Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica hlavne sa šetrí teraz..oddychuj nemyslí na somariny 😉 fakt tiež nechápem načo vôbec sestrička komentovala tvoje hcg..každá žena je iná,každej to stúpa inak..niekomu obdrn,niekomu každé 3 dní.. každopádne sa nalad do pozitívneho režimu,prestaň merať úplne teplotu a kašli aj na názor sestričky 😉 daj si céčko aj spinis a kúp si ascorutin..-je voľno predajný,aj ja som ho brala..😊
@ikonica to bude dobre, neboj. 😉 az zajtra by si mala dostat ms, takze hcg este len pijde hore
@0507 dakujem
@snehulienka82 ale nie... Ja mam cykly v priemere 26 dnove cize uz meskam 4 dni.. Ale mam aj 28 dnove cize meskam mozno len 2... To je jedno... Je to konecne po roku tu... ;)
@ikonica meškanie sa neodvádza od toho aké máš cykly ale aký máš LF.😉
@snehulienka82 a hcg tiež nezávisí od meškania ,ale prosto od toho že plod je tam a vytvára sa ten "jeho " hormón..😊
Ahojte dievčatá,prosím vás je normálne keď bt počas ms každý deň stúpa?
@alilka no toto, vazne? 🙂 tu je clanok o hcg, precitaj si. https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...
14 dni po ovulacii by sa mal dostavit ms, ked nie je oplodnene vajicko. lutealna faza by mala trvat 14 dni, inak to nie je ok. v tom clanku su uvedene hodnoty hcg podla cyklu, a je dost dolezita ta hodnota, ci je vsetko v poriadku, ci sa plod vyvija spravne, pretoze ak je prilis nizka hladina, resp. sa nenavysuje, akoby mala, moze ist o mimomaternicove alebo biochemicke tehontenstvo.
@ludka0611 pocas MS ja nemeriam
@snehulienka82 to fakt??ja som bola 7x tehotná..3x mimomaternicove ..čiže mne toto ozaj netreba vysvetľovať..😊 jasné že to nieje o Tom ani dlho je žena tehu..pretože hodnoty k daným dňom(týždňom) sú veľmi rozlisne..jedna môže mať teda 40-13dpo- viď ikonica,druhá môže mať 10-13dpo a tretia môže mať 150-13dpo..základ je aby sa zdvojnásobilo obddn aj to nieje záruka zdravej gravidity..
LF majú všetké ženy inak..normálna je od 10-14-16dni..14dni LF je fakt v super cykle..
@snehulienka82 a ešte dodám že je sakra rozdiel či sa plod zahniezdi 7 alebo 12 deň..čím skôr tým vyššie hcg samozrejme .
@alilka OK, nechcem sa hadat. mas pravdu a je mi luto, ze si mala az 3 mimomaternicove. ☹
@snehulienka82 ja meriam len druhý cyklus a predtým som tiež nemerala ale....( Je to zdĺhavé vysvetľovanie, skúsim v skratke 🙂 ) čakala som na potvrdenie ovulácie tromi teplotami (ovu test skoro pozitívny) potom už len čistý test,teplota stúpla ale zacala som krvácať,momentálne som už 4dc čo je u mňa tiež nezvyk,zvykne byť len 3 dní aj to slaby ...a teplota stúpa... Užívam prvý mesiac Inofolic, môže to byť spôsobené tým ......? Čo myslíš? A prepáč za zdĺhavý post, vôbec som s tým totiž nerátala...
@ludka0611 vies poslat graf? inak staci zacat merat cca od 5DC, teda uz po MS. aj tak sa musi dat vysledovat ovulacia
@snehulienka82 nie to nieje o hadani .ani o Tom že mám pravdu..😊 len z vlastnej skúsenosti už viem že hcg vyzerá stále inak..😉 tým sa vlastne e snažím ukľudniť aj ikonicu lebo ozaj na jeden odber hcg sa vôbec nedá spoliehať..a nieto ešte počúvať sestričku ktorá povie že hcg je nízke..,😊
@snehulienka82 My sme práveže nechceli už som mala nastúpiť do práce,ale už sme sa zmierili z tým že budeme mať tretie a po pôrode si dám dať teliesko.
Tebe moc prajem aby si sa dočkala // a zdravého bábätka prípadne viac detičiek 🙂
@snehulienka82 takto to vyzeralo
@snehulienka82 a takto to vyzerá ďalej. Keby som nezačala krvácať ,tak by sa potvrdila ovulácia na 20dc....
@martinadedakujem.. podla kalendarika som 4+1... a tam je najnizsia hodnota 5.. cize pohoda klidek a tabacek...

@ikonica mysli na to ako sa tam pomaličky zavrtava a robí si zakladnu na najbližších 36tyzdnov 👍🏻✊🏻 Nemeraj už teplotu a mooooc moooc držím palce nech je v pondelok všetko ok. Sestrička je koza 🙈 nechápem načo mala vôbec potrebu takéto komentáre púšťať z úst :(