icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cindy11
3. apr 2018

@ikonica nevydržala som a skúsila aj ja ale asi si tam čiarku iba dokreslim 🙈

nikuska111
3. apr 2018

@martinade ďakujem ti veľmi pekne aj tebe držím velmi moc palce

lucuska85
3. apr 2018

Dievcata moje poradte mi. Co myslite kedy bola ovu? Dnes som bola na folikulometrii a Dr.povedala,ze to muselo prasknut teraz niekedy lebo uz tam bolo vidno len pozostatok folikulu,taky ziadny ovalny tvar to nemalo a ze tekutinu este nevidi. Co myslite podla grafu? Ak sme sa znovu netrafili tak ma uz porazi. Dakujem vam 😘

ludka0611
3. apr 2018

@lily183 no teplota síce stúpla aj dnes ale včera sa spustila ms. :( Je normálne,že teplota stúpa?

kufea
3. apr 2018

@ikonica júj teším sa na test 🙂

kufea
3. apr 2018

@lucuska85 povedala by som, že najneskôr toho 31.3.. Z toho mi vyplýva, že ste sa trafili.

ceklis
3. apr 2018

@martinade ahoj, ďakujem za vysvetlenie. Veď to celé som asi ja domotala. Tento mesiac som začala prvé teploty, tam kde sú prázdne krúžky merať až o 7:30, predtým som bola zvyknutá na 6:00. A tým pádom som asi na 7dc nezachytila pokles taký ako som bola zvyknutá. A presne to mi napadlo, že ten 7dc som už nezachytila vrchol. No čo už :( snáď nabudúce. Aj keď ma to hnevá, veď tých pokusov až tak veľa nie je :(

lucuska85
3. apr 2018

@kufea a mohlo byt ze doktorka to este nevidela riadne? Myslim tu tekutinu

ikonica
3. apr 2018

@kufea ja sa bojim bojim 😓

ikonica
3. apr 2018

@cindy11 takto vyzeral moj

lily183
3. apr 2018

@ikonica nadherny 😍 nech silnie 😊

ceklis
3. apr 2018

@ikonica ďakujem, kiež by sa stal zázrak 😇

katka8817
3. apr 2018

Ahojte, tak dnešná kontrola v SPLN nedopadla veľmi povzbudzujúco, vraj folikuli nerastú tak ako by mali, dnešný 6 deň stimulácie mám sliznicu 5 mm a pravý ovárium 11 mm a ľavý 10 mm, ďalšia kontrola USG vo štvrtok ráno a podľa výsledku uvidíme či pokračujeme alebo stimuláciu rušíme, som z toho nešťastná😢

cindy11
3. apr 2018

@ikonica paráda, skoro mi oči vyocil 👍🏻😁 na môj potrebujem lepšie svetlo a silnejšie okuliare 😃

ikonica
3. apr 2018

@cindy11 velmi sa bojim.. Uz som pisala do centra ze co dalej...

cindy11
3. apr 2018

@ikonica a odpísali? ✊🏻✊🏻

martinade
3. apr 2018

@ceklis skús si upraviť graf tych dni.Zo 7:30 na 6 a odpočítaj 0,15 z teplôt

ikonica
3. apr 2018

@cindy11 este nie..

0507
3. apr 2018

@ikonica tak predsa si dala? 😃...krasna ciarka

ikonica
3. apr 2018

@0507 tak som ho so strachom svacla na plochu... Snad bude silniet a snad je usadene na spravnom mieste ;)

cindy11
3. apr 2018

@ikonica verím ze to bude dobre ✊🏻

alison11
3. apr 2018

@ikonica Tíško gratulujem a držím palčeky aby krásne silnela a aj babulko bolo ok a rástlo 🙂 na správnom mieste

martinade
3. apr 2018

@ikonica gratulujem a držím pršteky

ikonica
3. apr 2018
0507
3. apr 2018

@ikonica jasne, drzim palce 😃. Odkedy si mala druhu ciarku?

ikonica
3. apr 2018

@0507 no az dnes sa ukazala

ikonica
3. apr 2018

no ja som vedela, ze sa nemozem tesit.... malinke spinenie po toalete 🙄

ikonica
3. apr 2018

@cindy11 doktor odpisal, ze pokial nemam ms a mam pozit tehutest, tak mam prist na odber kvoli hcg a podla vysledku sa uvidi.. len neviem kedy mam ist... asi vo stvrtok pojdem..

cindy11
3. apr 2018

@ikonica chod čim skôr, kludne aj zajtra, hcg v krvi je ako prvé. Budeš potom vedieť ako rastie. Ak máš uz slabú čiarku na teste v krvi bude pozitívne urcite. Spinenie prestalo?

ikonica
3. apr 2018

@cindy11 zatial nic..to len na wcku po malej... take vlasocnicky len... tmavo hnede tak snad nic to nebude... malilinko... zajtra sa mi asi nepodari dostat sa tam... je to v inom meste...a mame poradu...sefke som povedala ze mozno vo stvrtok alebo v piatok skocim k lekarovi na odber kvoli hp...vidim to na stvrtok, vtedy robi aj moja hematolozka tak ked sa vratim z KE do PO tak skocim rovno aj ku nej.... ;)