Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 dakujem, snazime sa mat druhe.
@ludka0611 mne pride, ze ovu mohlo byt aj na 6DC alebo 9DC, ale to je velmi skoro... celkovo bol cyklus velmi kratky, nieco asi nie je celkom ok...
Hlásim 1dc, tak zas o mesiac 🙃
@cindy11 aha ja som ho tiez brala posledny cyklus aj s vitexom (gynex 3x7kvapiek denne a vitex 2kapsule 400 mg denne)... a u nas asi slo o maly zazrak.... vysledky manzelovho spg dost nanic... sice uz splnil normu co do poctu (predtym bol malicko pod nou), aj pohyblivost v norme, ale morfologia odhalila 97% poskodenych spermii... len 3 % normalne( norma je nad 4)!!!!... dg teratozoospermia... tak ja som z toho pafff... gynex vraj mozu aj muzi brat.... to len tak mimo temy...
@ikonica pozri, staci 1 zdrava spermia! Z tych 10-20.mil. Takze az ma 3 % ok, tak tam je viac ako 1 zdrava spermia!! 😉 nevzdavaj sa! Chodte aj inde na vysetrenie, a hladaj informacie. A snazte sa!! 🙂
@hope40 max. 7 kvapiek denne. To mozes naraz alebo si to rozdel do 3. Ja som brala aj teraz beriem denne raz 7 kvap. Na dr.max to mali v akcii okolo 15€.
@snehulienka82 @hope40 3x7 kvapiek sa môže brať, ja som ho brala takisto
ahojte, od ovulacie od soboty každý deň teplota 36,6 je to moja taká normálna teplota... pred ovulaciou mi klesla na 36,3 takze ano je to vzostup ale je stale rovnaka...čo vy nato??? meriam v rovnaký čas v ústach....
@hope40 ja neviem ja som tak brala ako je na krabicke :D hned maximalnu davku :D nejak som sa nad tym nezamyslala... nerobil mi zle, prave naopak... asi som kvoli nemu aj lepsie spala... a dodrziavala som aj to, ze sa ma pred pouzitim 21x pretrepat... prislo mi to take smiesne ale robila som to zakazdym....
na krabicke je dospeli 2-7 kvapiek 1-3x denne pocas 3 tyzdnov, potom tyzden pauza
http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
Gynex sa moze aj 3x7kv ale dávala by som zo začiatku menej a ked nebude žiadna reakcia tak postupne zvyšovať. Ja som mala silnú reakciu pri 1x5kv ale nevzdávam to s ním len znížim na 4kv.
@ikonica Dakujem za info ze môžu aj muži, vedela som o tom ale nejak mi to nedošlo 😊 ja verím ze ked je človek pripravený a ma sa zadarit tak sa zadarí nech su uz dg akékoľvek. Držme si palce❤️
@snehulienka82 uz nejdem moja sak uz som tehu...
@snehulienka82 1 nestačí, treba kamosov aby rozpustili obal vajíčka aby sa ta jedna mohla dostať dnu 😊
@snehulienka82 dakujem ti za odpoved,mne sa tiez podla grafu zdalo ze by mohla byt ovu 6dc ale graf to nevyznacil a hlien bol az ku koncu,nerozumiem tomu uz vobec....ja mavam 21-24 dnove cykly len posledne dva som mala 35 a30 ale tam som mala pozitivne tt ktore ale potom "vybledli"..... :( len mi nejde do hlavy preco mi ta teplota stupa teraz...
@ikonica @snehulienka2 @alilka
Pisala som, ze ikonika ja v norme, nech sa zbytočne nestresuje 🙂
@ikonica prepac, ja som si to neuvedomila!!
@ludka0611 aha, takze potom si mysli, ze tento bol isto anovulacny. Tie dlhe cykly boli pravdepodobne biochemicke tehotenstvo, vajko sa oplodni ale neuhniezdi sa. ☹ potom je normalne, ze nemas chvilu ovu 1-2 cykly. Tiez som tak mala
@vera39 skus merat v posve, je to presnejsie. 😉 od dlasieho cyklu, ak bude este
@cindy11 diky za ten link, davnejsie som to citala, aleze opakovanie je matka mudrosti. 😉

@alilka zle som stlačila... A komentár bol vymazany..