icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
4. apr 2018

@ikonica u mna nie je vobec nic...tento cyklus som uz vzdala

snehulienka82
4. apr 2018

baby, v si meriate BT na 2 desatinne miesta, alebo na 1? lebo ja mam tento mesiac nejake divne teploty, ze 36,48 a dalsi den 36,52 a ten graf mi skace hore-dole a neda sa vobec vyhodnotit... ked som dala iba 1 desatinne miesto, tak je to lepsie. zatial este pred ovu takto: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...

dadulik6
4. apr 2018

@snehulienka82 na dve desatinne mas presnejsie a je normalne ze teplota nieje kazdy den rovnaka

alison11
4. apr 2018

@snehulienka82 To je ok neboj merať z 2mi desatinnými je to presné a časom sa vtom grafe vyznáš lepšie Držím palčeky aby ste sa trafili pred ovu a aj počas nás tot ak zastihlo nepripravených som nevedela či budem mať 28dc alebo 37dc a just sme pred ovu mali nechránený 😀 a muž že ja som vedela,nuž envedela som až potom ako som ďalej merala.

snehulienka82
4. apr 2018

@alison11 tak ale to je dobre, ked chcete mat babo, ci niebudd? 🙂

ikonica
4. apr 2018

@lily183 od predvcera citim intenzivnejsie podbrusko, pichanie, tahanie aj palenie...prsia su len malinko citlivejsie... Mam pocit palenia zahy ci ako to opisat...

ikonica
5. apr 2018

tak toto sa mi uz nepaci :(

alilka
5. apr 2018

@ikonica s testy?teplota môže kľudne tejto skackat..už nemeraj zbytočne 😉

ikonica
5. apr 2018

@alilka test je silnejsi ale merala som trochu skor ako bezne aj preto je tam prazdny kruzok, tak mozno aj toto spravilo svoje... vcera som trosku spinila tak sa bojim co z toho bude.... spanok uz druhy den nekvalitny, aj ked lepsie ako vcera, ked som spala len 2,5 hod...

alilka
5. apr 2018

@ikonica no tak čo potom ?test tmavne,dneska pôjdeš na krv a teplomer už pekne odlož..budeš stresovať dosť aj bez neho..spraví najlepšie čo môžeš ak už prestanes merať..😉

ikonica
5. apr 2018
martinade
5. apr 2018

@ikonica kto vie aka by bola teplota keby si spala viac ako 6-7 hod. Držím pršteky nech sa ti teploty hore držia

ikonica
5. apr 2018

@martinade och neviem.. idem dnes na krv tak uvidime... dakujem!

ikonica
5. apr 2018

robila som aj one step test... a ten este stale nevie ze som tehu... neviem co sa s tymi testami stalo... minule tehu mi prave oni odhalili este pred ms....

ikonica
5. apr 2018

@alilka ved uz sa ho chystam odlozit po dnesku ;) uz ma nebavi rano merat ;)

martinade
5. apr 2018

@ikonica na FF máš prázdny krúžok to znamená že si merala o viac ako pol hodinku. Čo môže byť celkom veľká odchýlka... Proste tehu test silnie, zbytočne sa nestrestuj a držím ✊

ikonica
5. apr 2018

@martinade hej namiesto o 5,30 som merala o 5hod

dadulik6
5. apr 2018

@ikonica testy mas krasne a tmavnu to je hlavne teplomer odloz a nestresuj sa zbytocne.. vsetko bude dobre ❤ potom daj vediet ako dopadla u dr silno drzim palce ✊

dadulik6
5. apr 2018

Ja dnes takto dufam ze od zajtra bude uz len stuuupat 🤗

updatevani
5. apr 2018

Pridavam moj dnesny..

dadulik6
5. apr 2018

@updatevani graf super kedy budes testovat?

ikonica
5. apr 2018

@updatevani no moja priprav sa na testovacku v sobotu 😉

izy1661
5. apr 2018

Mne stale teplota neklesla tak ako by mala. Som 5DC (ms som tam nenaznačila, aby som videla takto ten graf). Chorá nie som, tak neviem :(

ikonica
5. apr 2018

@izy1661 a test?

martinade
5. apr 2018

Pridávam môj test... Plus od rána zase cítim tlaky v podbrušku...

martinade
5. apr 2018

@izy1661 5 dni po očakavanej? Kedy budeš testovať?

ikonica
5. apr 2018

@martinade vyzera to slubne 🙂

lily183
5. apr 2018

@updatevani krasny graf 🙂 pekne ti to vystupilo dnes ☺️👍

izy1661
5. apr 2018

@martinade ja som v nedeľu a pondelok mala ms, sice slabšiu ako byva, ale bola + utorok spinenie. Ja som len chcela vidieť ten graf takto v celku

lily183
5. apr 2018

stojiime dnes 🙂