icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ssslnieckooo
5. apr 2018

Dobré ráno baby. Tak ja dnes takto. Dnes by som mala dostať mrchu, ale veľmi dúfam, že nedostanem. Brucho ma stále pobolieva ako na MS a mám veľmi citlivé bradavky inak nič.
@ikonica krásne silnejú testíky, držím palce 🙂

lily183
5. apr 2018

@ssslnieckooo ja vidim //😍 nadherny testiiik, drzim palcee ☺️

izy1661
5. apr 2018

@ikonica robila som si ho včera cez den (lebo som si myslela, ze ak som, tak v tejto dobe by uz malo byť niečo vidiet aj cez den), ale bol snehobiely. Asi sa mi len zvýšila predovulacna bt :(

updatevani
5. apr 2018

@ikonica noooo a tebe krasne tmavne test tak prosim hned info ako si dopadla...😊😊😊 Ocakavam len tie najlepsie spravy 😉

updatevani
5. apr 2018

@lily183 dakujem no uvidime ako to pojde dalej ms ma dojst az v stredu 🙂

ssslnieckooo
5. apr 2018

@lily183 ďakujem krásne!! A držím palce aj tebe, a vlastne každej jednej z nás čo sme tu 🙂. Ja tomu uverím asi až neskôr, normálne mám strach veriť, že konečne motyka vystrelila.. 🙂

martinade
5. apr 2018

@ssslnieckooo gratulujem 😊 //

martinade
5. apr 2018

@izy1661 ale potom je čudné, že máš teplotu stále nad čiarou

0507
5. apr 2018

@ikonica krasna ciarka...drzim dnes palce, potom informuj

0507
5. apr 2018

U mna takto

izy1661
5. apr 2018

@martinade veď to je čudné aj mne :( Vôbec by som to neriešila a pokracovala v snahe ďalej, ale takto sa bojím, ze ani nespoznam kedy bude ovu

ikonica
5. apr 2018

Krv odobrata, vysledok mi zavolaju... O dva dni zas... Cize az v pondelok :/ to mam skolenie, cize v utorok :( idem este na hematku...

cindy11
5. apr 2018

Ja som spadla 😕

katesocka
5. apr 2018

Mne sa ta cervena vodorovna ciara posuva stale o trochu nizsie (neviem na zaklade coho) ale pod ciarou som stale. Takyto koniec cyklu som este nemala, pod ciarou som tusim nemala teplotu ani raz a nie ze 3 dni.

ikonica
5. apr 2018

@ssslnieckooo krasny dusik... Drzim palce nech silneje 😉

ikonica
5. apr 2018

@katesocka co si tento cyklus urobila inac? Co si brala? Na zaciatku si bola chora ked dobre pamatam...

katesocka
5. apr 2018

@ikonica no jedine to ze som bola na zaciatku chora a brala som antibiotika. Na zaciatku cyklu som brala Gynex, ten som v polke vysadila, ale kedze som ho brala len teraz a minuly cyklus, to asi nemalo ovplyvnit. Inac vsetko rovnako. 🤔

cindy11
5. apr 2018

@katesocka a kedy si mala nemala dostať ms? Test si robila?

cindy11
5. apr 2018

@ikonica ako výsledky krvi?

katesocka
5. apr 2018

@cindy11 az zajtra ju mam mat, takze este nemeska. Len som prekvapena z tolkych nizkych teplot kedze tak nezvyknem mat. Ale asi sa to teraz neda porovnat kedze som cely cyklus mala divne teploty (vyssie ako inokedy asi kvoli chorobe).

ikonica
5. apr 2018

@cindy11 este nevolali :/

snehulienka82
5. apr 2018

@updatevani krasny graf, drzim palce!

ikonica
5. apr 2018

Tak hcg je 40... Cize som tehu... Len povedala, ze je to nejake nizsie ci co... Tak ze mam naklusat v pondelok na dalsi odber a uvidime... Bojim bojim...

dadulik6
5. apr 2018

@ikonica moja drziiim silno palce nech pekne hcg stupa ✊❤

alilka
5. apr 2018

@ikonica dobre to máš..nestresuj..😉

ikonica
5. apr 2018

@alilka ja si tiez myslim, neviem naco mi to vobec hovorila...

ikonica
5. apr 2018

@dadulik6 dakujem 🙂

alilka
5. apr 2018

@ikonica im to možno malo príde..ale pozri..či viac či menej nezmení to nic na Tom ako to už je..chápeš..veď vieš aj podľa mňa..treba len veriť a nestresovat sa..😊 koľko dpo si uz?a spinis ešte?

ceklis
5. apr 2018

@ikonica veď si ešte len pár dni po ovu, držím moc palce nech je všetko ok a v pondelok bude aj doktorka už spokojná ✊🏻✊🏻✊🏻❤️❤️❤️

ikonica
5. apr 2018

@ceklis to bola len sestricka, lekara som dnes nevidela...

@alilka Sak som mala neskor ovu a uhniezdenie bolo asi 1.4. Len.. Dnes zatial nespinim a som 13dpo