icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
•
13. jan 2024

@dracik07 bt sa drzi stále dole

ersp
•
13. jan 2024

@bambulka711 tak to super, ked aj bez liekov ti takto narastie, ja treti cyklus na clostylbegite, az teraz tento cyklus bol fakt ze fajn davka a aj pekne narastol, ale mam pichnite aj gonasi pre istotu 🙂 takze u nas uz len cakat na vysledok 😀 uvidime co dalej, v kutiku duse verim ze teraz to vyde a ak nie uvidim co navrhne gyn, ci dalsi cyklus alebo dame pauzu a car..

dracik07
•
13. jan 2024

@zanzilady hej , nie je to také ako pri LH
Práveže okrem citlivejsich prsníkov od ovu aj to už nie je nijako hrozne, naladovosť, bolesti brucha a krížov, akoby už mala prísť ms, je mi stále zima, potom teplo, akoby som už išla do prechodu 🤦 čo nechapem. Ale neviem či to môžem brať ako nejaký príznak. Skôr u mňa klasické Pms, okrem tej zimy
A neviem ale necítim sa byť tehotná skôr pred ms.

bambulka711
•
13. jan 2024

@ersp v tomto mám šťastie. Posledné dva mesiace som mala veľký stres v súkromí, ale našťastie už je to ok a ovulka vyzerá bez problémov tento mesiac zase 🙂 a CAR za mňa super, hneď spravili hormonálny profil, pohlavné choroby, imunológiu... Môj gynekológ sa k tomu nemal. Aspoň človek vie, na čom je 🙂 držím palce, aby to vyšlo a boli čiarky 😊

marinecka95
•
13. jan 2024

@bambulka711 Mám 😄🫣 aj imunitný aj hematologický.

zanzilady
•
13. jan 2024

@dracik07 tak som sa aj pri prvom cítila :D a bolelo ma brucho a prsia presne. Inak teraz prsia necítim ani trooooosku. Len to pichanie v bruchu ale to môže byt hocičo.

bambulka711
•
13. jan 2024

@marinecka95 tak to je mi ľúto, že teda nenašli príčinu - teda nie, že by som priala príčinu, ale tak vieš, ako to myslím...

marinecka95
•
13. jan 2024

@bambulka711 veď práveže príčinu vieme - pravdepodobne za to môžu zvýšené NK bunky - už som absolvovala dva druhy liečby no aj tak to nedopadlo tak ako sme si priali 🤷‍♀️ k tomu mám kombináciu hemat. porúch - syndróm lepivých doštičiek v kombinácii s deficitom FVII, takže verím, že tentokrát mi už liečba zapisuje a dotiahneme to ďalej ako sú //

ersp
•
13. jan 2024

@bambulka711 tak to super, u mna ovu no tazko povedat podla BT prebieha aj v dlhsom cykle ale po sone cez ms sme zistili ze asi ani neprebieha lebo z folikulu bola cysta...ja som menila gyn a vzala si ma pod kridla nasa znama, teda je to diametralny rozdiel v pristupe 🙂 uvidime jak dlho mozme riesit clostylbegit...

jankasvo
•
13. jan 2024

@bambulka711 aj ja zostávam a tebou
Ostatným zenam blahoželám a držím palce len zíram čo sa tu udialo kým som tu nebola 💪🍀

zanzilady
•
14. jan 2024

@dracik07 dobre ráno ako dneees ? Robis test ?

zanzilady
•
14. jan 2024

Ja dnes takto. Cca 8-9 Dpo. Niečo vidno ale slabučko ale je to do ružova 🙂 dnes ma bolelo brucho ako pred ms. A inak mám zapchatY nos, to som mala aj keď som booa prvý krát 🙂ale možno si len namyslam

kristinkaris
•
14. jan 2024

@zanzilady skúšala si aj iný typ testov ?

zanzilady
•
14. jan 2024

@kristinkaris skúsila som pepino, ale zatiaľ nič dnes. Ten mi naposledy ukázal až pri cca 10-11dpo. Mám ešte intime ale keďže je ozaj skoro tak chcem počkať aspoň do 10dpo aby som tie skúsila

zanzilady
•
14. jan 2024

Takto mám porovnanie. Piatok - dnes. Malilinka zmena si myslím. Ale stále je to veeeeeelmi veeeeelmi skoro

kristinkaris
•
14. jan 2024

@zanzilady no uvidíš 🍀

kristinkaris
•
14. jan 2024

@zanzilady ja som tiež dnes skúsila pepino a nič tak uvidím ale niesom si istá tou ovu buď som dnes 10dpo alebo 7 dpo 🫣

ersp
•
14. jan 2024

Tak ja sa dnes zaradujem medzi cakacky na vysledok, celkom lutujem ze som vcera nemerala, myslela som ze po gonasi to nebude mat vyznam...gonasi som mala pichnute v piatok o 14stej, v sobotu mierne bolesti a dnes rano cca 2 hodinky take krcovite, takze predpokladam zeby ovu prebehla v noci alebo rano, vecer mam nasadit progesteron na 10 dni a uz len cakat

engiii
•
14. jan 2024

@zanzilady jeeej ,ale sú na oboch 🤗len nech silnie ,ktorý je dnes ten vrchný?

zanzilady
•
14. jan 2024

@engiii tak kde porovnávam dva vedľa seba je spodný dnešný 🙂 sama som zvedavá. Viem že duchuju testy často, ale zas mi príde divne že na toľkých testoch by vždy bol falošný výsledok

engiii
•
14. jan 2024

@zanzilady ved toto na každom si mala a slniečko a mamatest majú najviac farbiva ja som snimi tiež testovala

zanzilady
•
14. jan 2024

@majoralka ahoooj a ty ako ? Dnes si neskúšala šťastie s testom ?

zanzilady
•
14. jan 2024

@kristinkaris no ja som na tom s ovu úplne podobne :D žiadny náznak na tom pepino? Ja keď sa na môj veľmi zadivam je tam nejaký tieň ale ešte to neberiem ani ako ducha. Skôr je to úplne nič. A na fotke to ťažko vidno :D

dracik07
•
14. jan 2024

Ahojte,
@zanzilady vyzerá to nádejne 🙏🍀

zanzilady
•
14. jan 2024

@dracik07 a ty akoooo 🙂

dracik07
•
14. jan 2024

No teplota sa zatiaľ drží ale v najbližších dňoch čakám pokles. Buď zajtra alebo v utorok. Testy vôbec nesilneju takže asi z toho nič nebude 😭

zanzilady
•
14. jan 2024

@dracik07 pridaj test 🙂 a ty mávaš dlhšiu LF že ? Ešte je čas si myslím 🙂

dracik07
•
14. jan 2024

@zanzilady skúsim ešte večer ale možno aj bolo ale neudržali sa 😭😭😭. V zázrak už neverim

zanzilady
•
14. jan 2024

@dracik07 no to slniečko je ozaj asi aj trosku slabšie ako bolo včera, aspoň mne sa zdá :/

kristinkaris
•
14. jan 2024

@zanzilady tiež taký tieň keď sto krát otocim :D
@dracik07 ojoj to ma mrzí :/ vyzeralo to tak nádejne 😢