icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

maciatko950
•
Autor odpoveď zmazal
•
majoralka
•
29. mar 2024

Dobré ránko 😊 ja pokračujem takto 😇
Pokojné Veľkonočné sviatky dievčatá 🤗❤️

dracik07
•
29. mar 2024

Ahojte, v prvom rade vám chcem popriať krásne a pohodové Veľkonočné sviatky.

Ja som dnes 7dpo a som neskutočne nervózna. A vzápätí mi je do plaču že som kôli somarine kričala 😔Takže Pms ako vyšité 😭
Ja zatiaľ takto

kristinkaris
•
29. mar 2024

Tatry pokračujú

dominka2611
•
Autor odpoveď zmazal
•
dominka2611
•
29. mar 2024

Ahojte žienky, prajem vám krásne Veľkonočné sviatky 🤍.

No a ja dnes takto, graf mi vyznačil ovulaciu na 21DC ale ovu musela byť neskôr alebo ešte len prebieha. V stredu som bola aj u gynekológa a ten povedal, že ovu prebehne každú chvíľu. Osobne si myslím že ovu bola 22-23DC. 🤍 tak a teraz už len odpočítavať dni 🤍

linda5678
•
29. mar 2024

Ahojte, aj ja Vam zelam pekne sviatky! Moj graf takto, urobila som vynimku a skusila aj testovat a zatial bielo. Teda az na Slunicko testy, ktore sa zase vyznamenali falosnou ciarkou 🥲

dracik07
•
29. mar 2024

@linda5678 mne to ako falošná čiarka nepride

linda5678
•
29. mar 2024

@dracik07 myslis? Ja mam take “stastie” pri tychto testoch, vobec im uz nejak neverim a tieto su este zo vcera, kedy som bola 9/10dpo a poobedny moc. Dnes som skusala rano baby top test a ten je snehobiely, ani naznak, nic

majoralka
•
29. mar 2024

@linda5678 tak čiarky sú krásne na teste, škoda že dnes boli biele 🥺 ale počkaj deň-dva a skús zas ráno

linda5678
•
29. mar 2024

@majoralka dakujem, ano vyskusam opat rano zajtra alebo v nedelu. V pondelok/utorok ma prist ms. Naozaj sa nechcem tesit dopredu, az keby boli jasne kolajnice tomu uverim 🙈

dracik07
•
29. mar 2024

@linda5678 no ak si robila prúžky tak tie mi ukázali neskor ako napríklad tyčinkove baby top test. S tými mám lepšiu skúsenosť. Určite skús Mamatest z ranného ak to vyšlo tak by už mali byť tmavšie. Silno držím palce ✊🍀🙏❤️

linda5678
•
29. mar 2024

@dracik07 dakujem ❤️ tie tycinkove baby top test mam tiez doma, skusim rano. Mamatest/slunicko uz nemam, tiez by som si rada porovnala ale hlupa som urobila oba naraz, kedze sa mi to nezdalo 🙈

katariiinkaa
•
29. mar 2024

@linda5678 ahoj, ja som mala tiež na mamatestoch najprv slabe čiarky cca na 11dpo a baby top test (taký fialový z dm) bol úplne biely ešte asi 2-3 dni 🙂 čiarku som videla až na 13-14dpo na ňom. Takze naozaj držím palce! 😍❤️

linda5678
•
29. mar 2024

@katariiinkaa oooch kiezby, dakujem velmi pekne ❤️Budem skusat dalej testovat, ked uz som sa na to dala este kym ms nemeska 😅 Dam vediet rano co tie tycinkove baby top, snad sa nieco ukaze 🙏

linda5678
•
29. mar 2024

@katariiinkaa a ty sa ako citis? Spinenie ti uz dufam definitivne ustalo 🙏

katariiinkaa
•
29. mar 2024

@linda5678 špinenie už úplne prestalo (klop klop) 🙏 skúšala som zas aj digi, už je tam 2-3 😊 tak myslim že je to na dobrej ceste všetko. Bolesti nemám žiadne, skôr len cítim take naťahovanie alebo neviem ako to ani nazvať v podbrušku. V stredu další odber (snáď už posledný), tak verim ze hcg zas pekne stúplo.

zanzilady
•
30. mar 2024

Dobre ranko 🙂 ka takto, tento mesiac tomu veľmi nádeje nedávam, keďže sex bol len 3 dni pred ovu… priateľ začal brat tabletky proti fajčeniu tak nechcel 🥹takze začína mi síce odpočítavanie ale do ms 🥲

jankasvo
•
30. mar 2024

Dobre ráno, ja dnes 6dpo. Tento cyklus tiež neriešim ani som nevedela o ovulacii a sex sme mali 2dni pred takže by to bol zázrak. Čakám na vyjadrenie dr v Car.

pet888
•
30. mar 2024

@jankasvo 2 dni pred je stale super timing,takze vobec zazrak,vela zien tak otehotnie☺️

jankasvo
•
30. mar 2024

@pet888 akože je pravda ze aj s prvým synom som tak otehotnela, ale proste nejako tomu teraz nedávam šancu neviem prečo 🤣🤣

pet888
•
30. mar 2024

@jankasvo poznam ten pocit,uz taka rezignacia😄Ale vtedy to najcastejsie pride,ked to najmenej cakame😁Drzim palce✨

jankasvo
•
30. mar 2024

@pet888 tak áno to je pravda, a už sme boli v car tak sa spolieham že tam nám pomôžu a teraz to aj tak určite nevyjde ako xy mesiacov predtým 😁

dracik07
•
30. mar 2024

Tak ja dnes takto a Vysoké Tatry sú proti týmto kopcom nič. Takže v pondelok asi ani nebudem testovat. Aj keď ako sa poznám neodolam 🙄😁

dracik07
•
30. mar 2024

Žienky myslíte že môže ovplyvniť BT ak som si večer o 21:45 dala tabletku od bolesti (príšerné ma bolela hlava) to už poznám že ak by som si ju nedala vtedy tak určite by som sa zobudila okolo 1:00 a bolesť by bola ešte horšia. Merala som o 5:20

bambulka711
•
30. mar 2024

@dracik07 podľa toho, aká. Ak s obsahom paracetamolu, tak tá môže znížiť teplotu. Paralen mi znížil, Ibalgin nie. Ale mohla to byť aj náhoda, lebo to bolo tesne pred ovu.

majoralka
•
31. mar 2024

Dobré ránko, keďže sa menil čas, merala som normálne o 5tej ráno, ale vlastne podľa starého boli len 4 hoďky. Namerala som 36,70 a pridala som 0,05 😁 či ako vy zapisujete? V podstate u mňa je jedno, držím sa hore tak či tak 👍🏻

jankasvo
•
31. mar 2024

Dobre ránko, ja meriam bežne o 7mej a teraz som merala o 7:30 čiže ako keby bolo 6:30 Tak som zapísala nameranu hodnotu keďže je to +-30minut.

dominka2611
•
31. mar 2024

Ahojte žienky, myslite si že ovu prebehla ? Ak áno ktorý deň si myslite že bola ovu ? ❤️❤️❤️

dracik07
•
31. mar 2024

Ahojte, ja dnes takto a zase mi to nedalo a ako inak test negatívny 😔