmavovlaska93
•
13. jan 2024

@dracik07 ale u teba sa ciarky este len zacinaju ukazovat, asi aj silneju, treba ich porovnavat obdeň

zanzilady
•
13. jan 2024

@dracik07 aj na tom intime je podľa mna silnejšia ako včera 🙂

tmavovlaska93
•
13. jan 2024

U mňa zatiaľ takto, testujem obdeň: 12, 14, 16dpo (alebo 13, 15, 17). Nejaké zosilnenie tam vidím, ale či dostatočné to sa uvidí neskôr 🙏

dracik07
•
13. jan 2024

@ersp
@tmavovlaska93
@zanzilady len potom mi to nesedí s ovu. testami a asi ani s ovu nie. Ak by aj bola na 12dc tak dnes som 14dpo a čiarky sa mi zdajú strašne slabe na tento deň. Ak sa riadim grafom

kristinkaris
•
13. jan 2024

Inak tiež ma napadlo či ovu nebola na 19DC teploty by aj sedeli :D

kristinkaris
•
13. jan 2024

Pozit ovu test bol aj 16dc iba do 10:00

engiii
•
13. jan 2024

@dracik07 každému silneju inak niekomu skorej niekomu neskorej lepšie by bolo keby testujes jednou značkou mamatest alebo slunicko neviem ,ktoré máš tie majú dosť farbiva a ukazuje ti pekne čiarka 🤗

dracik07
•
13. jan 2024

@engiii mám slniečko. Oni sú rovnaké s mamatestom len pod inou značkou, však? Takže asi je jedno ktoré z týchto dvoch

ersp
•
13. jan 2024

@dracik07 tym by som sa az tak neriadila, lebo je tam vela premennych, ovulacia moze nastat 24-48 hod od pozit testu, dalej uhniezdenie moze byt 5-10 dpo 🙂 mozno sa ti uhniezdilo 10dpo a cca 2-3dni trva kym zacne produktovat telo hcg 🙂

engiii
•
13. jan 2024

@dracik07 áno tiež si myslím, že je to ta istá značka len iný obal u nás ich majú v tete obe značky

zanzilady
•
13. jan 2024

Ahojte 🙂 prišla som teraz domov tak že idem kuknúť test z rana, ja si ich vždy odkladám 😂 a kukajte aká čiarka tam je po zaschnutí, a keď bol asi 10 minút po urobeni tak ani náznak. Možno to je len kanalik. Ale naživo je to celkom ružové 🙂 ale samozrejme nemá výpovednú lehotu po takom čase, ale aj tak 😅 maoa by som byt 7-8 DPo neviem presne 🙂

dracik07
•
13. jan 2024

@zanzilady noooo .... Niečo tam vidím a celkom pekne🙂 som zvedavá za 2-3 dní 😉

zanzilady
•
13. jan 2024

@dracik07 ja som toez zvedavá ako sa nám to vyvinie 🙂 veavim si stále to bolo po limite takze prehnanú nádej nemám ale prekvapilo ma to na uschnutom. Lebo zatiaľ keď som mala negatívny ráno boo úplne rovnaký aj vecer sj o týždeň 🙂

dracik07
•
13. jan 2024

@katariiinkaa a ty si testovala ovu?

majoralka
•
13. jan 2024

Baby, ja som tiez testovala, ale az pobede a nič 🥺

zanzilady
•
13. jan 2024

@majoralka škoda že poobede :/ skús ráno

dracik07
•
13. jan 2024

@majoralka kolky dpo si?

Ja som tiež teraz testovala a stále mám pocit že to nie je ozajstná čiarka, neviem prečo

kristinkaris
•
13. jan 2024

@dracik07 tebe krásne stmavla🥰