icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
5. apr 2018

@ikonica mysli na to ako sa tam pomaličky zavrtava a robí si zakladnu na najbližších 36tyzdnov 👍🏻✊🏻 Nemeraj už teplotu a mooooc moooc držím palce nech je v pondelok všetko ok. Sestrička je koza 🙈 nechápem načo mala vôbec potrebu takéto komentáre púšťať z úst :(

sandra151
Autor odpoveď zmazal
alilka
5. apr 2018

@ikonica hlavne sa šetrí teraz..oddychuj nemyslí na somariny 😉 fakt tiež nechápem načo vôbec sestrička komentovala tvoje hcg..každá žena je iná,každej to stúpa inak..niekomu obdrn,niekomu každé 3 dní.. každopádne sa nalad do pozitívneho režimu,prestaň merať úplne teplotu a kašli aj na názor sestričky 😉 daj si céčko aj spinis a kúp si ascorutin..-je voľno predajný,aj ja som ho brala..😊

ikonica
5. apr 2018

@ceklis sak citim jak sa brta furt a dnes uz mi je nejak blivno 😀

ikonica
5. apr 2018

@alilka jasne kaslem na nu aj na teplomer ;)

0507
5. apr 2018

@ikonica presne ako baby hovoria, kasli na nu...vsetko bude dobre, strasne drzim palce 🙂

snehulienka82
5. apr 2018

@ikonica to bude dobre, neboj. 😉 az zajtra by si mala dostat ms, takze hcg este len pijde hore

ikonica
5. apr 2018
ikonica
5. apr 2018

@snehulienka82 ale nie... Ja mam cykly v priemere 26 dnove cize uz meskam 4 dni.. Ale mam aj 28 dnove cize meskam mozno len 2... To je jedno... Je to konecne po roku tu... ;)

cindy11
5. apr 2018

@ikonica super, máš to úplne v pohode si myslim, len tak ďalej, tesim sa ✊🏻

katesocka
5. apr 2018

@sandra151 dole mas Charts tam si tukni a hore budes mat datum kedy ti zacal cyklus to roztukni a vies si vybrat ktory cyklus chces pozriet

alilka
5. apr 2018

@ikonica meškanie sa neodvádza od toho aké máš cykly ale aký máš LF.😉
@snehulienka82 a hcg tiež nezávisí od meškania ,ale prosto od toho že plod je tam a vytvára sa ten "jeho " hormón..😊

ikonica
5. apr 2018

@alilka no aj lf mam asi premenlivu... ale uz je to jedno

ludka0611
5. apr 2018

Ahojte dievčatá,prosím vás je normálne keď bt počas ms každý deň stúpa?

alilka
5. apr 2018

@ikonica aj ja ju mám premenlivú ale tých 10-12dni Max..-moja.

snehulienka82
5. apr 2018

@alilka no toto, vazne? 🙂 tu je clanok o hcg, precitaj si. https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

14 dni po ovulacii by sa mal dostavit ms, ked nie je oplodnene vajicko. lutealna faza by mala trvat 14 dni, inak to nie je ok. v tom clanku su uvedene hodnoty hcg podla cyklu, a je dost dolezita ta hodnota, ci je vsetko v poriadku, ci sa plod vyvija spravne, pretoze ak je prilis nizka hladina, resp. sa nenavysuje, akoby mala, moze ist o mimomaternicove alebo biochemicke tehontenstvo.

snehulienka82
5. apr 2018

@ludka0611 pocas MS ja nemeriam

alilka
5. apr 2018

@snehulienka82 to fakt??ja som bola 7x tehotná..3x mimomaternicove ..čiže mne toto ozaj netreba vysvetľovať..😊 jasné že to nieje o Tom ani dlho je žena tehu..pretože hodnoty k daným dňom(týždňom) sú veľmi rozlisne..jedna môže mať teda 40-13dpo- viď ikonica,druhá môže mať 10-13dpo a tretia môže mať 150-13dpo..základ je aby sa zdvojnásobilo obddn aj to nieje záruka zdravej gravidity..
LF majú všetké ženy inak..normálna je od 10-14-16dni..14dni LF je fakt v super cykle..

alilka
5. apr 2018

@snehulienka82 a ešte dodám že je sakra rozdiel či sa plod zahniezdi 7 alebo 12 deň..čím skôr tým vyššie hcg samozrejme .

snehulienka82
5. apr 2018

@alilka OK, nechcem sa hadat. mas pravdu a je mi luto, ze si mala az 3 mimomaternicove. ☹

ludka0611
5. apr 2018

@snehulienka82 ja meriam len druhý cyklus a predtým som tiež nemerala ale....( Je to zdĺhavé vysvetľovanie, skúsim v skratke 🙂 ) čakala som na potvrdenie ovulácie tromi teplotami (ovu test skoro pozitívny) potom už len čistý test,teplota stúpla ale zacala som krvácať,momentálne som už 4dc čo je u mňa tiež nezvyk,zvykne byť len 3 dní aj to slaby ...a teplota stúpa... Užívam prvý mesiac Inofolic, môže to byť spôsobené tým ......? Čo myslíš? A prepáč za zdĺhavý post, vôbec som s tým totiž nerátala...

martinade
5. apr 2018

@ikonica držím ✊

snehulienka82
5. apr 2018

@ludka0611 vies poslat graf? inak staci zacat merat cca od 5DC, teda uz po MS. aj tak sa musi dat vysledovat ovulacia

alilka
5. apr 2018

@snehulienka82 nie to nieje o hadani .ani o Tom že mám pravdu..😊 len z vlastnej skúsenosti už viem že hcg vyzerá stále inak..😉 tým sa vlastne e snažím ukľudniť aj ikonicu lebo ozaj na jeden odber hcg sa vôbec nedá spoliehať..a nieto ešte počúvať sestričku ktorá povie že hcg je nízke..,😊

alison11
5. apr 2018

@snehulienka82 My sme práveže nechceli už som mala nastúpiť do práce,ale už sme sa zmierili z tým že budeme mať tretie a po pôrode si dám dať teliesko.
Tebe moc prajem aby si sa dočkala // a zdravého bábätka prípadne viac detičiek 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
ludka0611
5. apr 2018

@snehulienka82 takto to vyzeralo

ludka0611
5. apr 2018

@snehulienka82 a takto to vyzerá ďalej. Keby som nezačala krvácať ,tak by sa potvrdila ovulácia na 20dc....

ikonica
5. apr 2018

@martinadedakujem.. podla kalendarika som 4+1... a tam je najnizsia hodnota 5.. cize pohoda klidek a tabacek...

alilka
5. apr 2018

@martinade hmm.. označenie mi došlo no príspevok vymazaný..