icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuza265
•
24. nov 2024

@zuzka2662021 mne napr bezna davka 200 progestenalle 2x denne neovplyvni ms. Takze po prvom neuspesnom vklade mi prisla menstruacia este pred kontrolou. Toto je podla mna velmi individualne

ersp
•
24. nov 2024

@zuza265 ja tiez dostanem pri 200mg davke ms aj pri uzivani mam to odskusane 🙂 uvidim ako dlho vydrzim bez testu 🙂

zuzka2662021
•
24. nov 2024

@zuza265 môže byt mne keď mám.progrestron alebo duphason nepríde ms. Ale tým pádom by mala ms prísť v termíne nie?

zuza265
•
25. nov 2024

@zuzka2662021 ano prisla mi na termin vtedy🤗 kdesi som tu citala, ze progesteron uplne blokuje prichod ms az od 800 za den, ze to uz vsetkym zenam. Ale ci to tak je neviem🙂

ersp
•
25. nov 2024

Tak uz je drobcek v maternici a musi bojovat 🙂

katariiinkaa
•
25. nov 2024

@ersp myslela som na teba od rana ❤️🙏 len nech sa pekne drží, bojovníček

ersp
•
25. nov 2024

@katariiinkaa dakujem ❤️

murka27
•
25. nov 2024

@ersp veľmi ti držím palce ❤️❤️❤️ nech drobček bojuje ❤️🙏🏼

zuza265
•
25. nov 2024

@ersp uz len vydrzat tychto par dni ❤️ verime, ze to bude silos

ersp
•
25. nov 2024

@murka27
@zuza265 dakujem ❤️ bude to tazke ale verim ze dobre dopadne...kusok kaslem tak sa dopujem situpom nech kaslem co najmenej a nema drobec zhorsene podmienky

ersp
•
30. nov 2024

Ahojte, tak dnes 5dpt, kasel pretrvava a dnes rano ma prekvapilo aj spinenie (nic hrozne, skor ako taky koniec ms)..stretli ste sa s tym niektora? Ak to neprejde bude v pondelok urcote volat car, ale verim ze to bude v poriadku a ustupi

sandra299
•
30. nov 2024

@ersp možno uhniezdenie 🤞🏼

ersp
•
30. nov 2024

@sandra299 dufam vto 🙂 ako je to len pri utreti 🙂 ale pri tom vsetko to cloveka dost vystrasi, nechcem hlavne stresovat nic, ak dnes zajtra neprejde budem volat car 🙂

kristinkaris
•
30. nov 2024

@ersp kedy chceš skúsiť test? ☺️ ak sa dnes uhniezďuje tak zajtra už by možno ukázal

ersp
•
30. nov 2024

@kristinkaris zajtra alebo v pondelok, uvidim..skor dufam ze co najskor spinenie ustupi...

katariiinkaa
•
30. nov 2024

@ersp držím palce nech je to tam! 🤩 to by bol krásny vianočný darček

ersp
•
Autor odpoveď zmazal
•
ersp
•
30. nov 2024

@katariiinkaa uvidime, ale neostava mi nic len cakat

kristinkaris
•
1. dec 2024

@ersp no ako skúšala si test ?☺️

ersp
•
1. dec 2024

@kristinkaris neskusala, asi 3x aom bola v noci na wcku..uz to vyzeralo ze sa spinenie skonci, ale stale slaboruzove pretrvava ale len pri utreti...

kristinkaris
•
1. dec 2024

@ersp sranda že si vydržala :D ja už by som testovala

ersp
•
1. dec 2024

@kristinkaris tak nejak neverim v pozitivny test takze ma to ani nejak nelaka...keby neni spinenie uz by som testovala, ale aktualne sunmoje myslienky skor ze je koniec

kristinkaris
•
1. dec 2024

@ersp precoo však to spinenie je predsa dobrý znak ☺️ ešte keď to je ružové

katariiinkaa
•
1. dec 2024

@ersp zajtra planujes už skúsiť? Či čakáš ďalej? 😊

kristinkaris
•
2. dec 2024

@ersp a rozbehlo sa ti to krvácanie ? Či ideš volať do toho centra ?

ersp
•
2. dec 2024

@kristinkaris neviem uhniezdenie som ocakavala skor 🙂

ersp
•
2. dec 2024

@kristinkaris je to stale rovnake, nerozbieha sa to viac, dnes som test skusila a zatial negat a 7dpt...volala som do car a zvysili davky liekov

kristinkaris
•
2. dec 2024

@ersp držím palce myslím si že to bude tam 🍀🤞🏻

ersp
•
2. dec 2024

@kristinkaris uvidim, ako v hlave mam spracovane uz obe moznosti 🙂

ersp
•
2. dec 2024

@kristinkaris a dakujem za podporu 🙂