icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
•
7. mar 2024

Mám otázku, keď odmyslite ako mi appka nakreslila ovu, ktorý deň by ste rátali vy ? 13 či 15dc ? Keby 13 tak sim dnes už 9dpo :D to už aj čas na test pomaly aaaaa najväčšie bolesti som mala 14dc
@kristinkaris ja mám takto 🙂 meriam v ústach.

kristinkaris
•
7. mar 2024

@zanzilady tiež ich máš celkom nízko ale aspoň vidno že ide hore ☺️

zanzilady
•
7. mar 2024

@kristinkaris ten prvý je keď som mala biochemické 🙂 inak mám do 36.7 a čo by si povedala na ten môj terajší graf ? Ku ktorému dnu by sa priklonila na ovu ?

kristinkaris
•
7. mar 2024

@zanzilady osobne si myslím že ovu si mala na 15Dc 🙂 no mne to v tých ústach akosi nesedí :D tie teploty sú príliš rozdielne oproti tomu keď som merala dole

zanzilady
•
7. mar 2024

@kristinkaris ja si toez myslím že 15 Dc ☺️ no sú celkom rozhádzané. Dnes som náhodne merala sj dole tam som mala 36.90 🙂

dracik07
•
7. mar 2024

@zanzilady asi skôr 15dc, škoda že si nerobila testy

kristinkaris
•
7. mar 2024

@zanzilady tak to je ozaj pekný rozdiel ☺️

kristinkaris
•
7. mar 2024

Inak objavila som túto babu na insta celkom fajn veci dáva a robí aj podcasty☺️

zanzilady
•
7. mar 2024

@dracik07 škoda, Zrovná tento cyklus :D no čo už musím len vydržať. Ty si poobede nerobila test ?

dracik07
•
7. mar 2024

@zanzilady ja už testovať nejdem. Iba ak by náhodou meškala ms čo sa nestane, keďže 12dpo by už test mal ukazat. Len škoda že LF 16-17 dní je v tomto prípade veeeeľa 🙄

zanzilady
•
7. mar 2024

@dracik07 no jeee zas nekonečne čakanie 🥹možno tam ten hore chce aby ste mali babatko pod stromčekom 🥹

zanzilady
•
8. mar 2024

Dobre ráno 🙂 ja dnes takto, vy ako ? 🥹

dracik07
•
8. mar 2024

Dobré ránko,
Ja som uz tomuto cyklu fakt nechápem 🤔, ale ten pád bude ako zoskok z lietadla. Nech už začne konečne nový cyklus.

zanzilady
•
8. mar 2024

@dracik07 test si už teda neskúšala ? 🥹asi sa treba na tie mama testy a slunicka vykašľať :/

dracik07
•
8. mar 2024

@zanzilady už nie, bolo by to zbytocne, len nechápem tie vysoké teploty. Predtým som takéto nikdy nemala

majoralka
•
8. mar 2024

Ahojte, aj ja už klesám z tych mojich kopcov 😟 boli ma hlava a aj bruško cítim 🥺

zanzilady
•
8. mar 2024

@majoralka no ale stále to nieje nič, a take poklesy si mala aj celu LF 🙂

zanzilady
•
8. mar 2024

Inak chcela som sa opýtať. Včera a dnes som si merala aj dole včera som mala 36.90 a dnes 36.99 🙂 bežne asi teda mavatebteploty okolo 37?

majoralka
•
8. mar 2024

@zanzilady ja meriavam len dole a áno, ja mavam okolo tych 37
Ved prave, ze tento mesiac skacem hore-dole, tak nech uz pride MS….alebo na teste // 🤣 zajtra skúsim test podľa teploty

zanzilady
•
8. mar 2024

@majoralka no bodaj by tam boli 🥹🤞 bože no som zvedavá na moje teploty 😅

majoralka
•
8. mar 2024

@zanzilady ďakujem 😇 ale uz som skeptická 🥺
Ale tento mesiac domeraj v ústach

zanzilady
•
8. mar 2024

@majoralka jasne meriam v ústach aj tak zapisujem 🙂 oen som bola zvedavá aký rozdiel to je

nikol114
•
8. mar 2024

Ahojte dievčatá , tak ja dnes takto uz začínam špiniť takze dnes čakám mrchu
Nový cyklus nová šanca 🙏

henykabor
•
8. mar 2024

Ahojte dievcata ja len skusim mozno niekomu pomozem. Nie som v tychto skupinkach ale nasla som si nejake fora k teme “snazime sa o babatko” a ja som prave upratala moju lekarnicku a nasla som cely balik neotvoreny UTROGESTANU. Sice minimalna trvanlivost 10/23 ale urcite mu nic nie je. Kedysi stal vyse 7€ a mne je to luto vyhodit tak by som podarovala za postovne ak sa niektora najde. A nasla som aj clostilbegit 5 tabletiek este v zaruke. Ja sa uz nepamatam ako presne sa co uzivalo a ci su to na predpis ci nie ale tak skusim ci sa niekto najde. Nechce sa mi popravde studovat ale viem vsetko podarovat za postovne. Ozvite sa ked tak.

katariiinkaa
•
9. mar 2024

Dobré ránko, dnes 5dpo. Polovica nekonečného čakania za mnou, ďalšia predo mnou 😅 vy ste ako na tom?

majoralka
•
9. mar 2024

Dobre ranko, teplotu som nemerala, som zaspala 😁 ale ranný test Livsane nesklamal, tak čakám MS 🥺 som 13dpo 🥺

jankasvo
•
9. mar 2024

Ahojte, ja takto. Čakám že či to bola ovulacia alebo nie, testy som mala negatívne.

majoralka
•
9. mar 2024

Zaschnutý…ale to je asi kanalik, ze?

bejka90
•
9. mar 2024

@majoralka no mne pride ruzovo podla mna by to mohla byt ciarka 🙂

majoralka
•
9. mar 2024

@bejka90 ja mám 4 oči 😁 ale nie som si istá 😁 je to hrubé a možno aj do ružova, ale neviem 🙈 skusim zajtra a aj pondelok na porovnanie