icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
•
16. jan 2024

@zanzilady zajtra mala prist 🙃 taaaak, ideme ďalej a idem aj merať tentokrát

zanzilady
•
16. jan 2024

@majoralka jasne dalsi mesiac sa podariiiii ☺️

majoralka
•
16. jan 2024

@zanzilady uvidime 🤷‍♀️
Kedy testujes? Bola si v tej DMke?

zanzilady
•
16. jan 2024

@majoralka bola anooo aj som spravila test ale nič, negatívny. Uvidím čo zajtra ráno bude, predsa len niečo som pila aj keď fakt nie veľa, ale moc bol skoro priesvitny :D ale nedalo mi neskúsiť aj teraz

katariiinkaa
•
16. jan 2024

@bambulka711 @dracik07 @zanzilady @kristinkaris nedalo mi to tak som spravila ešte jeden a pozrite.. vypila som doobedu 1 kávu, odvtedy nič lebo som si myslela že mi to nedá a budem chcieť skúsiť.. myslite že by to mohlo tým pádom znamenať že “pozitívny” bol 18dc a ovu prebehla včera? Prikladám aj graf.

katariiinkaa
•
16. jan 2024

@zanzilady plánuješ skúsiť ďalší hneď zajtra ráno? 🙂

zanzilady
•
16. jan 2024

@katariiinkaa ja si myslím že kľudne to tak mohlo byt . Aaaaa áno ešte zajtra a keď nebude nič tak končím a netestujem (chcela by som to odprisahať, ale asi nemôžem) 🤣

katariiinkaa
•
16. jan 2024

@zanzilady ach úplne ťa chápem 😅 ja som si nemohla pomôcť a to sú len ovu testy a neodolala som proste.. som zvedavá čo to potom bude pri tehu 😂 daj určite vedieť ako to ráno dopadlo, držíme palce 😉

zanzilady
•
16. jan 2024

@katariiinkaa vidíš to tam ???? Pozrela som naň zas a je tam niečo slabé naživo trosku lepšie vidno

nikol114
•
16. jan 2024

@dracik07 urobila som si ovulacny test je silnejší ako predtým dnes 49dni 😀😀 tak uvidíme možno mám až tak posunutú ovulku skúsim spraviť aj ráno a uvidím keďže cez deň aj pijem veľa vody

katariiinkaa
•
16. jan 2024

@zanzilady niečo tam určite je, pozri 😍 naživo je to ružové?

kristinkaris
•
16. jan 2024

@zanzilady fuu no ja neviem mne to príde dosť slabé na to ako dlho ti už tie testy duchuju 🫣 dúfam že sa mýlim držím každopádne palce 🍀

zanzilady
•
16. jan 2024

@kristinkaris ja vieeem, ale toto aspoň ina značka :D to mi dáva ešte nádej 🙂 uvidím ráno keďže toto bolo poobede
@katariiinkaa áno určite ružové 🙂 kuknem ešte za chvíľku či sa nezvyraznila

zanzilady
•
16. jan 2024

Tu to ešte lepšie vidno, uvidím ráno

kristinkaris
•
16. jan 2024

@zanzilady progesteron berieš ?

majoralka
•
16. jan 2024

@zanzilady cosi je veru vidno, boooze 🤞 nech je to taaaam

nikol114
•
16. jan 2024

@zanzilady aj ja vidím , držím palce 🍀

dracik07
•
16. jan 2024

@zanzilady 🙏, no ráno budeme čakať. Ale mňa nikdy tieto tyčinkove neklamali ani neduchovali. Tak už len počkať do rána

dracik07
•
16. jan 2024

@katariiinkaa kľudne to tak môže byť z týchto všetkých mi príde najsilnejší na 18dc. Určite ešte skús testnut prípadne večer alebo zajtra doobeda a uvidíš ak bude svetlejsi tak to tak bolo.
No mne vždy testy pred ovu zosvetleju a potom zrazu vybehnu

dracik07
•
16. jan 2024

Testuje niekto ovulacnymi testami aj počas ovu, či len ja som taká sibnuta? 🤦 Opäť som začala, viem že ale čo ak ...a celkom tmavý sa mi zdá nato že som len 2dc

katariiinkaa
•
16. jan 2024

@dracik07 skúsila som spraviť ešte posledný dnes. Viac už robiť nebudem, jedine že by teplota zajtra naspäť klesla.

dracik07
•
16. jan 2024

@katariiinkaa uvidíš ešte zajtra ale podľa mňa už slabne

Idem objednávať ovu testy a rozmýšľa či ísť opäť do women Secret (používam najčastejšie a cenovo sa oplatia najlepsie) alebo Livsane. Prípadne dr.max, len tam si nepamätám či majú aj tieto menej farbiva

jankasvo
•
16. jan 2024

@dracik07 ja mám s dr.max ovulacnymi dobre skusenosti, aj mi vždy pekne ukazali

jankasvo
•
Autor odpoveď zmazal
•
majulka098
•
16. jan 2024

@dracik07 ja som bola spokojná aj s ovu aj s tehu testami od dr.max ... Tehu mi na 11dpo ukázal peknú mini čiarku ... Od livsane som bola tiež spokojná, ale potom som schytala nejakú horšiu šaržu a slabo ukazovali, menej ako som bola zvyknutá s predošlými ... Woman secret tehu boli o ničom, ovu som nemala

zanzilady
•
17. jan 2024

Dobre ráno 🙂 tak u mna testy biele 🥲už idem len čakať na ms. Dokonca som trosku začala špiniť, takze možno ms príde aj skôr 🙂 aj teplota klesla, takze žiadne nádeje tomu už nedávam.

katariiinkaa
•
17. jan 2024

@zanzilady tak to ma mrzí 🙁

katariiinkaa
•
17. jan 2024

Dobré ránko, tak u mna graf dnes takto. Myslim že je tým pádom celkom možné že ovu bola predvčerom.

dracik07
•
17. jan 2024

Dobré ránko,
@zanzilady to má veľmi mrzi 😭😭😭

Žienky, meriam BT aj počas ms. Teplota nad 36,61 a 36,63 nie je na ms vysoká?
Ta ms je fakt na moje pomery divná, tak som včera urobila ovu test. Hodím potom foto keď si obriadim drobca

jankasvo
•
17. jan 2024

@dracik07 u mňa je vždy taká teplota prvý deň menzes iný nemeriam a vždy je to okolo 36,6-36,7 ale ja mám aj tie predovulacne vyššie ako ostatné zmienky
A aku mas teraz mens keď píšeš že je divná?