icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
•
8. feb 2024

@zanzilady no u mňa povedal, že nábeh na alergiu, problémy s pľúcami, prekonané zápaly ucha a gynekologické problémy, tak mi dal niečo na autoimunitu... No a samozrejme, že psychika v keli...

zanzilady
•
8. feb 2024

@bambulka711 no ja som teda zvedavá ako to všetko dopadne aj s priatelom 😌hlavne nech sa porozprávate ako tak v pokoji

dracik07
•
8. feb 2024

@kristinkaris ale ja by som sa aj tak posnazila, lebo nikdy nevieš 😉 a odsledovať bt

bambulka711
•
8. feb 2024

@zanzilady uvidíme, už som u seba zase, takže dnes sme skôr sedeli každý na opačnom konci miestnosti 🤷 rozmýšľam, či sa objednať do toho CAR, nech aspoň výsledky zistím...

patulka2
•
8. feb 2024

@dracik07 ahoooj, ja som uz pisala, dnes uz som 2dc 😊

aga1997
•
8. feb 2024

Ahojte babulky tak dnes prvá kontrola ;) gestačný vačok so žltkovým 4+6 tt takze zatial vyzerá byt všetko v poriadku pokracujem utrogestanom a hematologička zmenila tabletky na injekcie radšej tak verím že tento krát to dopadne dobre ❤️o 2 tyždne kontrola už by malo byť aj srdiečko

dracik07
•
8. feb 2024

@aga1997 krásna spavicka na večer 😍❤️🥰 krásne tehulkovanie a nech to spolu dobojujete do úspešného konca 🙏✊♥️🍀🙏

aga1997
•
8. feb 2024

@dracik07 ďakujem ❤️verím že tento krát to bude dobre ked sme podchitili ten hemato problém hned ;) dúfam že čoskoro sem pribudne viac takýchto fotiek držím vám všetkým palce a myslím na vás posielam tehu bacili ;)

katariiinkaa
•
8. feb 2024

@aga1997 jeej krásna bublinka 😍😍

zanzilady
•
9. feb 2024

@aga1997 jeeeej 😍😍😍😍

majoralka
•
9. feb 2024

@bambulka711 tak dufam, ze ti to pomôže a hlavne psychika musí byť v poriadku 🤞 a mas nieco s okom, ked ti ho pozeral a dal kvapky?
@aga1997 krasne ❤️

majoralka
•
9. feb 2024

Breranko, tak ja takto 😊 a vy?

bambulka711
•
9. feb 2024

@majoralka nie, on cez oko vidí zdravotné problémy. Uvidíme, dnes 1DC a iba čakať môžem.

majoralka
•
9. feb 2024

@bambulka711 ahaaa, to počujem 1x..mrzi ma to 😕 a ides do toho CAR, ci stale nevieš?

zanzilady
•
9. feb 2024

Dobre ranooo ja dnes takto
@majoralka test si skúsila keď ti to stúplo ?

bambulka711
•
9. feb 2024

@majoralka asi tam zavolám v pondelok, aspoň budeme mať termín, ak by náhodou a dozviem sa výsledky imulógie, čo mi brali a pod.

jankasvo
•
9. feb 2024

Baby ja dnes 7dpo, ale mám pocit že to nevyšlo tento mesiac a taku krásnu ovulaciu som mala, viem ze je skoro ale predchádzajúce tehotenstva už o takomto čase sa niečo dialo.

zanzilady
•
9. feb 2024

@jankasvo ja som dnes 7-8dpo tiež - dve appky mi ukazujú rôzne 😅a tiež mám presne pocit že sa nepodarilo aj napriek tomu že ovu sme presne vystihli, takze úplne viem sko sa cítiš 😌

jankasvo
•
9. feb 2024

@zanzilady kedy plánuješ testovať? Ja som úplne rezignovana 😁

zanzilady
•
9. feb 2024

@jankasvo chcela by som počkať do pondelka ale asi nevydržím a otestujem cez víkend 🥹môj prvý príznak tehotenstva bol zapchaty nos a to mám aj teraz, ale beriem to tak, že je hrozne počasie tak to z toho :D akože vždy mám malu nádej, ale nemyslím si že to vyšlo.

jankasvo
•
9. feb 2024

@zanzilady tak lepšie je byť prekvapená že to vyšlo ako opačne. Držím palce, ja som pri prvom mala herpes 6dpo pri druhom som bola strašne unavená už 7dpo.

majoralka
•
9. feb 2024

@zanzilady nie, nerobila som test a ani neviem či nejaký doma mám 🙈😁 tebe držím palce na víkend, nech máš // 🤞👏
@bambulka711 tak aspoň takto…a včera teda nič drahý nepovedal?

bambulka711
•
9. feb 2024

@majoralka k danej téme ani ťuk... a ja som ho nechala tak. Iba som mu dnes oznámila, že som to dostala. Zatiaľ bez reakcie...

dracik07
•
9. feb 2024

Ahojte, tak dnes pokles, tak ako som tušila. Čakám ms
Všetkým ostatným silno držím palceky ✊ nech si tento mesiac nájdete svoje vytúžené // 🙏♥️🍀✊🙏

majoralka
•
9. feb 2024

@dracik07 mrzi ma to 🥺 ja ta budem nasledovať 😔

dracik07
•
9. feb 2024

@majoralka a plánuješ aj testovať?
@zanzilady tak budem čakať a dúfam že nájdeš cez víkend krásne // 🙂

zanzilady
•
9. feb 2024

@dracik07 no tak vyzerá že to príde do pár dni, aspoň nebudeš musieť dlho čakať 🙂

majoralka
•
9. feb 2024

@dracik07 neviem či mam nejaky test doma 🙃 ale ked uz, tak by som skúsila pondelok, den pred MS, ak teda nepride skor

dracik07
•
9. feb 2024

@zanzilady že do pár dní 😁. No v pondelok/ utorok má prísť ms podľa LF aj podľa cyklu, tak ja dúfam že aj skôr ako vtedy

zanzilady
•
9. feb 2024

@dracik07 hádam by aj mohla 🥰