icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

cindy11
3. apr 2018

@ikonica to bola mini cievka isto 😊✊🏻

kufea
3. apr 2018

@ikonica super gratulujem, ste mali ísť budúci mesiac do centra?

kufea
3. apr 2018

@lucuska85 ten jeden deň hore dole už veľmi nezavazi. Trafiť ste sa trafili, už len čakať na vysledok.

ikonica
3. apr 2018

@kufea nemozem spat 😃 no boli sme na prvu konzultaciu, ja na sono a stery z krcka, mm na spg a mala som dojst este na odber na hp ked dojde ms... A mali nam navrnut co dalej... Ale vyzera ze sa zadarilo aj bez nich 😃

martinade
4. apr 2018

U mna to dnes vyzera na EKG 🙂
Pred 3 dňami pichania, poväčšinou slabšie ale sem-tam boli dost výrazné a bolestivé. Predvčerom slabe a včera tlaky na pravej strane. Držte pršteky aby sa zadarilo, lebo inak ma čaka laparoskopia a kyret 😥

ikonica
4. apr 2018

@martinade drzim palce... Zatial to vyzera super 🙂

ikonica
4. apr 2018

Dnes s prazdnym kruzkom.... Do tretej nie a nie zaspat... A teraz som jak zbity pes 😖

izy1661
4. apr 2018

Baby, ja som nedeľu a pondelok mala na moje pomery dost slabú ms, keby ze si z hygienických dôvodov nemenim vložku , tak by mi stačila jedna na deň. Včera už len také slabucke spinenie a len doobeda. A dnes mi zase vstupla teplota na 36,7℃. Ja už neviem

ikonica
4. apr 2018

Vcerajsi a dva dnesne 🙂

ikonica
4. apr 2018

@izy1661 neskusia si znovu test?

alilka
4. apr 2018

@ikonica tak predsa to konečne vyšlo..😉 držím prsty 😊

izy1661
4. apr 2018

@ikonica nemám doma, nekupovala som zbytočne keď som dostala ms :/
A tebe gratulujem a prajem z celého srdiečka, nech to dobre dopadne a nech máš ten najkrajší vianočný darček! :*

ikonica
4. apr 2018

@alilka diky... bojim sa... zajtra pojdem do KE ci sa to potvrdi ;) a nech mi povedia, co dalej 🙂

dadulik6
4. apr 2018

Dobre ranko prajem ja zatial takto a dufam ze ovu nebola vcera 🤔

ikonica
4. apr 2018

@izy1661 ach dakujem... kym neuvidim ze je na spravnom mieste a kym neprejdem 12tt tak sa asi ani tesit nebudem... ale verim ze teraz to uz vyjde... s liekmi...

alilka
4. apr 2018

@ikonica tak jasné..kto by sa nebál..ale určite to bude Okey..tie stery podľa mňa pomohli..vždy to tak býva..😉 hcg v krvi bude ale bude ešte nízke..

dadulik6
4. apr 2018

@ikonica siiilno drzim palceeee ja som vravela ze tento cyklus to date gratulujeem ❤

ikonica
4. apr 2018

@dadulik6 dakujem 🙂 a drzim palce aj vam 🙂

ikonica
4. apr 2018

@alilka no povedal ze mam prist... nech sa rozhodne, co mam brat.. a chcem ist aj za Hulikovou, ked budem stihat

updatevani
4. apr 2018

Znovu 37 🙂 ...

ikonica
4. apr 2018

@updatevani no kukaj tu.... heh... o chvilu cakam palice ;)

alilka
4. apr 2018

@ikonica no veď jasné .veď choď..Bulíkova ťa vezme..choď tam ráno na lacno a o 2hodky budeš mať výsledky..ja som tak bola teraz v marci..ale ja som si deň predtým zavolala..

dadulik6
4. apr 2018

@ikonica ja len dufam ze sme vcera nepresvihli ovu uvidim ake budu dalsie teploty...

ikonica
4. apr 2018

@dadulik6 no zatial tazko povedat... ale drzim prsty....

martinade
4. apr 2018

@ikonica a teplota ti stúpa 🙂 super
Ďakujem za podporu

lily183
4. apr 2018

@ikonica gratulujem este raz veelmi, bud co najviac v klude, ak sa da samozrejme a vsetko bude v poriadku 🙂

lily183
4. apr 2018

ja mam dnes pokles 🙄

martinade
4. apr 2018

@lily183 ale stále sa drží teplota hore, držím ✊

lily183
4. apr 2018

@martinade dakujeem

ssslnieckooo
4. apr 2018

Baby povedzte že mi nešibe. Toť môj dnešný test, blbo vidno tú druhú čiarku, ale naživo je celkom pekne viditeľná, akurát neviem, či to nie je kanálik. Keď som si test spravila, nevidela som na ňom nič, ale do 10 minút tam už bola táto druhá čiarka. A toto je môj graf. 1 DC som mala 9.3 a som po colstile, pregnyle a predvčerom som dobrala utrogestan. Nikdy som nemala takúto vyokú teplotu, menzes by som mala teda dostať zajtra..