icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 aj ja a som ako na ihlach...

andyka105
•
19. aug 2024

@ersp och do kelu, to ma mrzi. Cize uz neni sanca ze by dalsi folikul narastol? Neviem nevyznam sa v tom. A ivf uz nejako riesite? Mozno by to bolo naozaj najlepsie riesenie. Tam su predsa len tie hormony ine.

andyka105
•
19. aug 2024

@bambulka711 a kolky Dpo si? Ci uz je to stratene alebo nie? V dalsom cykle uz idete na IvF?

ersp
•
19. aug 2024

@andyka105 dr mi ma volat ze podla hladiny hormonou co dalej, ci dam gonasi a nech praskne cysta alebo tomu dame sancu v pravo (ale su tam len miniaturne folikuly zatial) a spravime stvrtok/piatok kontrolne sono...ivf sme este neriesili lebo okrem mojho pco a mierne podtlakom prechadzajucim pravym vajcovodm nie je zisteny ziaden problem a 1 dieta s muzom uz mame..

bambulka711
•
19. aug 2024

@andyka105 dnes 13 dpo. Tento ešte nie, čo príde, nestihnem poisťovňu vybaviť, ale dúfam, že ten koncom septembra už áno...

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 tak volali mi z car, podla krvi uz ovulacia prebehla, co je dobra sprava si myslim 🙂 dalsi cyklus s clostylom ale uz na 8dc sono aby sme to neprepasli 🙂 a dufam ze ta cysta praskne (predpokladam zeby mala odist z menzesom)

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp nooo, tak aspoň niečo pozitívne. Ale vidíš, som hovorila, že clostyl to zrejme ešte urýchli 🙈

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 len dufam ze ta cysta je ok ked sa neriesi, ale predpokladam ze progesteronom padne potom 🙂 uvidime, hlavne nech bolesti prejdu a mozem fungovat

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 mna napadlo ci nenarastli 2 folikuly a jeden praskol a druhy nie, inak my to vyznam ze by som mala uz ovu nedava a volala len sestricka nadiktovala co treba dalsi cyklus takze nebol cas sa ani pytat 😀

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp môže byť aj tak. Aj keď je to zvláštne. Musím si zaklopať, že neviem o tom, že by som cystu vôbec niekedy mala. Tak už ti začalo odpočítavanie 🙂

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 odpocitanie na nic..od 16dc cize od nedele mam dat duphaston a cakat na ms...ale tak predpokladam ze ta cysta za predpokladu padne sama lebo inak closryl by som nemohla a gonasi mi nic nevraveli (pride mi nelogicke dat gonasi ak ovulacia prebehla asi by som este viac zblbla hormony )

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp no ak povedali, že pravdepodobne cysta praskne sama, tak asi zbytočné. A myslíš, že ste netrafili, keď o ničom? A duphaston na čo? Veď menzes príde aj bez neho, keď bola ovulka.

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 nevravela mi seatricka nic k cyste a kedze mi tu maly hulakal ani som sa nestihla zamysliet co chcem vediet 😀 tak jedine co sme sa mohli trafit bol stvrtok...bolesti boli od stredy a najvacsie sobota poobede a nedela rano, to ale uz bola taka tlakova bolest to skor pripisujem cyste, takze fakt ani netusi, ale nepredpokladam uspech..

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 mam si nasadit od 16 dc (dnes som 10dc) a minule od ovulacie preslo 22 dni kym dosli kramy..aj s duphastonom..asi mam volako si zblbnute hormony

kristinkaris
•
19. aug 2024

@ersp gonasi dali aby praskla cysta

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp ešte aby sme sa na tom IVF nestretli. Lebo my ak nestihneme koniec septembra, tak potom si budem musieť počkať do novembra zrejme. Mamina ma oslavu 2. novembra a nerada by som, aby mi odber vyšiel na ten istý termín. To by sa asi blbo vysvetľovalo 🙈

ersp
•
19. aug 2024

@kristinkaris volala som pre istotu do car a ze gonasi uz netreba pichat, ze tam prebehla alebo prebieha ovulacia ze by to nemalo vyznam

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 no je to mozne, ja ako pocitam polka oktobra zacaitok novembra by mohlo byt ivf

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp no ja by som inak tiež v polke októbra cca, ale tam by mohol vyjsť odber presne na ten november na oslavu a to asi riskovať nebudem. Ale uvidíme, veď to sa môže kadejako poposúvať ten cyklus.

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 ved toto to sa neda moc planovat

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp ja dnes aspoň celá spokojná môžem ísť na tréning a nebudem mať výčitky, že sa moc natriasam 😂

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 no tak to zavidim, ja lezim cely den...

bambulka711
•
19. aug 2024

@ersp ja nemôžem, lebo potom sa moc sústredím na to, ako ma bolia kríže a podbruško a hlási sa menzes. Pohyb mi pomáha fyzicky aj psychicky dosť. Pri ovulke to ja mám každý mesiac tak, že problém sa aj vystrieť 🙈

ersp
•
19. aug 2024

@bambulka711 ja dnes niesom achopna sa hybat kym trochu brucho neprestane boliet..ale tiez rozmyslam nad somarinami

simonka3333
•
19. aug 2024

Týmto prispevkom chcem len upozorniť, že tieto pepino testy sú fakt prepadák. Alias VYBER SI VÝSLEDOK, KTORÝ SA TI VIAC PÁČI 🤣🤣🤣 zo standy som spravila dva naraz , že či sme sa trafili už by malo byť cca 10DPO.
Škandál a to nehovorím že pepino, už nieje najlacnejšia verzia testov ale cena sa rovná mamatestom.

bambulka711
•
19. aug 2024

@simonka3333 pepino vraj vychádza pozitívne teraz aj chlapom 🙈

simonka3333
•
19. aug 2024

@bambulka711 to je hrozne, že vôbec niečo také predávajú….

bambulka711
•
19. aug 2024

@simonka3333 asi si skúsim aj ja kúpiť, nech aspoň raz mám dve čiarky 🙈

simonka3333
•
19. aug 2024

@bambulka711 do toho! Najlepšie investovaných 2,50€ 🤣🤣🤣🤣

bambulka711
•
19. aug 2024

@simonka3333 koľko?! Veď to ani mamatesty také drahé nie sú 😂