icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
•
5. feb 2024

nie je to silne na kanalik ? A mne sa nikdy nestalo že by som mala taký kanalik, buď tam nič nebolo alebo čiarka. Sim zvedavá ranooooo
@dracik07

bambulka711
•
5. feb 2024

@zanzilady ja už nemám silu na nič, celý deň s horúčkou v práci, do toho táto správa a mám pocit, že sa mi zrútil svet, aj keď viem, že sú oveľa horšie veci na svete... Ale áno, zachoval sa veľmi zle a ja musím len ticho čakať... Aspoň, že mám svoj vlastný byt.

zanzilady
•
5. feb 2024

@bambulka711 zober si to tak že máš čas pre seba. Zacvič si chod do kina, ku kamoškam 🙂 alebo len oddychuj v posteli. Bude dobreee. A všetko je tak ako ma byt 😍

bambulka711
•
5. feb 2024

@zanzilady asi mi to nie je súdené.

zanzilady
•
5. feb 2024

@bambulka711 to si zas nemyslím, len možno ti to nieje súdené teraz s týmto mužom. A možno už si tehotná 😇

bambulka711
•
5. feb 2024

@zanzilady uvidíme, už som v posteli, pokúšam sa upokojiť a zaspať. Ráno spravím ďalší test a už sa hádam rozhodne... 12-13dpo.

bambulka711
•
5. feb 2024

@zanzilady ale pichá ma dosť ľavý vaječník, tak myslím, že skôr MS sa hlási...

dracik07
•
5. feb 2024

@bambulka711 A vlastne ti to splechol z nicoho nič?
na druhej strane radšej teraz ako kebyže máte deti. Určite keď sa vyzdravis a budeš mať silu, tak sa venuje sebe a všetko ostatné bude ako má.
Teraz hlavne oddychuj

dracik07
•
5. feb 2024

@zanzilady ja už neverím a zajtra asi nebudem testovať. Možno počkám až do ms a potom uvidim

bambulka711
•
5. feb 2024

@dracik07 áno, podal mi papiere od auta a toto na mňa vybalil...

dracik07
•
5. feb 2024
bambulka711
•
5. feb 2024

@dracik07 hneď mi bolo čudné, že zaparkoval, vypol motor a vystúpil... Ale toto ma dostalo, naozaj. Idem skúsiť nejako zaspať a zmieriť sa s tým, že je koniec.

patulka2
•
6. feb 2024
zanzilady
•
6. feb 2024

@patulka2 ouuuuu tak asi vieme čo ta teplota znamená :(

zanzilady
•
6. feb 2024

Ja dnes takto a mám pocit že zatiaľ je to sko kópia minulého cyklu

bambulka711
•
6. feb 2024

A ja už ani nemám pocit... Zázrak sa nekoná. Dnes 13dpo.

zanzilady
•
6. feb 2024

@bambulka711 no už by to asi bolo tmavšie :/ skodaaaa mrzí ma to :(

bambulka711
•
6. feb 2024

@zanzilady čo už, mamina nebudem. V každom prípade vám držím palce a ak sa niečo u nás zmení, dám vedieť. Zatiaľ mám len 💔💔💔

dracik07
•
6. feb 2024

Dobré ránko
@bambulka711 to mi je veeeelmi ľúto 😭
@patulka2 fúha, to je riadny pokles 😲😭
@zanzilady nikdy nevieš, ale fakt sú skoro podobne

Ja dnes tiež pokles ale nechápem, ms mám dostať až v pondelok/ utorok. A testy si zase so mňa robia srandu 🤦

zanzilady
•
6. feb 2024

@dracik07 ukaz ako vyzerá test 🙂 toto ešte nie je veľký pokles 🥹

dominka2611
•
6. feb 2024

Dobré ránko žienky 🩷 Ja dnes takto 🩷.
Veľmi nádej tomu už nedávam 😄. Nevadí ideme ďalej 😊🩷. Verím že tento mesiac to vyjde.

dracik07
•
6. feb 2024

@zanzilady pôvodne som nechcela už robiť test a keďže dnes BT ešte klesla. Ale ten včerajší kanálik mi nedal 😁
Ja len nechápem prečo sa tie kanáliky so mnou tak prihrávajú 🙄 A navyše má ma bolí brucho a krize akoby už ms mala prist aj dnes

zanzilady
•
6. feb 2024

@dracik07 fihaaaaa ale tu to vyzerá ružovo 😍

dracik07
•
6. feb 2024

@zanzilady keď ja už neviem čomu mám veriť

dominka2611
•
6. feb 2024

@dracik07 no ja tam tiež niečo vidím 🩷. No skúsila by som testovať až o dva dni a uvidíš, či čiarka zosilnie 🩷. Držím palce 😊

majulka098
•
6. feb 2024

@dracik07 to vyzerá na ružovú farbu čiarky 🙂, ale dať proti svetlu a uvidíš sama .. ja testovala na 11dpo prvýkrát a tiež mi práve vtedy klesla a ono dušik na dr.max a poobede čiarka na slniečku

majoralka
•
6. feb 2024

@bambulka711 je mi to ľúto 🥺😢
@dracik07 aj ja vidím ružovú 👍🏻😊

katariiinkaa
•
6. feb 2024

@dracik07 veľmi držím palce, vyzerá to naozaj dobre ❤️

dracik07
•
6. feb 2024

@zanzilady @dominka2611 @majulka098 @majoralka ja sa už bojím a tešiť sa po minulom cykle, takže úverim až uvidím krásne silné ružové čiarky. Zatiaľ to beriem skôr ako kanalik. Ale dnes má strašne pichá pri pravom vajecniku

zanzilady
•
6. feb 2024

@dracik07 aaaa beries duohaston ? Alebo niečo ?