icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
5. apr 2018

@alilka zle som stlačila... A komentár bol vymazany..

alilka
5. apr 2018

@martinade jaaaj..ale teda čo tak písali to neviem ,😁😁

ikonica
5. apr 2018

@martinade
@alilka bola tam tusim tabulka hcg +nieco

snehulienka82
5. apr 2018

@alison11 dakujem, snazime sa mat druhe.

snehulienka82
5. apr 2018

@ludka0611 mne pride, ze ovu mohlo byt aj na 6DC alebo 9DC, ale to je velmi skoro... celkovo bol cyklus velmi kratky, nieco asi nie je celkom ok...

cindy11
5. apr 2018

Hlásim 1dc, tak zas o mesiac 🙃

ikonica
5. apr 2018

@cindy11 ach joooo :( na dalsi to klapne....beries nieco?

cindy11
5. apr 2018

@ikonica verím tomu (každý mesiac) ale veď bude jak ma 😃 len ty sa hlavne drž! Brala som gynex ale bolo mi z neho dost zle tak som vysadila. Inak nic prevratné len doplnky 😉

ikonica
5. apr 2018

@cindy11 aha ja som ho tiez brala posledny cyklus aj s vitexom (gynex 3x7kvapiek denne a vitex 2kapsule 400 mg denne)... a u nas asi slo o maly zazrak.... vysledky manzelovho spg dost nanic... sice uz splnil normu co do poctu (predtym bol malicko pod nou), aj pohyblivost v norme, ale morfologia odhalila 97% poskodenych spermii... len 3 % normalne( norma je nad 4)!!!!... dg teratozoospermia... tak ja som z toho pafff... gynex vraj mozu aj muzi brat.... to len tak mimo temy...

hope40
5. apr 2018

@ikonica ahoj prepac citam to tu vsetko silnoooo drzim paluchy... chcem sa spytat nevedela som ze gynex sa moze aj 3x denne ja ho mam iba 1x rano myslis ze je to malo? Kedze veelmi tazko sa mi zhana ten #gynex 😊

snehulienka82
5. apr 2018

@ikonica pozri, staci 1 zdrava spermia! Z tych 10-20.mil. Takze az ma 3 % ok, tak tam je viac ako 1 zdrava spermia!! 😉 nevzdavaj sa! Chodte aj inde na vysetrenie, a hladaj informacie. A snazte sa!! 🙂

snehulienka82
5. apr 2018

@hope40 max. 7 kvapiek denne. To mozes naraz alebo si to rozdel do 3. Ja som brala aj teraz beriem denne raz 7 kvap. Na dr.max to mali v akcii okolo 15€.

katesocka
5. apr 2018

@snehulienka82 @hope40 3x7 kvapiek sa môže brať, ja som ho brala takisto

vera39
5. apr 2018

ahojte, od ovulacie od soboty každý deň teplota 36,6 je to moja taká normálna teplota... pred ovulaciou mi klesla na 36,3 takze ano je to vzostup ale je stale rovnaka...čo vy nato??? meriam v rovnaký čas v ústach....

ikonica
5. apr 2018

@hope40 ja neviem ja som tak brala ako je na krabicke :D hned maximalnu davku :D nejak som sa nad tym nezamyslala... nerobil mi zle, prave naopak... asi som kvoli nemu aj lepsie spala... a dodrziavala som aj to, ze sa ma pred pouzitim 21x pretrepat... prislo mi to take smiesne ale robila som to zakazdym....

katesocka
5. apr 2018

@ikonica ja som tiež trepala 21 krát (podľa mňa to je preto, aby sme si zapamätali, že max 21 kvapiek denne si môžeme dať 😀 ) inak aj mne sa na začiatku zdalo, že som z neho oveľa kľudnejšia

ikonica
5. apr 2018

na krabicke je dospeli 2-7 kvapiek 1-3x denne pocas 3 tyzdnov, potom tyzden pauza

cindy11
5. apr 2018

http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
Gynex sa moze aj 3x7kv ale dávala by som zo začiatku menej a ked nebude žiadna reakcia tak postupne zvyšovať. Ja som mala silnú reakciu pri 1x5kv ale nevzdávam to s ním len znížim na 4kv.
@ikonica Dakujem za info ze môžu aj muži, vedela som o tom ale nejak mi to nedošlo 😊 ja verím ze ked je človek pripravený a ma sa zadarit tak sa zadarí nech su uz dg akékoľvek. Držme si palce❤️

ikonica
5. apr 2018

@snehulienka82 uz nejdem moja sak uz som tehu...

ikonica
5. apr 2018

@hope40 ja som inac kupovala na nete v dr max... za 14,99.... dalsiu flasku som objdnala zbytocne... ale uz mam na nu zaujemkynu... len mam pocit ze ona je tiez tehu tak uvidim, kde ta flaska vlastne skonci :D

cindy11
5. apr 2018

@katesocka 😁😁 trepe sa preto aby sa tie bylinky zaktivizovali, maju lepší účinok

cindy11
5. apr 2018

@snehulienka82 1 nestačí, treba kamosov aby rozpustili obal vajíčka aby sa ta jedna mohla dostať dnu 😊

katesocka
5. apr 2018

@cindy11 ako to mi je jasné že to je kvôli bylinkám, ja len že to treba pretrepať 21 krát presne tak to je kvôli zapamätaniu počtu kvapiek 😂😂😂

ludka0611
5. apr 2018

@snehulienka82 dakujem ti za odpoved,mne sa tiez podla grafu zdalo ze by mohla byt ovu 6dc ale graf to nevyznacil a hlien bol az ku koncu,nerozumiem tomu uz vobec....ja mavam 21-24 dnove cykly len posledne dva som mala 35 a30 ale tam som mala pozitivne tt ktore ale potom "vybledli"..... :( len mi nejde do hlavy preco mi ta teplota stupa teraz...

cindy11
5. apr 2018

@katesocka 😁😁

martinade
5. apr 2018

@ikonica @snehulienka2 @alilka
Pisala som, ze ikonika ja v norme, nech sa zbytočne nestresuje 🙂

snehulienka82
5. apr 2018

@ikonica prepac, ja som si to neuvedomila!!

snehulienka82
5. apr 2018

@ludka0611 aha, takze potom si mysli, ze tento bol isto anovulacny. Tie dlhe cykly boli pravdepodobne biochemicke tehotenstvo, vajko sa oplodni ale neuhniezdi sa. ☹ potom je normalne, ze nemas chvilu ovu 1-2 cykly. Tiez som tak mala

snehulienka82
5. apr 2018

@vera39 skus merat v posve, je to presnejsie. 😉 od dlasieho cyklu, ak bude este

snehulienka82
5. apr 2018

@cindy11 diky za ten link, davnejsie som to citala, aleze opakovanie je matka mudrosti. 😉