icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
•
27. feb 2024

@katariiinkaa takéto mávam 😅

zanzilady
•
27. feb 2024

Ahojte tak vidím že nemám len ja divný graf tento mesiac. Dokonca včera som mala aj plodný hlien mám pocit - a to ja mávam ovu až 16-17dc. Myslite že minuly cyklus čo som brala duphaston mi to takto môže ovplyvniť že by booa aj skôr ?

zanzilady
•
27. feb 2024
dracik07
•
27. feb 2024

@kristinkaris určite skús spraviť večer. A kedy si robila tieto? Ak dnes, tak ešte by som večer skúsila, už by mohol byť pozitivny. Aj keď aj mne prídu už teraz pozitívne vrchné dva
@zanzilady ale už sa ti aspoň ustálili
@katariiinkaa kľudne môže byť večer aj pozitívny. Ja som mala tento cyklus tak
A pozerám že k tým testom zo včera som dala dnešný dátum 🙄

kristinkaris
•
27. feb 2024

@dracik07 tieto som robila dnes okolo 10tej sú dosť syte ale ešte to nieje ono uvidím skúsim večer ☺️

dominka2611
•
27. feb 2024

@katariiinkaa Ahoj, no ja dnes takto ❤️

nikol114
•
27. feb 2024

Ahojte žienky tak ja som tiež divná tento cyklus 😀 veď pozrite 😀 ale viem že ovu prebehla lebo aj som mala plodný hlien 23dc😀 mohol by byt víťazný keďže je úplne najdivnejsi😂

nikol114
•
27. feb 2024
bambulka711
•
27. feb 2024

@nikol114 držím palce 🙂 ja len, že opatrne s tou istotou. Tak, ako pozitívny ovu test ešte neznamená, že ovulácia skutočne prebehla, ani plodný hlien to nepotvrdí 🙂

nikol114
•
27. feb 2024

@bambulka711 veď samozrejme tak ako píšeš ale skúšam sa pozitívne naládovať 😀

bambulka711
•
27. feb 2024

@nikol114 rozumiem 🙂 ale podľa grafu vyzerá, že bola. Vždy máš taký malý rozdiel teplôt?

nikol114
•
27. feb 2024

@bambulka711 práveže nie myslím že včera som dala rozdiel spred roka ale potom som pozerala že som pred rokom merala o hodinu neskôr , teraz čo je iného že používam inofolic a fertipronu

saxano2222
•
27. feb 2024

Ahojte baby, nevyuzijete niektora? 20ovulacných testov + pridam 3ks intime (2,5€ + posta), ja už nevyužijem 🤞🏻
Kombinovala som testy s meraním a teda po dlhých rokoch staženia nám to vyšlo. Občas sem nakuknem ako sa Vám darí a veľmi držím palce každej jedenj z vas 😍 drzte sa

jankasvo
•
27. feb 2024

@saxano2222 ja si prosím 😊

nikol114
•
28. feb 2024

Dobre ranko žienky ja dnes takto a vy ako ?

jankasvo
•
28. feb 2024

Ahojte, ja takto. Čakám na ovulaciu

bambulka711
•
28. feb 2024

@nikol114 ono na ten rozdiel by nemalo mať vplyv, či meriaš o piatej alebo o siedmej - má to vplyv na hodnoty, ale na rozdiel by nemalo... tak možno len nejaký čudný cyklus.

dracik07
•
28. feb 2024

Dobré ránko, ja už fakt nechápem takéto nízke teploty som ešte nemala. Takže myslím že tento cyklus je to passe.Jeden graf mi ukazuje že som 6dpo a druhá 4dpo 🤨 čo si myslíte vy?

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 tak na to že meriam dole ich máš nejaké nízke 🥹 ale ktovie podľa mna nič nieje stratené 🙂 niekedy toe najdivnejsie grafy sú víťazne…. Ja takýto graf, ovu mávam 16-17 tak som zvedavá či je tento cyklus skôr alebo mi teplota ešte klesne

dracik07
•
28. feb 2024

@zanzilady a nemohla už ovu byť?
Ešte ma napadlo či už baterka nemôže byť slabá, lebo ja som ju ešte nemenila a to ho už mám zo 6-7 rokov 😁
Ale na mňa sú fakt nízke. Väčšinou mám po ovu okolo 36,85 a viac

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 inaaak baterka u žeby by mohla byt :D to že sa stáva prejavuje takto že nemeria dobre. Aaaa teoreticky mohla byt, ale neviem prečo by zrazu booa o 4 dni skor. A ja väčšinou vždy mám taký nárast pred ovu a potom pokles a potom ovu

dracik07
•
28. feb 2024

@zanzilady no veď uvidíš a ovu testy nerobíš?

Aké máte teplomery? Ten môj je už celkom staručky 😁 a už dlhšie rozmýšľam že by som kúpila nový.
Teraz som merala 2 teplomerom na BT ktorý používam a tam 36.93 a 2 obyčajne digitálne a tam 37,3

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 ja mám tento, ale to mi posunula kamoska, inak by som si kúpila obyc z dm. Tento môj ma výhodu že ma históriu takze v noci dám do úst odmeriam, a až ráno pozriem :D

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 tento mesiac testy nejdem robiť 🙂 povedala som si že zbytočne vyhadzujeme peniaze za to, a viem že ovu mávam 🙂 Sexujeme toez :D tak už testy mi netreba

dracik07
•
28. feb 2024

@zanzilady obzerala som ho 😁, len tá cena 🙄
Skúsim asi najskôr vymeniť baterku a podľa toho uvidim

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 hej je dosť dráhy, ja by som si ho nekúpila :D kamoska to mala preto že si to sparovala s appkou a rovno jej teploty zapisovali do grafov :D ale mi to príde zbytočne - musela platiť za Appku a ak tak tam chodila aby sa pozrela ako ten graf vyzerá :D aaaaaa možno ti už nebude teplomer sni treba 🤞

dracik07
•
28. feb 2024

@zanzilady podľa tých mojich teplôt asi skôr bude ešte treba . A baterka je stále lacnejšia alternatíva ako nový teplomer 😁

zanzilady
•
28. feb 2024

@dracik07 určite skús tu baterku najskôr to je jasne :D ale nikdy nevieš 🥹

kristinkaris
•
28. feb 2024

Ahojte tak testy už dnes slabé a teplota takto … neviem no meriam v ústach tak môže byt nižšia ale teraz neviem či ovu prebehla 😅

dracik07
•
28. feb 2024

Žienky, taká možno blbá otázka
Skúšam ten teplomer. Jeden je bazalny a 2 digitálne len s jedným des. čislo. Všetko jedna značka. Môže mi bazalny ukazovať o 0.3'C menej ako tie 2 obyčajne?
Nemôže byť chybný?