icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
•
29. apr 2024

Ahojte, ja dnes pokles. Podľa bolesti bola ovu o deň neskôr ako mi ju vyznáčilo. Ale samozrejme test som skúsila 🙈😁 ale negatívny 😔
@nikol114 to ma mrzí ale ja si myslím že ovu bola 21-22

zanzilady
•
29. apr 2024

@dracik07 ochhh tak zas mame mesiac negatívnych testov ? Kedy už to skončí a príde pozitívny mesiac ? 🥲

dracik07
•
29. apr 2024

@zanzilady ja fakt neviem 😔. Tak zase predo mnou dlhé čakanie na ms a vydržať do budúceho utorka/stredy 🙄

jankasvo
•
29. apr 2024

@dracik07 ale tak ešte je skoro a ak bola neskôr ako ju vyznacilo tak ešte je naaaadej.
Ja takto takže čakám na potvrdenie zajtra dúfam

zanzilady
•
29. apr 2024

@jankasvo anooo to už určite bude zajtra potvrdené 🥹

majoralka
•
29. apr 2024

Ahojte, tak ja mám skákavý graf od začiatku a pokračujem 🙈🫣

majoralka
•
29. apr 2024

@jankasvo zajtra ti ju potvrdí 👍🏻
@dracik07 to mi je ľúto 🥺
@zanzilady mas pekny graf, nie ako ten moj 😁

zanzilady
•
29. apr 2024

@majoralka no mne sa visc páči taký skalavy 😅toto je pre mna nezvyk take rovné všetko to som ešte nemala 😅

majoralka
•
29. apr 2024

@zanzilady heeej? Ti dam moj skakavy 😁

dracik07
•
29. apr 2024

@majoralka ja som mala minulý mesiac taky skákavy

zanzilady
•
29. apr 2024

@majoralka daj 😅môj je taký nudný 🥹som zvedavá vo ma v ním ešte čaká 🤪

katariiinkaa
•
29. apr 2024

Ahojte dievčatá, mám za sebou prvú kontrolu u mojej gyn po tom čo má pustili domov 😊 všetko je čisté, urobila kontrolné sono a odber. Výsledky z odberu budú zajtra. Potešilo má však keď povedala že vo vajecniku už pekne rastie vajíčko 🙏 tento mesiac začínam znovu merať bt, tak verim že ovulka pekne prebehne.

zanzilady
•
29. apr 2024

@katariiinkaa tak to sú super správy !

jankasvo
•
29. apr 2024

@katariiinkaa výborne, teším sa s tebou.

dracik07
•
29. apr 2024

@katariiinkaa akurát som dnes ráno na teba myslela že ako sa máš. Tak sa teším že je všetko po... v poriadku 🥰

dominka2611
•
29. apr 2024

Ahojte žienky, ja dnes takto. Neviem čo znamenal ten pokles ale som rada že so stúpla hore 😊. Dnes mi je extrémne divne v hlave sa mi točí, celé telo sa mi klepe až som z toho celá nervózna.

katariiinkaa
•
29. apr 2024

@zanzilady @jankasvo @dracik07 na teste už len dúšik, psychicky sme sa zhodli s manželom že sme ready na další pokus, tak uvidíme ako to pojde 🙏 držím Vam všetky palce 😍 pozerám že tu ste väčšina po ovulke už.

jankasvo
•
29. apr 2024

@katariiinkaa držím vám palce, aby to dlho netrvalo a prišla k vám dušička. Samozrejme aj ostatným ❤

zanzilady
•
29. apr 2024

@katariiinkaa bože a ja som sa už potešila že niektorá tento mesiac ma take prekvapko 😂každopádne som veľmi rada ako si to zvládla a že ste ready 😍hádam sem za chvíľu pridať taký test zas ale už v tom najlepším scenári

andyka105
•
30. apr 2024

Dobre ranko dievcata, tak u nas to nevyslo….. ratam ze zajtra dojde MS 😞

zanzilady
•
30. apr 2024

@andyka105 och škoda škoda.

Ja takto.

jankasvo
•
30. apr 2024

Dobre ránko, mne vyznacilo, ale musela som dať preč pozitívny ovulacny test lebo mi ju znacilo na 18DC

zanzilady
•
30. apr 2024

@jankasvo zaujímavé že by ti to tak dalo veď to je jasne podľa grafu kedy bola ovu 😅

jankasvo
•
30. apr 2024

@zanzilady pozri, tiež som sa čudovala 😁😁🙈

linda5678
•
30. apr 2024

Ahojte, ja dnes takto zienky, dnes mam termin ms

zanzilady
•
30. apr 2024

@jankasvo riadne divne fakt :D úplne mi to príde nezmyselne.
@linda5678 Neprideeee 🥹

nikol114
•
30. apr 2024

Dobre ráno žienky tak mám na vyber zo 4 ovulácii 😀😀😀😀😀😀😀😀

jankasvo
•
30. apr 2024

@linda5678 test si neskúšala?

jankasvo
•
30. apr 2024